- 1
- 2
-
B
było na sprawdzianie z aldechydoow i ketonów takie zadanie
Jak odróżnic aldechyd benzoesowy od etanolu ?
jak było to jak go odrożnić :) ?
pozdrawiam Beaerteoesha -
Dirty Diana
-
Oluś
a moze by tak jakas proba Tollensa lub Trommera??? i od razu wiadomo ktore to aldehyd :) albo z rozpuszczalnosci ale to etanol od aldehydu a nie aldehyd od etanolu. -
Otka
buehehehheheh... :) ja nawet nie wiem o czym mowicie :D juz dawno zapomniam, nawet nie wiecie jak mi tera fajnie jest. chemia sux!!!! -
-
B
-
Anonim
O co chodzilo z zasada nieoznaczoności Heisenberga? Tak ostatnio się zastanawiałem z kumplem... Po 4 latach biolchemu nic nie umiem :D -
Grono.Net
-
Oluś
ZASADA NIEOZNACZONOSCI HEISENBERGA:
Nie można jednocześnie określić położenia i pędu elektronu, można jedynie podać wybrany fragment przestrzeni wokółjądrowej, gdzie istnieje duże prawdopodobieństwo napotkania elektronu(-czyli orbital)
-
Grono.Net
-
znajdzieszmnienafacebooku
k%$#@ 1 dostalem....pierdole chemie...
....
Olga! powodznia na maurze z chemii....;] -
Grono.Net
hahaha sorry... chciałem powiedzieć jest mi przykro Viki... a z czego ??? ja z tego ostatniego dostałem 4... bo cała nasza klasa ma pytania... najlepsze jest to, ze karolina Woloczko co miała pytania i wszystkie doń odpowiedzi w przezroczystych długopisach dostała laske... kurwa ale z niej jest GŁĄB -
Panna Anna
-
z ostatniej -Beniusiu,..... bo pani R. sie wycwanila i dala nam inne
pytania ....tylko 2 pyt sie zgadzly ,,izomery i porownanie jakiegos gowna ..... czyli łacznie 6 ptk a na zaliczenie trzeba miec 7...FUCK!!! -
Grono.Net
Anie chyba się nie rozumiemy... ja nie miałem od Cienie pytań... ja dostałem od kogos innego...
ja mam swoje dojscia (pytania ze śródła, oczywiście nie za darmo, trzeba się u psorki zasłużyć; p) -
Grono.Net
lol... ja miałem wszystie pytania ale z 4 na ostatnie nie odpowiedziałem i tylko 3 zrobiłem i mam 4... czyli bezbłędnie... ale jestem mądry (a zarazem głupi) -
Anonim
dobra a kto ma teraz klasóweczkę z chemii w najbliższym tygodniu, ale już nie z aldehydów i ketonów, bo wiecie wcale się nie obraże jak ktoś sypnie pytania:P
P.S. Benek jak po imprezie, dobrze się pije vódeczke z koreczka od perfum:P -
Grono.Net
to nie był koreczek od perfum... kurde,... to była lufka tylko metalowa, żeby mi się nie zbiła mam ich jeszcze 5 w omu...
A co do sprawdzianu to wy macie go pierwsi... i bardzo bardzo prosze ... spiszcie pytania dla potomnych -
Anonim
-
Oluś
Wiktor nie dziekuje zeby nie zapeszyc :D
zreszta ja i tak wiem ze 90% z chemii na maturze mam NA BANK!!!! :D tylko za ile lat ja ta mature bede zdawac?? :D -
- 1
- 2
|
|
miła 7 100% UWAŻĄJ NA SPIDERA
Miejsca grona (2)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
-
PIEKARNIA Młocińska, Warszawa
- Dodaj miejsce