-
Anonim
Pilem pod pączki , pod gorącą herbate , pod chipsy orzechowe , pod zelki "haribbo" :):):) -
Karo(L)cia
ojej.. nie wiem... ale pamiętam jak piłam Żubrówke pod ciepłą wodę niegazowaną... fuj !!
nie polecam...
pozdro -
FReeQ™
Najlepiej jest pić bez popity ani zagrychy...
a najdziwniejsze czym popijałem to kawa (ciepła), sok pomidorowy, zimna herbata... -
[*]
wodą (zimną przegotowana) i jakims kompotem chyba... nie wiem co to bylo... :D -
-
Anonim
-
FReeQ™
-
Anonim
Wódka popijana ciepłą wodą przegotowaną a także picie wódki pod szluga, stary sprawdzony sposób :] -
● mag.
wódki nie popijam.
ale co do mieszania to kiedyś bawiliśmy się kto najwięcej zeżre ketchupu podczas zerowania (c)haustem jednym browara.
;D -
Anonim
-
=) now@czek =)
=)
wódka z mety popijana przecierem z truskawek z cukrem... przejebane :P
=) -
Anonim
-
BajtuŚ
Ja piłem pod herbatke, banana i pod miętuski........ Nigdy Więcej Nie Bede Tak Pił.......
A z piciem pod szluga tesh jest hardcore;] -
Katiusza
-
ke?
-
Daniel Wierzbicki
kupilismy z kumplem wóde z mety i po powrocie juz wczesniej zakreceni zobaczylismy ze nie ma popity na szczescie poszperalismy w jego piwnicy i znalezlizmy w słoiku kompot z gruszek kumpel szybko go rozrobił z woda . Chywciłem kielona z wódą popijając na predce zrobioną popitą i od razu pusciłem bełta - okazało sie ze to nie był kompot z gruszek tylko zasrany cirepki i kwasny marynat na bazie octu. Do dzisiaj robi mi sie niedobrze jak pomysle o tej paskudnej cieczy -
warjujemy warjujemy:)
-
Paula
-
lucekd
-
JO anna, a ty?
Pod wodę ze studni i szczypior....blee stwierdziłam...wole na czysto :) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Rozrywka
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne