Madonna [928]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magdalena

Hej Wszystkim!

Mam do zaoferowanie zupelnie for free link do platnosci Eventim na koncert Madonny, sektor E rzad 7 miejsce 12.

Bilet zarezerwowalam w nocy z soboty na niedziele jednak chce z niego zrezygnowac. Jesli Ktos z Was jest chetny moge oddac miejsce, w przeciwnym razie bilet wroci do puli.

Ewentualny kontakt na priv.
    pozdrowionka.
  • Magdalena

oferta juz NIE-aktualna.
  • Anonim

słuchajcie gdy zamówiliście GC na necie, wysłaliście kasę przelewem to dostaliście na maila jakieś potwierdzenie czy po prostu czekacie na przesyłkę?
  • Anonim

właśnie tak zrobiłem, ale potwierdzenia narazie nie dostałem i zaczynam się denerwować...
  • Anonim

>aLEK napisał
    >słuchajcie gdy zamówiliście GC na necie, wysłaliście
    >kasę przelewem to dostaliście na maila jakieś
    >potwierdzenie czy po prostu czekacie na przesyłkę?

ja nie dostałem...dziwne.Napisałem do LN ale zero odpowiedzi.
  • Nikusiowa

ja pisalam do Eventimu i dostalam odpowiedź dziś rano...
    że po stwierdzeniu pieniedzy na koncie od razu wysyłają bilet. Nie pisali nic o mailu potwierdzającym ...
  • *Natalie Kate*

to dziwne bo ja dostalam potwierdzenie i to od razu po kupieniu biletu w czw w nocy.
    ile biletow zamowilam, adres, numer karty.
  • Anonim

No, ale to inna sprawa, bo płaciłaś kartą, my o zwykłym przelewie mówimy...; ]

Uff, to już jestem spokojny z tym przelewem, czekam na bilecik.
  • Anonim

gdzie można kupić bilety osobiście..czy jest taka możliwość? bo na allegro mam problem i nie chce mnie zalogować:(
  • Anonim

>Nikusiowa napisała:
    >ja pisalam do Eventimu i dostalam odpowiedź dziś rano...
    >że po stwierdzeniu pieniedzy na koncie od razu wysyłają
    >bilet. Nie pisali nic o mailu potwierdzającym ...

no wlasnie wydaje mi sie ze maja i tak mase roboty teraz i nie wysylaja kazdemu z osobna potwierdzenia itd. tylko jak dostana pieniadze wysylaja natychmiast kuriera z biletami.
  • Anonim

mam rezerwacje na 2 GC!!! odstąpię nieodpłatnie bo swój bilecik juz mam. tylko wawa i okolice bo jako adres przesylki wybralem swoj adres. kurierem. 825zł
  • Anonim

do sprzedania mam bilety stojące na płycie po cenie nominalnej (220). Kupiłem sobie i znajomym, teraz każdy powoli się wykręća więc została mi nadwyżka
  • m*

dostał już ktoś bilety kurierem? zaczynam sie martwic :P
    wplacilam zaraz po rezerwacji, sciagnelo pieniadze, przyszlo potwierdzenie no i czekam i czekam a tu nic
  • Anonim

mnie po piatkowym przelewie dopiero dzis zmienil sie status zamowienia na - ZAMOWIONE. juz zaczynalem sie martwic bo to juz 6 dzien
  • Anonim

Mi po sobotnim przelewie (więc zaksięgowali dopiero w pon. rano), wczoraj zmienił się status zam.
  • Magdalena

ja płaciłam w niedziele (zarezerwowane w sobote w nocy) i czesc biletow byla zarezerwowana czesc zamowiona, obecnie wszystkie maja status "zamowione", niech przyjda predko poczta!
  • Bobo

Sprzedam bilety w sektorze Golden Circle!

Proszę o kontakt na priv.

Pozdrawiam!
  • Cyjan

Ja dzisiaj już dostałam bilet, kupiłam w piątek ok. 16, sposób wysyłki: polecony priorytet, ale szedł z Warszawy do Warszawy, więc daleko nie miał;)
  • klusek

ja dziś byłem w punkcie eventim, powiedzieli że czas na wpłatę pieniędzy jest do 6 marca i że wszystkie przelewy wykonane od wtorku wstecz do nich doszły ale muszą jeszcze zostać zaksięgowane.
    a telefony dzwoniły i nikt nie odbierał. mimo, że siedziały 2 osoby zajęte zabijaniem czasu.
  • klusek

PS: mam do sprzedania bilety GC. kontakt na priv
| |

Quien es esa nina, who's that girl ? Senorita, mas fina, who's that girl ?

Fotki

Miejsca grona (0)