- 1
- 2
-
Anonim
-
$LeDzik
-
Anonim
-
Elja
hehe ja też zawsze jestem zawiedziona jak nie ma w środy "M jak Miłość" i się nieźle przy tym wqur***;/ mecze powinni sobie odpuszczacz we srody i normalnie dawac kolejny odcinek filmu, a retransmisje meczu moga puszczac po fimie:P albo przesunać film na godzinke przed 20 i po klopocie;) -
-
Ala
Dobry mecz nie jet zły.... :D
Jakby mjk leciało częściej już z takim napięciem nie czekalabym na każdy nastepny odcinek...; p -
$LeDzik
-
Elja
hehe dokladnie;] jestem za... a nawet przeciw:P w sobote mogluby byc o 6 rano:P -
Anonim
Ja tez :]
Niech spadają na czwartek, albo wogole niech spadają od TVP2 -
Elja
-
Anonim
-
Anonim
To jest finał LIGII MISTRZÓW !!!!! - więc spokojnie przeżyjecie jeden dzień bez serialu;) -
Anonim
-
Myrasz
Nie bedzie.... :) Wiec luzik :) To już ostatni mecz.... no chyba ze wstawią kiedyś reprezentacje PL w elim.do WC2006 ale na to chyba nikt nie chciałby patrzeć :P -
Anonim
mnie najbardziej denrwuje jak mysle ze jest mecz a tu m jak miłosc było i odwrotnie -
Anonim
też mnie to wkurza :/ zawsze te mecze :(:(:( co było wczoraj ? bo nie oglądałam -
Ryba <><
Zgadzam sie z Hubercikiem, Liga Mistrzow jest wazna a serial moze poczekac. -
Elja
serial niby i moze poczekac, tylko czemu akurat wstawiaja mecze na TEN serial... jak mowilam, albo przesuniecie serialu na inna godzinke, albo retransmisja meczu o polnocy:P sama ogladam czasem mecze, ale wqurza mnie wlasnie to, ze jak sie nastwaie na serial to go nie ma...pozdro 4all:] -
Anonim
no nieeeeeeeeeeeee.. w srode akurat mi wypada angielski i moglabym normalnie obejrzec m jak milosc a tu znowu mecz :/
coza zycie!; p -
$LeDzik
-
Grono.Net
o tak racja racja...ostatnio nie mogłam oglądać we wtorek..no ale trudno przepadało... i co ?? okazało się że w środe też było, a zawsze te głupie mecze, abo "jaś fasola" no i też nie udało mi się obejrzeć... MECZE buuu :(
- 1
- 2