-
κaτ
-
ILV
-
karolina
mnie strasznie wqurwia ta kelnerka z baru, (nie ta co sie podkochiwala w Marku tylko ta druga) tylko imienia nie moge sobie przypomniec.. :P mysle ze nalogowcy serialu mi pomoga .. :) -
Ola
-
-
Nerissa
a mnie Szpiegu... Babka Szpieg... Barbara się znaczy... i ten mały Łukaszek, kochaniutkie dziecko... Zapraszam na forum 'Babka Szpieg!", poświęcone alter ego Rysia Lubicza; -) -
Grono.Net
mnie,podobnie,jak,poprzednicy, lukaszek(bo,to,dziwne,ze,kilku nasto,letni,chlopeic,placze,i, przytula,sie,co,chwiel,do,mamu si),oraz,kwestia,oli,i,pawla.n o,prosze!!to,jest,zalosne:/!!! ona,podwala,sie,do,niego,jak,c holera,a,ten,dupek,twierdzi,ze ,sie,z,nia,przyjazni,ale,tak,p rzyjazn,nie,wyglada(ze,stoja,1 0,cm,od,siebie,podczas,rozmowy :/).phi.facet,to,jednak,swinia ,jest...:p -
Anonim
biedny łukaszek, nie dali mu w stanach na fryzjera i teraz ma fryzurę psa co się w rzece wykąpał...pewnie jadł hamburgery ze śmietnika...bidulina; ( -
Ala
-
Karo
mnie wkurza elka(kelnerka z pubu stefana) nie znosze jej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! -
justyna em.
norbert, hania i marysia- czyli swietoscponadwszystko:/
ivan aka sasza okresowo:D -
Anonim
mnie ta babcia wkurza od lucka. nie wiem nawet jak ma na imie.. nie moge jej zniesc!
marysia i te jej miny!! :/ mam nadzieje ze juz wiecej nie bedzie scen milosnych z jej udzialem bo chyba tego nie przezyje <zygi>
fuj!; p -
$LeDzik
-
Pan Junior
a mnie wkurwia wiecznie cierpiaca janinka nowicka i ten wydupek lukaszek bo jest jakis taki niedojebany z lekka. AAAAAAAAAAAA no i zapomnialbym o najwiekszym frajerze serialu czyli o piotrusiu zdunskim, jak mu kiedys kinga po ruchanku powiedziala :piotrus jacy my jestesmy wyuzdani, wszyscy w domu a my tak bez krepacji: yo myslalem ze padne -
$LeDzik
-
Anonim
a mnie jeszcze wkurza janinka, kinga i piotrus pfff, gosia, stefan, maz marysi, ola, anka, ciotka hanki (dobrze ze juz jej nie ma!), sasza.. no i to chyba by bylo na tyle; ) -
Gosia
-
$LeDzik
Rosati czyli Anka to niech sobie weźmie Pawełka teraz - wolny jest :P
a Norbert to tak mnie wkurwia...wrrrr -
Myrasz
Hanka(P.C.K. (+); jebnięta,każdemu dała by dupy że komus sie polepszyło)
Marta(za jebnięte zachowanie-ciągle ryczy)
Kelnerka od Stefana(morda TIRówy)
Marysia(karitas polska sie znalazło)
Łukaszek(niedorozwuj)
to chyba wszystko :P 0_o -
Anonim
-
$LeDzik