Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Take a look:

http://www.ciemnosc.com/content/vie...

--

we are gaze into the stars.
  • Anonim

Ktoś tu przesadził z tym 'Legionem', ale ogólnie spoko. Tylko po co?
  • Ekpyrosis PhosphoRosa

Wszystko ma swoją przyczynę...; -)
  • Anonim

Tia... Traci trochę 'Wampirem-Maskaradą' i tekstami w stylu 'jestem wampirem - pokłoń się przede mną', ale dobra...; )
  • blue

Się pod tym podpisuję...
  • Abraham

ja bym tylko chciał życzyć temu panu szczęśłiwego oczewkiania na 18te urodziny...niech ten okres który spędzisz z niecierpliwością zmieniając kartki w kalendarzu będzie dla niego(Ciebie) niczym całe życie mędrca-wykorzystaj swój czas by godnie i ochoczo zdobywać wiedzę....tak jak w tym manifeście...i nawet z pompą było....wsznlp!!! tutututurruru....
  • Anonim

Witam

18 rok życia skończyłem już jakiś czas temu. Jednakże co to ma do rzeczy? Konczysz 18 lat i nagle stajesz sie dorosłym? To tak nie działa.

I jak zwykle wyciągnięto pochopne wnioski z manifestu. Cieszy mnie to, ludzi łatwo nakłonić do różnych toków myślenia tylko poprzez proste zlepki słów :-)
  • Abraham

sory facet ale nie wiem o co cho?...czy ja gdzies napisałem że 18-ka to dorosłość....dlaczego moje słowa zinterpretowałeś że uważam Cię za niedorosłego....może taka logika-cóź-sądzac z manifestu chyba wiesz że każdy może inaczej sobie myśleć-i to że Ty poszedleś tym tokiem czytając moje zlepki słów to nie znaczy że ja szedłem tym samym...ale wszystkiego njalpeszego w takim razie-gratuluję....
  • Anonim

Witka

nie zinterpretowalem ich w wymyślony przez Ciebie sposób :-) (tj wzgledem siebie).

Polecam poćwiczyć wyrażanie siebie, bo tworzysz free consiousness flow.

pozdr.
| |

Grono dla tych, którzy w nią wierzą, uprawiają, bądź też mają argumenty na to, by zaprzeczy..

Fotki

Miejsca grona (0)