-
moni
Uwaga! Uwaga!
wszystkim zwolennikom łyżew chciałabym ogłosić, iż wkrótce (7 grudnia) zostanie otwarte lodowisko na Bemowie na przeciwko siedziby Ratusza. Lodowisko będzie miećwymiary20 na 30 metrów, co jak łatwo policzyć daje powierzchnię 600 metrów kwadratowych. Taflę przykryje półprzezroczysty namiot. Lodowisko będzie miało własne oświetlenie, zaplecze techniczne i szatnie. Będzie też wypożyczalnia łyżew i miejsc, gdzie można je naostrzyć. Co więcej, dzieci korzystające z wypożyczalni dostaną także kask dla większego bezpieczeństwa. Lodowisko ma działać w godz. od 9 do 22, gdy temperatura nie będzie przekraczać + 15 stopni.
Dziękuję za uwagę:)) Życzę miłej jazdy:))
Info za Echo miasta -
eMi.
a wiadomo jakie ceny tam będą ?
i czy wchodzić się będzie na ile się chce czy wydzielone godziny ślizgawki np jak na Torwarze 1,5h? -
Z.
-
moni
"Korzystanie z lodowiska, jak obiecał mieszkańcom burmistrz Dąbrowski, do końca roku będzie darmowe. Instalacja lodowiska powinna się zakończyć do piątego grudnia, a na efektowne otwarcie zapraszamy już w niedzielę 7 grudnia, na godzinę 14:00. Nie chcąc zdradzać szczegółów niespodzianki, możemy zapewnić że atrakcji nie zabraknie, a na bemowskim lodzie z pewnością pojawią się gwiazdy…"
ze strony ratusza
http://www.bemowo.waw.pl/bemowo/por... -
-
Anonim
Wkoncu bedzie cos blizej.szkoda tylko ze 7 otwarcie akurat mam szkole -
Z.
Jak zwykle bzdury.. ehh pracowalem na wola parku od chyba 7 lat i nie przypominam sobie zebysmy mieli podswietlana tafle lodowiska roznymi kolorami :/ <sciana> -
Anonim
tez wydaje mi sie to malo prawdopodobne.podswietlana tafla.dobre!!!ale rozglos o tym lodowisku jest jak nie wiem,jakby mialo byc na prawde jakies zajebiste.w kazdej gazecie widze o tym lodowisku -
Anonim
a zapomnialem dodac wlasnie czytalem w echo bemowa ze ostrzenie lyzew ma byc podobno za darmo badz za symboliczna zlotowke.moze i bedzie do konca grudnia a pozniej za wszystko trzeba bedzie placic -
moni
w wola parku to może im chodziło po prostu o kolorowe światełka jeżeli takowe były;p szczerze to nie wiem, jak to było, bo od niedawna tu urzęduję, ale cieszy mnie to, że tak blisko będę mogła poszaleć^^ -
Anonim
o no to super;D ja juz widziaalm ze ta stawiaja ten namiot;) to pewnie dozobaczenia ze wszystkimi na tafli;D;P -
eMi.
>♥moni♥ napisała:
ale cieszy mnie to,
>że tak blisko będę mogła poszaleć^^
a ja jestem ciekawa czy będą tłumy skoro będzie za darmo i da się pojeździć... -
moni
-
Anonim
to jest z gory przesadzone.ludzi to bedzie od cholery.duza wiekszosc z wp przejdzie pod ratusz i dojda jeszcze nowi.i to ze bedzie za darmo to mowi samo za siebie -
moni
-
eMi.
niestety ja też go nie mam :) dzisiaj widziałam to lodowisko i stwierdzam, że jak będzie za darmo to kupa ludzi się zwali a wtedy to nie będzie gdzie palca wsadzić. Sądze ze bedzie jak kolega wyżej mówi.(pisze). -
Anonim
oczywiscie ze tak bedzie.lodowiska pod Wola parkiem ni ebedzie na sto procent i wszyscy beda tu przychodzic.bedzie tragedia -
Anonim
a pozatym z tego co ja widze to nie wiem czy sie wyrobia do 7 grudnia i raczej watpie w to -
ANGIE
-
Anonim
-
ANGIE