M jak Miłość [1780]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • κaτ

Ja nie moge znieść Marty i Oli
  • ILV

broda mnie wkurwia
  • karolina

mnie strasznie wqurwia ta kelnerka z baru, (nie ta co sie podkochiwala w Marku tylko ta druga) tylko imienia nie moge sobie przypomniec.. :P mysle ze nalogowcy serialu mi pomoga .. :)
  • Ola

Nie znoszę Marty (za Rafała) i Norberta.
  • Nerissa

a mnie Szpiegu... Babka Szpieg... Barbara się znaczy... i ten mały Łukaszek, kochaniutkie dziecko... Zapraszam na forum 'Babka Szpieg!", poświęcone alter ego Rysia Lubicza; -)
  • Grono.Net

mnie,podobnie,jak,poprzednicy, lukaszek(bo,to,dziwne,ze,kilku nasto,letni,chlopeic,placze,i, przytula,sie,co,chwiel,do,mamu si),oraz,kwestia,oli,i,pawla.n o,prosze!!to,jest,zalosne:/!!! ona,podwala,sie,do,niego,jak,c holera,a,ten,dupek,twierdzi,ze ,sie,z,nia,przyjazni,ale,tak,p rzyjazn,nie,wyglada(ze,stoja,1 0,cm,od,siebie,podczas,rozmowy :/).phi.facet,to,jednak,swinia ,jest...:p
  • Anonim

biedny łukaszek, nie dali mu w stanach na fryzjera i teraz ma fryzurę psa co się w rzece wykąpał...pewnie jadł hamburgery ze śmietnika...bidulina; (
  • Ala

no dokladnie....
    on jest coraz brzydszy... az mi go szkoda...; p
  • Karo

mnie wkurza elka(kelnerka z pubu stefana) nie znosze jej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
  • justyna em.

norbert, hania i marysia- czyli swietoscponadwszystko:/
    ivan aka sasza okresowo:D
  • Anonim

mnie ta babcia wkurza od lucka. nie wiem nawet jak ma na imie.. nie moge jej zniesc!

marysia i te jej miny!! :/ mam nadzieje ze juz wiecej nie bedzie scen milosnych z jej udzialem bo chyba tego nie przezyje <zygi>
    fuj!; p
  • $LeDzik

a mnie wkurwia tylko Elka - ruchawica z Baru; P
  • Pan Junior

a mnie wkurwia wiecznie cierpiaca janinka nowicka i ten wydupek lukaszek bo jest jakis taki niedojebany z lekka. AAAAAAAAAAAA no i zapomnialbym o najwiekszym frajerze serialu czyli o piotrusiu zdunskim, jak mu kiedys kinga po ruchanku powiedziala :piotrus jacy my jestesmy wyuzdani, wszyscy w domu a my tak bez krepacji: yo myslalem ze padne
  • $LeDzik

hehe, no bywa :]
  • Anonim

a mnie jeszcze wkurza janinka, kinga i piotrus pfff, gosia, stefan, maz marysi, ola, anka, ciotka hanki (dobrze ze juz jej nie ma!), sasza.. no i to chyba by bylo na tyle; )
  • Gosia

Mimoza Marta
    Norbert
    ciotka Wanda
    Rosati
  • $LeDzik

Rosati czyli Anka to niech sobie weźmie Pawełka teraz - wolny jest :P
    a Norbert to tak mnie wkurwia...wrrrr
  • Myrasz

Hanka(P.C.K. (+); jebnięta,każdemu dała by dupy że komus sie polepszyło)
    Marta(za jebnięte zachowanie-ciągle ryczy)
    Kelnerka od Stefana(morda TIRówy)
    Marysia(karitas polska sie znalazło)
    Łukaszek(niedorozwuj)

to chyba wszystko :P 0_o
  • Anonim

marta juz nie ryczy ciagle.. nawet nie przestala denerwowac :o
    he he
  • $LeDzik

bo jest piękną ciążówą :P