łyżwy łyżwy łyżwy; ) [3079]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ostatnio w Gazecie przeczytałam, że otworzyli lodowisko przy szkole sportowej na Al. Stanów Zjednoczonych.
    Czy był ktoś może? W jakich godzinach jest otwarte? jak tafla? Jakie ceny?
  • skoczek

No jest otwarte. Taki mały kawałek lodu, tafla może być ale zapełniona jest małymi ludźmi typu metr dwadzieścia w kapeluszu. Przynajmniej rano. a otwarte jest jakoś w ten sposób:
    9.00-10.00 potem pół godziny przerwy i 10.30-11.30 :P i tak dalej: 1h jeżdżenia, 30 min przerwy... aż do 21

a no i ceny ... od 15 wejście friko dla wszystkich do 15 tylko dla posiadaczy legitymacji szkolnej.
  • Żulinka

no i mamy gdzie spędzać lekcje :)
  • ...

wie ktoś czy w tym roku też jest to lodowisko?
  • Anonim

jest:
    godziny otwarcia 9-21
    przerwa techniczna 15-16
    wypożyczenie łyżew- 6zl pierwsza godzina następne po 4
    wstęp WOLNY (za darmola)
  • ...

dzięki wielkie
  • Bruno...VeL...Boria

warto zerknąć :)
  • Anonim

ależ mnie tu dawno nie było :)

mimo że byłam tam dopiero 2 razy, to i tak zapraszam w imieniu pracowników, którzy są mili i zawsze chętni do pomocy :>
  • ...

byłem dziś i jest spoko trochę małe ale w sumie nie spodziewałem się niczego wielkiego
    dużym plusem jest to że jest kryty, za darmo no i to że jest to najbliższe lodowisko jakie mam nie licząc promenady
    pozdro
  • Sebastian.

Jutro normalnie otwarte?
  • Bruno...VeL...Boria

Tak otwarte ....... 9-15........16-21
  • Anonim

Bardzo fajne lodowisko. Niestety rano lód na połowie tafli jest pokryty stalagmitami, ale ogólnie daje radę =)
  • Anonim

lod jest za free wiec co tu duzo wymagac?? Lodowisko fajne i widzialem ze tam chlopaki sie staraja utrzymac porzadek
  • Bruno...VeL...Boria

łahahahaha ............... no to teraz dałeś :)
  • Bruno...VeL...Boria

A Ci co tam pracują to są chamscy i się cały czas z wszystkich śmieją :P
  • Anonim

tak, tylko najczęściej śmieją się z kolegów po fachu :) chociaż zdarzają się też inne przypadki ("co?!")
  • Anonim

oj tam oj tam!
  • Anonim

będziesz w sobotę rano, żebym mogła odebrać pendrajwa?
  • Bruno...VeL...Boria

Wlaziu na pewno jest i w sobotę i w niedziele tylko niewiem czy rano czy wieczorem w sobote ......... ale ja jestem po 14h więc zapraszam :D:D:D będzie fajnie wpadaj :P
  • Anonim

Piotruś, nawet nie wiesz jakbym chciała wpaść do was i zostać do końca :) ale nie dam rady, sesja za pasem, uczyć się każą i brakuje czasu na łyżwy...
| |

dla miłośników łyżwowania i napaleńców na podbój lodowisk!!! ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!

Fotki

Miejsca grona (7)