LXXIII LO Promienista :] [607]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To już roczek po maturze z mojego rocznika '85! Jeny jak to szybko zleciało! W styczniu wspominałam studniówke, a teraz maj nastąpi i powspominam sobie mature! Chi... Pozdro!
  • ***AGA ***

Oj tak. tez nie wiem kiedy to minęlo.
  • World of no name....

ja juz nie pamietam jakie mialem oceny na matorce a wy mi o wspominaniu mowicie!!:P:P:P
  • Grono.Net

Czas szybko leci,to fakt. Ale cieszę się,że juz nie muszę wracać do tego budynku i oglądać niedorozwiniętych nauczycieli z problemami życiowymi. Trochę brakuje mi niektórych debili i fajnych akcji. Yolnka.....bbuuhhaaaha.
  • Anonim

He... Ylonki ci brakuje! No ładnie! To fakt ... z nauczycielami, ale Jadamka najlepsiejsza była! Spox kobieta! No których debili Ci brakuje! Przyznaj się?! ........
  • World of no name....

ej no - nie bylo az tak zle - jakbyscie pochodzili do kroczka to dopiero byscie nazekali wiec cieszcie sie tym co mieliscie bo mogliscie trafic znacznie gorzej!!!!
  • Anonim

ja tam się cieszę i nie narzekam, że chodziłam do zawiszaków... spox ludziska byli [oczywiście wyjątki też bywały]! no adaś - można było gorzej trafić - to fakt!
  • Anonim

straszna jest ta szkola!!!a derektorka to stara k****
  • doc. lena

taaaa
  • World of no name....

ej tam - ja to bym sie akurat derektorki nie czepial - innym pracownikom bardziej sie nalezy!!!! :-))
  • doc. lena

wypowiedź belissimy więcej powiedziała o niej niż o dyrektorce heh
  • Anonim

ja tam do dyrki nic nie mam! ale do niektórych nauczycieli można się czepnąć! ah te 4 lata matematycznej katorgi [a.k.]! "Dorota do tabl-Y-cy!!" he he he!!!!
  • Anonim

no raczej o Tobie,a nie o mnie hahaha
  • doc. lena

taaaa
  • Anonim

ogarnij sie dziewczyno!
  • Anonim

ej dajcie spokój! ten temat miał być o wspomnieniach ze szkoły i matury, a nie.... :P
  • Anonim

fakt masz racje Doda:)

ja w sumie nie mam zbyt przyjemnych tych wspomnien i duzo tech ich nie ma bo chodzilam tam zaledwie 3 miesiace...

i ty chyba anwet mnie nie lubilas:)

• Anonim

a wiesz, że cię nie pamietam!
  • Anonim

a to chyba tylko dlatego,ze nie pamietasz...:)

chodzilam do pierwszej kalsy i po 3 meisiacach sie przenioslam...ogolnie dziewczyny ze starszych klas mnie nie lubily.

jesczze mialam spiecie z taka dziewczyna jedna dosyc glosno o tym bylo:)
  • Anonim

szczerze... NIE PAMIĘTAM!! a pierwszych klas to ja troche w yej szkole przeżyłam, a dokładnie 3! więc nie ma bata bym cię pamiętała!

z kim było to spięcie?
| |

LXXIII Liceum Ogólnokształcące w Zespole Szkół nr 17 im. Zawiszaków Proporca "Victoria" ...

LXXIII Liceum Ogólnokształcące, Klasa 2B

Zapisz się do klasy

Strona 1/5

ewa dłoń

™ Górnik™

kasia

DJ DEWER

★WESOŁ 01★

Paulinka .

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki