-
Meg
Czyli jezeli nie miałybyscie na imie Magda to jak byscie chciały sie nazywac; ) -
Anonim
-
bombel magda magdalena
małgośka:p<---ale tak ma moja siostra na imię...no i zuzka mi sie podoba..dlatego tak sie nazywa moja siostrzenica:) -
Anonim
-
-
♥Mery Wisienka♥
-
Mała.
jeśli nie Magdalena to.. Magda
podobają mi sie też Dominika i Martyna :) -
madzia
hmm jesli nie Madzia, no nie wiem czy bym sie chciala inaczej nazywac...
ale np.
podoba mi sie imie Wiktoria, wzielam je sobie na bierzmowaniu; )
no i jak dla manie Ania tez jest nice :)
-
Magda
-
Anonim
-
Anonim
Mi podobają sie (już tu wymieniane :])
Natalia i Wiktoria :]
Ale Magdalena to śliczne imie :] Mają nasi rodzice ten mózg nie?; ) -
Mała.
-
Magdusia
-
Anonim
-
Anioł samotny...
Gdybym miała inne imię niż Magdalena chyba nie byłabym tą samą osobą. Wiecie, każdy człowiek jest inny... Magdaleny są w sumie do siebie podobne charakterkiem, więc jakbym miała na imię Małgosia, to by nie było już to samo; )))) -
ɯ
-
Anonim
podoba mi się LENA :)
no przecięz końcówka od magdaLENA :D
ale jeszcze Alicja albo Julita
jednak Magdalenka jest nie do przebicia :) -
a może Cappuccino?
przez dluugi czas nie wszystkie imiona wydawaly mi sie ladniejsze od mojego :pp ale teraz uweelbiam imie Magdalena :D bo odkrylam w nim to COS czego brakowalo mi w nim do tej pory :] a ile mozna utworzyc zdrobnien :DDD Pozdrawiam wszystkie Magdalenki ... i Magdy tez; ) -
ܓMeDżIkܓ
Mi się moje imię podoba:) I nie chciałabym nazywać się inaczej-wystarczy popatrzeć na post, gdzie są wypisane zdrobnienia naszego imienia(tak, tak-nie czuję kiedy rymuję;p ). FANTASTYCZNE imię:) Żałuję tylko, ze nie będę mogła nazwać tak swojej córeczki(kiedyś tam, nawet bardzo kiedyś tam-jak już/jeśli będę ją miała). I wtedy dam jej pewnie imię Victoria(moje z bierzmowania^^).A może Kasia...??Hmm.... -
Magda
jesli nie Magda to Mariusz albo Marcin, takie byly opcje jesli urodzila bym sie chlopcem :) bo innego imienia dla dziewczyny moi rodzice nie planowali a i ja innego bym nie chciala:) -
Anonim