łyżwy łyżwy łyżwy; ) [3079]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moim zdaniem w Józefowie jest bardzo dobre i duże lodowisko
  • Janusz bez Z

co prawda nie jeździłem jeszcze ale z moich oględzin to może być oczywiście na początku slizgawki
  • Anonim

To pojeździj łyżwy kiepskie są ale da się jeździć polecam łyżwy wiązane plastyki obcierają; -/
  • Anonim

hej zadam wam troszke moze glupie pytanie ale w Jozefowie rzadko bywam (dobra bardzo, bardzo), gdzie jest dokladnie to lodowisko i ogolne informacje o nim bo sie wybieram i chce znac wasze opinie :) prosze i pozdrawiam.
  • kate

wiec ja jako ziom z JÓZefówa xD mowie ci ze lodowisko jest na boisku w jozefowie przy basenie i gimnazjum xD na lesnej:) i ogolnie jest duze i bardzo fajne. fakt lyzwy plastiki i obcieraja(dlatego mam swoje) ale jak zalozysz grube skarpetki to nie bedzie tak zle. o 14.30 i 17.30 jest czyszczenie wiec w tych godzinach nie przychodzcie bo bedziecie czekac. otwarte jest do 21. i ogole duzo sie nie placi za lyzwy i lodowisko. ogolnie jest bardzo fajnie;) i mila atmosfera polecam!
  • Bachu

ja też polecam jest fajne... O tych plastikach to prawda, więc radzę jeśli nie masz swoich łyżew to wiązane wypożycz
  • kate

no lepiej wypozyczyc wizane hokejowki:)
  • Anonim

dzieki wam bardzo; ) a lyzwy mam swoje, wiec lyzwy to nie problem; )
  • Glizdor

zgadzam sie Józefów ma lepsze lodowisko niż pod pałacem, ale najlepiej na Torwarze, ale tam są tłoki
  • laso!

mnie u nas najbardziej wkurza to, że jest na tym dośc małym lodowisku jest zawsze potworny tlok... ale najgorsi są tacy co sie ścigają, przepchają, wywalaja na innych....
  • Glizdor

ja proponuje ci zacząć chodzić od Poniedziałku do Czwartku jest zaledwie niecałe 10 osób

pozdro.:*
  • laso!

hehe tak się sklada, że mieszka niedaleko i często bywam na lodwisku, ale tylko czasem jest tak mało osób, ostatnio w deszczu były tylko 4 osoby..
  • Glizdor

ja w tym tygodniu chodziłem i jest ok jak pada to bardzo mały deszcz ale jest fajnie jednocześnie dla mnie to mało osób bo ja lubie szybko jeździć miedzy ludźmi

• Anonim

To tak jak ja !! Ja lubie swirowac na lyzwach a jak jest duzo osób o musze ostrożnie zwlaszcza na male dzieci które i tak jeżdzą najlepiej:D:D
  • Katarzyna

Orientuje się ktoś może, czy józefowskie lodowisko - mimo wiosennych temperatur - działa? Będę wdzięczna za informacje. Pozdr.
  • Glizdor

SZANOWNI PAŃSTWO INFORMUJEMY, ŻE W DNIU 15 LISTOPADA NASTĄPI INAUGURACJA SEZONU 2008/2009 NA LODOWISKU

W TYM ROKU URUCHOMIAMY SZKOŁĘ JAZDY NA ŁYŻWACH SZCZEGÓŁY W KASIE LODOWISKA I W KASIE PŁYWALNI

GODZINY OTWARCIA

od poniedziałku do piątku:
    16:00-21:00
    przerwa na czyszczenie lodu od 18:30 do 19:00
    sobota i niedziela:
    9:00-21:00
    przerwa na czyszczenie lodu 14:00-1430 oraz 17:30-18:00
  • Anonim

w końcu otwierają:) tylko mam nadzieje ze warunki będą sprzyjać bo niemam zamiaru pływać jak w zeszłym roku bo wiem co mnie czeka:/
  • Ania

hahaha ja też :D
  • Anonim

z tym pływaniem to się w praniu zobaczy; ) ale sądze że będzie dobrze pzdr :)
  • Anonim

to ja chyba wtedy sobie odpuszcze to lodowisko bo mnie kara czeka w tym roku i mam wyladowac w tym basenie ale ja juz sobie poczekam jak bedzie zimniej i lod bedzie pozadnie zamarzniety...
| |

dla miłośników łyżwowania i napaleńców na podbój lodowisk!!! ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!

Fotki

Miejsca grona (7)