M jak Miłość [1780]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • :.ZuZiA.:

Kiedy ona jest ? kiedy jest ostatni odcinek przed wakacjami ? Uważacie , że powinny być takie przerwy w serialu czy nie ?
  • Anonim

w tym serialu przerwa nie ma znaczenia- tam czas biegnie swoim tokiem..... i nagle mniej wiecej we wrzesniu aktorzy nagle pojawiaja sie wypoczeci, odcinki puszczane w pazdzierniku zaczna nam przypominac o minionych wakacjach....

fe- generalnie serial to serial i zadna przerwa nie jest wskazana bo grozi to zlym samopoczuciem odbiorcy a tego przeciez nie chcemy;)
  • Przerwy są chamskie, ale aktorzy przecież taż muszą kiedyś wyjechać na wakacje (albo zagrać u konkurencji <lol> ) :P
  • Adriano

O ile sie nie myle ostatni odcinek będzie puszczany w środę (22 czerwca ). Potem nastapi cisza w eterze na jakiś czas :)
  • Ana

nienawidze przerw!!!!!!!!!!!
    PROTEST!
  • Ala

taaa... oni wcale nie beda miec przerwy, beda krecic latem kolejne odcinki, by zrobic sobie wakacje w zime... i pojechac na narty do austrii....; p;p
  • Anonim

przerwa się przyda.
    muszę ochŁonąć.tyLe się ostatnio dzieje..
    poza tym wyjazdowe wakacje,więc nie zawsze będzie możLiwość śLedzić Losy moich herosów.
  • wiola

no właśnie...ja np.byłabym o całe 2 m-cy do tyłu z tematem bo na dłuugie wakacje sobie jadę:) a przeciez nikt nie będzie mi nagrywał,nie?;P
  • patryg

eee tam za kilka lat zaczną sie powtórki na TVP3 wiec wtedy będzie można nadrobić. Ja już nie mogę się doczekać powtórki odcinka z poniedziałku czy tam z innego dnia bo go nie obejrzałem a bardzo bym chciał obejrzeć jak Sztefen nie daje kasiorki Myszce na jej biznes :)
  • Anonim

Ja w sumie tez nie lubie przerw....no ale to idobrze bo przeciez kazdy gdzies wyjezdza i byłabym zła gdyby leciało m jak milosc a ja bym nie mogła ogladac...wiec jednak dobrze ze są... :]
  • słღdkღ♥mღmbღ

ojjjejjjjjjjjjjj nie będzie M jak miłość????:)
  • Anonim

niestety nie bedzie...