-
El"Kokero
-
DC
-
DC
a własnie moze ktos ma telefon tam bo ja znalazłam jakis ale nikt nie odbiera...? -
Anonim
Niech ktos powie jak ma sie to lodowisko do tego pod Pałacem...chodzi mi o wymiary itd?:)Jesli ktos byl oczywiscie :)
Pozdr -
-
Migotka Bercia
prostokąt o wymiarach 20 x 30 m
czynne od 9 do 21
wypożyczalnia łyżew 6 złotych za godzinę i 4 za każdą następną
-
Kristin.
aha czyli takich rozmiarów jak pod wola parkiem chyba .? xD fajnie tam jest .? xD bo mam zamiar iść :P -
Anonim
-
Kristin.
-
Anonim
nie najgorzej. dbają o lód. na głowę nie napada tylko troszkę małe.. ale nie jest najgorzej wielkość takie jak na esperanto. wypożyczalnia taka jak pod pajacem ale obsługa milsza :) w środku tez wystarczająca ilość ławeczek i jest taki barek ale drogo.. 5 zł za o.5 l każdego picia tak samo za zapiekankę hamburgera czy hot doga które są malutkie... ale za to wc na poziomie:) ale jak dziś byłem to dużo gówniarstwa i muzyka strasznie wolna ale nie była tragiczna.. tylko przerwa techniczna trwa godzine.... -
DC
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a ja jestem jakis wykladowca :P dziś jak byłem max 10 osób na lodzie milsza obsługa znaczy to co pisze czyli nie maja cie w tyle i nie każą ci czekac.. gówniarstwo w sensie dzieciaki z podstawówki które myslą że dobrze jeżdżą popsuja się a atk naprawde nic nie umieją i wpadają pod łyżwy innym osobom -
DC
-
Anonim
-
DC
-
....::::Gusiaczek::::....
Od Poniedziałek-Sobota jest 14-17 ogólna ślizgawka godzine trwa przerwa techniczna 18-21 ogólna ślizgawka rano przychodzą szkoły ale nie zawsze Niedziela 10-13 godzine trwa przerwa techniczna 14-17 godzine trwa przerwa techniczna 18-20 -
kisiel
bylem i powiem ze jest calkiem fajnie tyle ze disc jockey nie spelnia moich oczekiwan gra strasznie cicho ^^ -
Anonim
-
*Mańka*
Raczej spoko jest.. heh dobry lód i na głowe niepada..:) tylko mało ludzi a jak ktoś jest to albo dzieci albo jakieś babcie..:P Lol.