LXX LO im. Aleksandra Kamińskiego [1422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ruda

wpisujcie sie ludzie, ktorzy zasilicie szeregi kamyczaków od wrzesnia...:)
    1d...;]
  • ░▒▓ 0i0 ▓▒░

1e
  • wp

1 a/f 147.14 pkt.

a wy? ile pkt.? które miejsce na liście?
  • aa aaa

187.74 pkt, moglo byc lepiej :/
  • wp

dobra, dobra, ludzie wpisujcie jaka klasa, nie punkty, pfff....; ] a kater to chyba Absolwent, nie?
  • Anonim

Absolwent to wódka.
  • aa aaa

abolwent jak najbardziej, maximus tez ujdzie... tak serio to nie zdalem 3 razy kolejno w 1, 2 i 5 klasie...
  • TWj

hyhy... katner zycze ci powodzenia, bo ja teraz nei zdasz w 5 klasie to cie przerzuca do 6
  • wp

Absolwent było specjalnie przez duze "A"... :P
  • yogobelka

hej :D Też się dostałam (hura! :D)
    Klasa 1e (Divine chyba będziemy w jednej klasie; )) z francuskim (uff... że nie niemiecki)
    Pozdrawiam nowwych kolegów i koleżanki :D
  • Dr Stach

Klasa 1d pnktów 179.29 bo nie poszła mi 3 olimpiada z wiedzy o żuciu w rodzinie.
  • Anonim

Wprowadzili francuski w ekologicznej? Granda, wstyd i sromota... Skończyły się czasy świetności tej klasy.
  • yogobelka

Ja się ciesze z francuskiego :D Niemiecki to ostatni język jakiego chciałabym się uczyć :?
  • ಠ_ಠ

Przecież niemieckiego i tak będziesz się uczyć, wszyscy się uczą.
  • Anonim

Do tej pory pamiętam jak na apelu nam wyświetlili Triumf Woli.
  • B a r т

Z tego co wiem bedzie tak jak ja przyszedlem do tej szkoly mialem sie uczyc radzieckiego ale ze nie bylo uczycielki to uczylismy sie francuskiego, a teraz nie ma uczycielki od francuskiego wiec zapewne wszystkie klasy beda miec niemiecki i angielski
  • Anonim

hmmm... a ja jestem za słaba na Kamyka najwidoczniej :]] ale doopa... jak narazie składam papiery do Modrzejewskiej i pisze odwołanie do Kamyka... w Modrzejewskiej byłam 1 na liście - 132pkt, osoba pode mną miała 114pkt, a osoba na 30 miejscu miała 86 :]] będę się tam marnowała :P ale miło mnie jakaś facetka tam przyjeła...

a teraz małe cuś do kogoś... Rafał, pamiętasz jak Ci wczoraj powiedziałam, że Ci wpierdole jak się do Kamyka nie dostane??? dorwe Cie, zobaczysz jeszcze... bez buźki zostaniesz :P
    tak więc nie zasile waszego Kamyka... chyba że znajdzie się dla mnie miejsce :]] zobaczymy... ale nie jest aż tak źle..
  • $taw$on

Mi tez się nie udało :/ Pani Dobiszewska powiedziała że źle dobrałem kolory ubrania co mnie dyskwalifikuje :/ A miałem 199 punktów
  • B a r т

Jak bylas w modrzejewskiej pierwsza to sie dostaniesz napewno do kamyka.
    Ja o nie mialem takiego problemu musialem isc do kamyka bo sie nigdzie indziej nie dostalem
  • B a r т

Kamyk to taka zbiorownia ludzi co nigdzie sie nie dostali tam gdzie chcieli
| |

LXX LO im.Aleksandra Kamińskiego UWAGA forum moderowane ale nie cenzurowane prosze o przemyslenie ...

LXXX Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)