-
Anonim
To już roczek po maturze z mojego rocznika '85! Jeny jak to szybko zleciało! W styczniu wspominałam studniówke, a teraz maj nastąpi i powspominam sobie mature! Chi... Pozdro! -
***AGA ***
-
World of no name....
ja juz nie pamietam jakie mialem oceny na matorce a wy mi o wspominaniu mowicie!!:P:P:P -
Grono.Net
Czas szybko leci,to fakt. Ale cieszę się,że juz nie muszę wracać do tego budynku i oglądać niedorozwiniętych nauczycieli z problemami życiowymi. Trochę brakuje mi niektórych debili i fajnych akcji. Yolnka.....bbuuhhaaaha. -
-
Anonim
He... Ylonki ci brakuje! No ładnie! To fakt ... z nauczycielami, ale Jadamka najlepsiejsza była! Spox kobieta! No których debili Ci brakuje! Przyznaj się?! ........ -
World of no name....
ej no - nie bylo az tak zle - jakbyscie pochodzili do kroczka to dopiero byscie nazekali wiec cieszcie sie tym co mieliscie bo mogliscie trafic znacznie gorzej!!!!
-
Anonim
ja tam się cieszę i nie narzekam, że chodziłam do zawiszaków... spox ludziska byli [oczywiście wyjątki też bywały]! no adaś - można było gorzej trafić - to fakt! -
Anonim
-
doc. lena
-
World of no name....
ej tam - ja to bym sie akurat derektorki nie czepial - innym pracownikom bardziej sie nalezy!!!! :-)) -
doc. lena
-
Anonim
ja tam do dyrki nic nie mam! ale do niektórych nauczycieli można się czepnąć! ah te 4 lata matematycznej katorgi [a.k.]! "Dorota do tabl-Y-cy!!" he he he!!!! -
Anonim
-
doc. lena
-
Anonim
-
Anonim
ej dajcie spokój! ten temat miał być o wspomnieniach ze szkoły i matury, a nie.... :P -
Anonim
fakt masz racje Doda:)
ja w sumie nie mam zbyt przyjemnych tych wspomnien i duzo tech ich nie ma bo chodzilam tam zaledwie 3 miesiace...
i ty chyba anwet mnie nie lubilas:)
-
Anonim
-
Anonim
a to chyba tylko dlatego,ze nie pamietasz...:)
chodzilam do pierwszej kalsy i po 3 meisiacach sie przenioslam...ogolnie dziewczyny ze starszych klas mnie nie lubily.
jesczze mialam spiecie z taka dziewczyna jedna dosyc glosno o tym bylo:) -
Anonim
szczerze... NIE PAMIĘTAM!! a pierwszych klas to ja troche w yej szkole przeżyłam, a dokładnie 3! więc nie ma bata bym cię pamiętała!
z kim było to spięcie?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Włochy
- Załóż własne grono tematyczne