-
Anonim
Ostatnio w Gazecie przeczytałam, że otworzyli lodowisko przy szkole sportowej na Al. Stanów Zjednoczonych.
Czy był ktoś może? W jakich godzinach jest otwarte? jak tafla? Jakie ceny?
-
skoczek
No jest otwarte. Taki mały kawałek lodu, tafla może być ale zapełniona jest małymi ludźmi typu metr dwadzieścia w kapeluszu. Przynajmniej rano. a otwarte jest jakoś w ten sposób:
9.00-10.00 potem pół godziny przerwy i 10.30-11.30 :P i tak dalej: 1h jeżdżenia, 30 min przerwy... aż do 21
a no i ceny ... od 15 wejście friko dla wszystkich do 15 tylko dla posiadaczy legitymacji szkolnej. -
Żulinka
-
...
-
-
Anonim
jest:
godziny otwarcia 9-21
przerwa techniczna 15-16
wypożyczenie łyżew- 6zl pierwsza godzina następne po 4
wstęp WOLNY (za darmola) -
...
-
-
Anonim
ależ mnie tu dawno nie było :)
mimo że byłam tam dopiero 2 razy, to i tak zapraszam w imieniu pracowników, którzy są mili i zawsze chętni do pomocy :> -
...
byłem dziś i jest spoko trochę małe ale w sumie nie spodziewałem się niczego wielkiego
dużym plusem jest to że jest kryty, za darmo no i to że jest to najbliższe lodowisko jakie mam nie licząc promenady
pozdro -
Sebastian.
-
-
Anonim
Bardzo fajne lodowisko. Niestety rano lód na połowie tafli jest pokryty stalagmitami, ale ogólnie daje radę =) -
Anonim
lod jest za free wiec co tu duzo wymagac?? Lodowisko fajne i widzialem ze tam chlopaki sie staraja utrzymac porzadek -
-
A Ci co tam pracują to są chamscy i się cały czas z wszystkich śmieją :P
-
Anonim
tak, tylko najczęściej śmieją się z kolegów po fachu :) chociaż zdarzają się też inne przypadki ("co?!") -
Anonim
-
Anonim
-
Wlaziu na pewno jest i w sobotę i w niedziele tylko niewiem czy rano czy wieczorem w sobote ......... ale ja jestem po 14h więc zapraszam :D:D:D będzie fajnie wpadaj :P
-
Anonim
Piotruś, nawet nie wiesz jakbym chciała wpaść do was i zostać do końca :) ale nie dam rady, sesja za pasem, uczyć się każą i brakuje czasu na łyżwy...