LXXXI L.O. im A Fredry w WARSZAW [836]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zajrzałem w biust Matce Boskiej.

SCEPTIC, THY DISEASE, VIRGIN SNATCH, RASTA

04.10.06 Warszawa - Progresja

wjazd-12(przedsprzedaż), 15(w dzień koncertu)
  • Anonim

Albo mi sie wydaje, albo jestes najbardziej "koncertowa" osoba w tej szkole :D

e tam we wrzesniu byłem dopiero na 3...chodze dopóki mamusia kochana:) się nie ciska zebym sie do matury uczył :)

a tak w ogóle to źle:P?
  • Anonim

pewnie nie ale coś napisać trzeba. no nie?

dobra. chcecie sobie pogadac o tym ze chodze na koncerty albo o czyms innym to załóżcie nowy temat...tu jest info odnośnie koncertu i na ten temat sie wypowiadać:P.buahaha

głupawka i pożoga
  • Anonim

mi tez sie czasem zdarza pojsc, w tym tygodniu slabo bo tylko na 2 :)
    a progresja to zadupie nie chce mi sie az tam daleko jechac ode mnie to sie ze 2 godziny bedzie jechac juz tam kiedys bywalam
  • Anonim

tak, zalozmy nowy temat odnosnie koncertow Towarzysza Dzidka:)
    to wspanialy pomysl a jakże by inaczej :)

a ode mnie ze 20minut albo i mnie :P
  • Anonim

ee to w tkaim wypadku to mozesz sie tam przejechac, ja to nawet nie biore tego pod uwage

ale to moze biore:

1 października na Placu Defilad, godzina jeszcze nie ustalona. oto wykonawcy:

69, Big Stars, Biscuit, Blue Cafe, Braca, Button Hackers, COMA, De Mono, Edyta Górniak, Elektryczne Gitary, Ewelina Flinta, Golden Life, Kasia Cerekwicka, Kasia Kowalska, Krzysztof Jaryczewski - JARY BAND, Krzysztof Kiljański, Łzy, Maciej Silski, Marcin Rozynek, Marysia Sadowska, Mietek Szcześniak, Negatyw, Perfect, Andrzej Piaseczny, Robert Chojnacki, PIN, PtakY, Reni Jusis, Sebastian Piekarek, Sofa, Szymon Wydra & Carpe Diem, Pilichowski Band, Zakopower , Ira

dobry polew
  • Anonim

No tam to raczej tylko dla smiechu bym pojechala, bo wykonawcy w wiekszosci nie w mym guscie.

o na ire bym poszedł:P
  • Anonim

ja sie odswietnie ubiore w galowy stroj ( rozowa bluzke i mini spodniczke) i na szpilach w pogo Oi! glupi ludzie skakac moga !

dobra walić ire i reszte to nie ten temat:P. idzie ktos (ze mna np:P) dop tej progresji:>?

a poza tym perfekt i elektryczne gitary tez sa zajebiste :). taka dygresja:P
  • nuff said

blog 27 nie bedzie to nie ma co isc

walnal kurde jak łysy grzywa o kant kuli...bedzie temat o tym kto jedzie do niemiec na tokio hotel i blog 27(bo maja byc suportem) to sie wypowiesz:P
  • Anonim

Z wyzej wymienionych bylam juz na:
    Comie, Elektrycznych gitarach, Negatywie, Perfect'cie i IRA. Reszty nie mialam okazji zobaczyc, ale nie bede plakala z tego powodu.
    Co Do tego Twojego koncertu Michale, to nie bardzo orientuje sie w godzinach. Chetnie bym gdzies wyszla, ale sam dobrze wiesz, ze mam utrudniony dojazd :)
  • nuff said

warkoczem sie mowie a nie grzywa. nie wiem co to jest tokio hotel ale jak blog 27 ich supportuje to musza byc boscy... kiedy to bedzie? :P

właśnie nie napisałem godzin<wali łbem o biurko>

zaraz naprawie swój chaniebny błąd:P

start 19:30 tego koncertu o którym jest ten temat:)
| |

miła 7 100% UWAŻĄJ NA SPIDERA

LXXXI Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)