M jak Miłość [1780]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie no ja rozumiem oglądać ten serial a potem śmiać się na tym gronie z różnych super bohaterów, ale żeby dyskutować na tak debilne tematy typu "czy kinga i piotrek powinni być razem?". trzeba być pustym...
    to ja, janina byłam
  • Anonim

hahaha
  • Ala

Droga Janinko, Ty za dużo myslisz... :p

Zabierz się lepiej do roboty, brudna podloga w przychodni czeka; )
  • agson

Po to chyba jest to grono,żeby gadać o różnych rzeczach i wyrażać własną opinię a nie myśleć czy wypada na takie tematy rozmawiać i moim zdaniem nie jest to debilne Janino. PZDR zio_Om
  • $LeDzik

ojj Janinko, Janinko, niby stara jesteś, podrywasz nawet kawalera Teodorka, a gówno wiesz o gronie :P po to jest, żeby gadać na takie i siakie tematy :] do roboty i nie dyskutuj :]
  • Elja

no! hehe.. do ROBOTY:P
  • Myrasz

Nie bluzgajcie na panią Janinke bo sie wkurzy i odejdzie z serialu... a wtedy to juz nie bedzie to samo..... chyba rzuciłbym sie z mostu.... :P
  • Anka

ta aa janina przezywa druga mlodosc;DDD
  • Natalka.

chyba ''strość nie młodość'' toć to straszne.... normalnie janino trafiłaś mnie w samo serce ach......:( :D:D
  • Anonim

tylko według Ciebie jest to debilne...
  • Anonim

cholera, chcecie żebym ataku serca dostała? wczoraj już mnie teodor patelnią zbił po głowie bo 3 schabowe zjadłam. a ja wam mówię jak on mnie na obiady zaprasza to ja zawsze wpylam ile się da, bo za darmo
  • أنيا

...to jedz jedz bo jakos mizernie wygladasz...
  • Marcin

Janina, jedz nie krepuj sie Teosia, bo naprawde mizernie wygladasz i jeszcze kipniesz na szczotce w przychodni... i od czsu do czasu wychyl sobie jakąś setke na rumieńce
    :)
  • $LeDzik

jedz i niech Ci wyjdzie na zdrowie...strzel sobie czasem jakiegoś browarka też z Teodorkiem :]
  • Anonim

NIE PISZCIE TAK, bo sie Teodorek Nowicki wkurzy i wam .......... no wiecie :D:D:D
  • Grono.Net

No tak..nie ma co od nerwów wyskakuja zmarszki :P ... ale wiecie wiecie..czasami trzeba kogoś czasami powkurzać..od tak; )
  • Anonim

... wlasnie Janinko :P
  • $LeDzik

teodorek to mi może...phiiii :P
  • Anonim

Dać kw3iaty <hahahahahahahaha>
  • Anonim

jak to robi w kazdym odcinku :) lol