-
ZuZu :P
Jak wyżej. Ile czasu zajęła wam nauka jazdy na łyżwach? Po jakim czasie zaczęliście jeździć pewnie? -
Anonim
-
Anonim
jeździć pewnie to po jakiś 20-30 min :d nauka tyle ile zajmuje wejście na lód :D a tak normalnie nauka ludziom zajmuje jakieś 2-3 miesiące, ale jak robią szpagat na łyżwach i boją sie oderwać łyżwy od lodu to może to zająć wieki! -
siwa
A moja nauka trwa cały czas, ponieważ zawsze znajdzie się coś nowego, coś czego jeszcze nie próbowałam. To tak jak ze znanym powiedzeniem: "człowiek uczy się przez całe życie"; P -
-
.
Madre slowa "siwa" Mi nauka zajela miesiac po tym czasie juz smigalem calkiem dobrze :D. Tyle, że wczesniej zaliczylem milion wywrotek.... <lol> ale fajnie bylo bo mialem sie czego uczyc a teraz to juz za bardzo samemu nic nie wymysle :P
grunt to miec motywacje albo dobrego nauczyciela :D -
Charlotte
ucze sie od 3 miesięcy (sama) dziś byłam na zawodach i były 4 konkurencje... Zajęłam 3 1 2 i 2 miejsca :) ale fajnie :D -
Queen of New York City
-
Anonim
Ja jestem samouczek, jeżdżę teraz chyba 9 rok i cały czas się czegoś nowego uczy albo po prostu doskonali; ] Nie ma tak, że już się wszystko umie -
Charlotte
-
.Wiolka
-
Turko.
Ja nauczyłam się jezdzić w wieku 2 lat.
Ale ciągle mi mało i co dzień uczę sie czegoś nowego, trudniejszego
aż w końcu kiedy dojdę do celu, obejmuje sobie inny cel:D -
Dy. \m/
-
Anonim
-
Charlotte
Jeeej ja sie strasznie szybko ucze :) nie wiem jakoś tak mi strasznie szybko i łatwo przychodzi :):) bo to jest to co uwielbiam :Pp -
Anonim
-
Anonim
U mnie... weszłam na lód i praktycznie umiałam. Zależy...ja długo przed tem jeździłam na rolka a to bardzooo pomaga:) -
Miyuki みゆき
heh,a ja jak pierwszy raz weszłam na lód to,po pół godziny umiałam już jeździć xD I wcześniej nawet na rolkach nie jeździłam xD -
Anonim
-
Anonim
-
ZuZu :P
To jestem jakaś dziwna, bo ja dopiero po 3 godzinach na lodzie jeździłam pewnie :/