LXX LO im. Aleksandra Kamińskiego [1422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ola ś.

tu rowniez prosze o wrazenia, kogo mieliscie w komisji, jak sprzet, jakie pytania i jak wam poszlo :)
    (adekwatnie do przygotowan :P)
  • Martucha; ]

Ola Brzozunia jest masta blasta 20/20;]!!
    miał chyba Bogucką i Fecenecia
  • eL_I_CE_Ka

No to Bravo_Brzoza, widac ze Conder go szkoliła, a mówią że z pustego i Salomon nie naleje :D Tak czy inaczej respect dla niego. A ja biore sie po mału za pisanie tego szajsu bo to juz badz co badz niedlugo (25.IV chyba)
  • Anonim

Beata Bogucka z mojej bylej klasy tez max punktow...moze poblazliwi sa nauczyciele :P?
  • T.Jane

Haha zobaczymy jak to bedzie z p. Miterą w komisji... Ja zdaje jutro :/
  • eL_I_CE_Ka

To opowiedz koniecznie bo i mi sie trafiła mitterka (z bogucką gratis)... :/
  • .aleksandra.

Aga Choromańska z mojej klasy też miała 20/20 z polskigo. JEST MISTRZEM
    Asia z ang też 20/20 JEST ZATEM MISTRZEM NR 2, ale tylko dlatego że wyniki miala pozniej :)
  • $taw$on

Miał ktoś w ogóle z anglika mniej jak 15 ?? Chyba nie, więc 15 ma się na wejście :D
  • eL_I_CE_Ka

jeszcze nikt bo ja dopiero jutro zdaje :]
  • Anonim

o na serio? to chyba sa poblazliwi w naszej szkole bo w kochanowskim nie bylo do wczoraj wyniku powyzej 15 a wiekszosc miala miedzy 6 a 10 punktow :/
  • $taw$on

Ja bym na polskim zmienił punktacje. 6 punktów to za samo stawienie sie powinno być, a jak ktos ma Mitere w komisji to minimum 10.
  • Książe Majkiello Kędzierzawy

podobno mitera powala swoim usmiechem na wejsciu w komisji... ja mam nadzieje na Conder i Saulewicz(-Goc) w komisyji. Jutro o 12.40 - godzina zero
  • B a r т

Pani Saulevic ktora mnie przepytywala byla caly czas usmiechnieta nawet jakbym jej powiedzial ze jest glupia tez by sie usmiechala. A najlpesza byla Hypsz ktora z usmiechem wywolywala uczniow do prezentacji-szkoda ze taka mila nigdy nie byla na lekcji
  • T.Jane

Kurcze może nie taki diabeł straszny jak go malują... Przekonam się jutro :/
  • Anonim

a p. Sęk w ogóle jeszcze przesiaduje w komisji?

(łezka się kręci w oku jak wspominam swoją maturkę, bedzie doooooobrze!)
  • Anonim

Midian, nieprawdę powiadasz. Mój znajomy dostał wczoraj w Kochanie 20/20. Zresztą sporo osób miało powyżej 10.
  • Anonim

Ja wspominam tak, że maturę ustną spędziłem z polonistą, bo reszta komisji wyszła zapalić do ogródka :). A co do Mitery, to nie sądze, żeby kogokolwiek skrzywdziła, w zeszłym roku troche ciągneła z uszy maturzystów to i teraz powinna prymknąc oko. Jakby co to trzymam kciuki.
  • B a r т

Dzis mnie pani vice-dyrka spytala przed matura co zdaje i czy sie denerwuje i takie tam..
    I powiedziala ze wszyscy zdadza bo im nie zalezy na tym zeby nas oblewac tylko wystraczy zebysmy cos powiedzieli sensownego wiec nie martwcie sie (to tajemnica wiec nie rozpowiadajcie za bardzo)
    Ja mam tylko problem bo francuski (rozszerzony) zdaje w zmichowskiej (bo u nas w szkole sie nie ma egzaminatora) a tam to podobno juz oblewaja
  • Martucha; ]

maturka musi się powieść w końcu nowa reforma ma się udać!! nie ma opcji że ktoś nie zda, więc luzik;]powodzenia wszystkim bo ja to dopiero w przyszłym tygodniu śmigam na polski
  • xxx

Z wczorajszą komisja zdawae nawet przyjemnie, ciekaw jestem jakie są wrażenia z wtorkowej...
| |

LXX LO im.Aleksandra Kamińskiego UWAGA forum moderowane ale nie cenzurowane prosze o przemyslenie ...

LXXX Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)