łyżwiarstwo figurowe [574]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sucha

Jaki jest?
  • *dominika*

Jaki jest... Przede wszystkim ma inne nazwisko...
  • mariałucja.

... a poza tym jest wspaniały.
  • ♥ Aś ♥

Szkoda mi go po MŚ, bo na ME był naprawdę fenomenalny moim zdaniem i jeszcze program na pokazie mistrzów do 'Volare' --> cudownie :))
  • justyna

szkoda go, stać było go na pewno na więcej, ale czasem się zdarza. na ME na prawdę mi zaimponował. szkoda, że teraz sie nie udało, ale może nastepnym razem. :)
  • Anonim

no szkoda szkoda vernera...strasznie sie posypal w programi dowolnym, ale moze nastepnym razem sie ogarnie i pokaze na co go stać^^
  • ala

szkoda ze mu nie poszło w wystepie dowolnym....bardzo mi sie podobal po krotkim....ale uwazam ze itak go skrzywdzono bo weir pojechal gorzej moim zdaniem od vernera a lepiej sedziwie go ocenili
  • Jeanne-Nadège

Weir gorzej od Tomasa? No co Ty, przecież Weir miał praktycznie bezbłędny program, a Tomas, no niestety, trzeba to przyznać, pojechał chyba porażkę życia;( Szkoda mi go po tych MŚ, ale wiem, że jeszcze będzie Mistrzem Świata:] A jeżlei już bym miała porównywać, to Lambiel pojechał mniej więcej na tym poziomie, co Tomas;)
  • Wróżka Tytania

Ja sądze że Lambiel pojechał na wyższym poziomie niż Verner na MŚ ze względu na wyraz artystyczny występu... No a samego vernera mi niezmiernie szkoda. Mimo że program dowolny był naprawde kiepski to myślałam że chociaż jakimś cudem do 10 sie załapie, a 15 miejsce to naprawde dla Mistrza Europy olbrzymia porażka. Ciekawa jestem czym, był spowodowany taki nagły spadek formy, bo przecież program krótki o ile pamiętam nie był taki zły.
  • Jeanne-Nadège

Mnie się wydaje, że on chyba po prostu nie powinien z pierwszym numerem startować, wtedy są większe nerwy. Ale to mogła być też presja, świadomośc tego, że jest na 4 miejscu po SP i że teraz jest blisko medalu i ma szanse go zdobyć. Ale tak jak mówię, numeru startowego też nie miał za dobrego, bo wszyscy najlpesi jechali po nim, a on poszedł na pierwszy ogień.
  • Ewysz

Verner jest całkiem sympatyczny.
  • ♥ Aś ♥

>Jeanne napisała:
    >Mnie się wydaje, że on chyba po prostu nie powinien z
    >pierwszym numerem startować, wtedy są większe nerwy. Ale
    >to mogła być też presja, świadomośc tego, że jest na 4
    >miejscu po SP i że teraz jest blisko medalu i ma szanse go
    >zdobyć. Ale tak jak mówię, numeru startowego też nie
    >miał za dobrego, bo wszyscy najlpesi jechali po nim, a on
    >poszedł na pierwszy ogień.

Mi też się wydaje, że to presja. Gdy mu dobrze szło na ME, to poszło gładko, ale tym razem nie było tak łatwo i chyba to go załamało, bo widać było na początku, że czuje się pewniakiem, a jak przyszło do programu dowolnego, to tego nie wytrzymał.

Ale bardzo symaptyczny jest i tak :)
  • Jeanne-Nadège

Tak, Tomas jest bardzo sympatyczny i otwarty:)
  • *dominika*

Czy Tomas ma może starszego brata...? Widziałam wczoraj faceta, jakoś tak przed trzydziestką, niesamowicie podobnego do Tomasa - te same blond włoski, podobna fryzura, uśmiech tez całkiem podobny i w dodatku mówił po czesku... Tyle że zaobrączkowany; p Nie wiem czy jestem w stanie uwierzyć w takie przypadkowe podobieństwo...
  • Jeanne-Nadège

Tak, ma brata:) Ale nie wiem, czy on ma żonę czy nie.
  • wiolkęsik

oj chyba ma
  • Justyś

zauważyłam ostatnio 1 prawidłowość o ile się nie mylę Vernera trenuje M.Huth prawda?zauważyliście że zarówno on jak i Karolina Costner jak im coś nie wyjdzie np.skok jakis to oni mają duże trudności z pozbieraniem się i potem już cały program jest wyraźnie słabszy a czasami katastrofalny
| |

czy znajdą się na gronie wielbiciele, sympatycy tej niesamowitej dyscypliny????!!!!

Fotki

Miejsca grona (0)