Madlib [130]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zajebicho jak dla mnie; )
  • Anonim

no jest spoko, znowu zajebiste podklady, dobra plytka
  • oleszko

Quas ponownie pokazał kto jest mistrzem jak dla mnie
  • five nine

daje rade w 3 i pol dupy. tlusta produkcja. joint z Doomem rozpierdala.

pjona.
  • Anonim

ostatnio policjant sie mnie pytal co to jest, podszedl do nas jak w aucie siedzielismy z ziomem i sluchalismy, dzieki bogu auto bylo juz wywietrzone z pewnego dymu : )

- to jest taka grzybiczna muzyka etniczna
    - prosze to sciszyc
  • Anonim

siedzi już na winylu, wraz z the unseen:D

musiałem sie pochwalić...
  • Anonim

ja sie chwalilem juz na gronie winyl : P Ty tez! heheh
  • Anonim

dziurki i dziureczki w mojej pamięci...
  • Anonim

hehe sprawdziłem! quaza znalazłem w wwa ale nie kupiłem wtedy...dopiero parę dni temu zamówiłem na olbrzymiejbrzoskwinii i już mam obie i jayliba i koszulkę hieroyo

pzdr zwijam do roboty
  • Bartosz

Nowy Quas to strasznie przejarana płyta, i wg mnie najlepiej słucha sie jej w takim stanie; ]

Przy okazji pytanie które pewnie wszyscy oleją:
    Jak to jest z głosem Lorda? Jak on to robi, to jest balonowy hel wciągany przez Madliba czy może jakaś akcja z pitchem jak to napisali w pewnej gazetce (popupmagazine.pl)...? Moze jeszcze cos innego?
  • Anonim

A ma ktoś singiel Quasimoto - Broad Factor 12"?
  • *kaes*

no mam, ale na komputrze..
  • Anonim

To jest tak, że madlib nawija do zwolnionych bitów niż w oryginale normalnym głosem, a potem wszystko ustawia kilka tonów wyżej .
  • .

gdzie mozna dostac quaza w wawie ? gdzie kupujecie ?
    ela
  • Anonim

w trafficu na brackiej jest nowy quas
  • Anonim

ja słyszałem ze eksperymenty z helem(balonowym) również wchodziły w gre... nie wim czy na Lord Quas Bootleg Reloaded ale na The Unseen napweno...
  • strictly business

dokładnie, bardzo przejarana płyta i wiem, że teraz narażę się wieeeelu osobom, ale moim zdaniem lepsza od "The Unseen". wiem, wiem wszyscy mają zakodowane że quas już nie może wypuścić lepszej płyty, ale naprawdę ta płyta jest tak szalona i zróżnicowana, że po szaleję jak tego słucham. ba zróżnicowana, co powiecie na umieszczenie na jednej płycie takich kawałków jak shroom music i exclusive z m.e.d.? moim zdaniem przekozak, jedna z najlepszych płyt 2005 roku.
  • *kaes*

dzieje sie co - czy sie nic nie dzieje?!?
  • Skipjack Tuna

swietna plyta, choc boskiego "unseen" nie przebija....
  • MaTTeMaTTic

obydwie płyty są wyjebane, najbardziej z tego albumu lubię Busride i Life Is...
  • 1
  • 2