-
Gosieńka
^^ Ja np. mam złamaną rękę ale to jakiś typ na mnie wpadł; /
A u was jak wygląda sytuacja ?
-
Moulin Noir
-
Anonim
ja nigdy żadnych poważnych kontuzji na łyżwach nie miałam..
zawsze wracam trochę poobijana ale to nie z mojej winy..xDD hehe
ostatnio oberwałam w piszczel łyżwą od jakiejś panny...:/ :| <fuck> bolało jak cholera! -
Anonim
to noooo czasem dupa boli :D ale to jak pójde z ekipą... bo sama to się nie wywracam... -
-
anastazja.
-
emik~
troche mnie łydka boli jak siadam tak na piętach, bo w niedziele jakis koles mnie łyżwą stuknał i mam siniaka; p -
Михаил
mi się zdarzyło miec pociętą rękę bo po upadku natrafiłem na jakąś figurówkę; )
ale to chyba nie kontuzja -
basia
Ja rozcięta ręka bo ktoś mi po jiej przejechał jak się wywaliłam ale całe szczęscie miał niebardzo ostre łyżwy :D -
Anonim
Ja chyba przebije wszystkich :D dwa lata temu byłem tak napalony na łyzwy, ze odwiedziłem lodowisko mimo, że juz sie ocieplało i lód pełen dziur :/ troche mi odbiło i zrobiłem przeplatanke do tyłu na maks obrotach. Lyzwa wpadła w dziure, ja wyleciałem ze dwa metry w góre, przeleciałem pare metrów i spadłem na miednice. Zrobiło mi sie ciemno przed oczami :D w koncu je otwieram, patrze a tu nade mną stoi facet z telefonem i pyta się czy zadzwonic po karetke :D moj kumpel go odwiódł od tego pomysłu. Polezałem na lodzie z 15 min, wstałem i zacząlem dalej jeździc. Tym razem juz wolniej, bo moj ból mi nie pozwalał. Znajomy później mi opowiadał ze jak ludzie zobaczyli mój upadek to sie lapali za głowy :D ale czego nie robi sie dla miłosci; ) jak zwykle troche kulałem itp, ale wykurowałem się sam w domu. Ehh te łyzwy :)
P.S. O innych wpadkach podczas gry w hokeja juz nie wspominam :) -
Piotrek
wybity palec
rozcieta glowa
a najlepszym wyczynem bylo skruszenie kolca w miednicy (ktory sciegno podtrzymuje) 2 tygodnie z noga na fotelu i po bolu -
..::K@si@::..
tyłek nie raz juz bolał...; ))
A raz kol mi wbiła swoje zabki (od łyzew) w piszczel x(( uwiezcie, ze to bolało; // -
angie
hmmm....
zazwyczaj jak ktos na mnie wpada albo jak ktoś mnie potknie to tyłek i lewy nadgarstek... tak jak było kilka dni temu jak wróciłam spod pałacu -
ÆUNKNOWNITEM®
mi dzis troche odbilo i twarz sobie zjechalem. jutro na torwarze bedziecie mogli podziwiac, nie radze szalec :) -
Nati
heh od 4 roku życia na lodzie to troche sie uzbierało.. :)
Najgorzej to raz podczas zawodów jak wbiłam sobie łyżwe w noge.. aj!
..Nie wspominając o wiecznie obitym tyłku i kości ogonowej... :\ -
ola
-
D.
jakies 4 lata temu... niefortunnie sie wywróciłam i rozjechały mi się kości w nadgarstku :( ale tylko tydzień w gipsie...prawa ręka! nie pisałam w szkole :D i nie musiałam uzupełniać :) -
Johnson
Tylko kilkakrotnie rozcięty łuk brwiowy, ręka rozcięta przez łyżwy i dostałem krążkiem w głowe raz:d:d -
.::Użytkownik Nieusuwalny::.
Na moim "ukochanym" Torwarze z 10 lat temu (jak dopiero uczyłem się jeździć) ktoś niezbyt miły stuknął mi w prawą łyżwę od tyłu, więc orzełek jak-się-masz, a jak już wylądowałem to jakiś inny nieżyczliwy raczył przejechać mi po 3 palcach... Jakimś cudem ich nie obciął, ale kości podrapał. Zakrwawiłem pół lodowiska... Od tego czasu byłem na T ze 2 razy i zawsze żałowałem...
Poza tym czasem mnie trochę gniecie lewa podeszwa, ale to chyba nie kontuzja :-) -
Anonim
oł łaaaaa :/ dlatego nie lubie torwaru :/
Za to miło go wspominam z przed 10 lat gdy uczyłam się w szkółce u Hunkiewicz:) pusto i miło :)
a kontuzje hmnnmn żadne powazne, jak to po figurówkach - troche kostka boli; ) -
eMi.
ja kiedyś mialam guza na glowie bo uderzyłam głowa w bande....
a po figurówkach tez mnie kostki bola; )