LXXXI L.O. im A Fredry w WARSZAW [836]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ej co kupujecie swoim wychowawcom na koniec?? kwiaty, czy jakis upominek tez???
  • Anonim

Niech pomyślę....... nic?
  • Anonim

Szczepkowski dostał ode mnie Chivas Regala z tego co pamiętam, Lewiński nic nie dostał, bo sie nie pojawił na zakończeniu, a szkoda, bo też miałem dla niego co nie co...; )
  • Aras

Granat bez zawleczki
  • Anonim

Bez kitu, czy na prawdę nie ma takich nauczycieli, którym naprawdę czegoś nie zawdzięczacie?
  • Aras

Pani Żołnierczuk od matmy ale my tu o wychowawcach gadamy a sorry ale Jedruchowi to ja nic nie zawdzieczam chyba że wyzsze ciśnienie
  • anka

ode mnie kwiatka dostanie napewno pani Ościk i nowa pani od niemieckiego
  • Anonim

A no jak wychowawcy to faktycznie... Moja klasa sie na coś tam złożyła. Fakt faktem, że chyba jednak wypada, bo to jednak wychowawca.
  • Anonim

tia.... ja kupię duży bukiet kwiatów Kasprzyckiej, a Bogusiowi to nic nie kupię bo on i tak mnie nie lubi.
  • Anonim

Mam znajomego, który na rozdaniu świadectw, przed całym szkolnym audytorium powiedział co myśli o Pani dyrektor, o nauczycielach, o ich hipokryzjii. Nieźle zszokował tym tak zacne liceum jakim jest Zamoyski; )
  • G. B.

znajcą zycie >pewna kolezanka< kupic cos nauczyciela i potem bedzie zbierac za to kase (bez poinformowania nas o tym)
  • *elcia*

kwiatek Kozubie...nie wiem czy warto...ona uwielbia tylko zaniżać oceny z zachowania.....no ale znając życie pewnie się jej jakiegoś badyla rzuci... a co do prezentu... po co?
  • Anonim

ej do do Pani Kozuby nic nie miej Elcia... jest wporzadku, poprostu jest surowa, ale sprawiedliwa.... ja ją szanuje....
  • Anonim

wlasnie a co do prezentu.. to sie tylko tak pytam co inni mysla na ten temat; )
  • *elcia*

jezeli chodzi o Kozube to przyznam jest bardzo dobra jako nauczycielka swojego przedmiotu...wsumie jako jedyna z tych nauczycieli ktorych oczywiscie znam
  • *elcia*

a co do prezentu...szczerze mowiac...to nie wiem...pewnie w poniedzialek bedzie gadka na ten temat w klasie...wiec sie zobaczy:P
    ja bym byla tylko za kwiatkami...
  • Anonim

kwiatek. chociaz i tak mam watpliwosci czy pani sarosiek na nie zasluguje. w kazdym razie kwiatka dostanie
  • Aśka

znająć życie,jak zwykle kupi sie kfiatki czy jakieś czekoladki, co prawda staramy się wymyśleć coś innego,coś "na trwałe",coś oryginalnego (:D), a >pewnej koleżance< z naszej klasy to ja serdecznie dziękuję za takie prezenty bez naszej zgody za kuuuupę kasy (ja jej tego nie zwrócę,hehehe)
  • Anijah w Danii

My kupujemy pani dyrektor znicze i paczke psychotropow...a i takie pudeleczko na leki z dniami tygodnia....:P
  • Agnieszka

co do prezentow na koniec roku to kiedyś pewien Grzes kupił Kozubci strasznie drogasny krem dla cery dojrzałej :) a jaka była jej reakcja? Chwaliła sie potem całemu cielsku pedagogicznemu jaki to uzyteczny prezent dostała :)
  • 1
  • 2
| |

miła 7 100% UWAŻĄJ NA SPIDERA

LXXXI Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)