łyżwy łyżwy łyżwy; ) [3079]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El"Kokero

Kiedy otwarcie???
  • DC

chyba było wczoraj...
  • DC

a własnie moze ktos ma telefon tam bo ja znalazłam jakis ale nikt nie odbiera...?
  • Anonim

Niech ktos powie jak ma sie to lodowisko do tego pod Pałacem...chodzi mi o wymiary itd?:)Jesli ktos byl oczywiscie :)
    Pozdr
  • Migotka Bercia

prostokąt o wymiarach 20 x 30 m

czynne od 9 do 21
    wypożyczalnia łyżew 6 złotych za godzinę i 4 za każdą następną
  • Kristin.

aha czyli takich rozmiarów jak pod wola parkiem chyba .? xD fajnie tam jest .? xD bo mam zamiar iść :P
  • Anonim

ja dziś będę ogarne temat napisze opinie
  • Kristin.

i jakkk .? :D
  • Anonim

nie najgorzej. dbają o lód. na głowę nie napada tylko troszkę małe.. ale nie jest najgorzej wielkość takie jak na esperanto. wypożyczalnia taka jak pod pajacem ale obsługa milsza :) w środku tez wystarczająca ilość ławeczek i jest taki barek ale drogo.. 5 zł za o.5 l każdego picia tak samo za zapiekankę hamburgera czy hot doga które są malutkie... ale za to wc na poziomie:) ale jak dziś byłem to dużo gówniarstwa i muzyka strasznie wolna ale nie była tragiczna.. tylko przerwa techniczna trwa godzine....
  • DC

a bardzo dużo ludzi było?
  • Anonim

zdefiniuj gówniarstwo
  • Anonim

zdefiniuj milsza obsluge
  • Anonim

a ja jestem jakis wykladowca :P dziś jak byłem max 10 osób na lodzie milsza obsługa znaczy to co pisze czyli nie maja cie w tyle i nie każą ci czekac.. gówniarstwo w sensie dzieciaki z podstawówki które myslą że dobrze jeżdżą popsuja się a atk naprawde nic nie umieją i wpadają pod łyżwy innym osobom
  • DC

aha to fajnie.a o której byłes ze było tylko 10 osob?
  • Anonim

15-16 i bardzo ładnie wyczyszczony lód był
  • DC

a to fajnie:) moze pojde
  • ....::::Gusiaczek::::....

Od Poniedziałek-Sobota jest 14-17 ogólna ślizgawka godzine trwa przerwa techniczna 18-21 ogólna ślizgawka rano przychodzą szkoły ale nie zawsze Niedziela 10-13 godzine trwa przerwa techniczna 14-17 godzine trwa przerwa techniczna 18-20
  • kisiel

bylem i powiem ze jest calkiem fajnie tyle ze disc jockey nie spelnia moich oczekiwan gra strasznie cicho ^^
  • Anonim

A tam, chociaz lepsza muza niz na torwarze :X
  • *Mańka*

Raczej spoko jest.. heh dobry lód i na głowe niepada..:) tylko mało ludzi a jak ktoś jest to albo dzieci albo jakieś babcie..:P Lol.
| |

dla miłośników łyżwowania i napaleńców na podbój lodowisk!!! ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!

Fotki

Miejsca grona (7)