LXX LO im. Aleksandra Kamińskiego [1422]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aa aaa

tego jeszcze nie bylo :]] wpisujcie wszystko co tylko chcecie kupic/sprzedac/wynajac itd itd, moze sie ktos znajdzie... Osobiscie proponuje prace na ustny polski, temat: "Zinterpretuj slowa A. Asnyka: "kazda epoka ma swe wlasne cele" na podst. lit. 2 wybranych epok". Dostalem 16/20, goraco polecam!! Cena do ustalenia :]]
  • maru

dla odmiany: stary, wysluzony GeForce 2 32mb 400MX za jakas symboliczna sume, ha!; ]
  • aa aaa

beastie boys, cokolwiek macie prosze o kontakt :]]
  • $taw$on

Jak ktoś chce jaką Rap płytke badz całe dyskografie - w mp3 oczywiscie bo orginałów wam nie sprzedam :P - to do mnie. Dodam że w necie takie kolekcje w mp3 chodzą po 100zł :P
  • Anonim

ja chce te dyskografie
  • Anonim

spraedam kolekcje swoich zdjec klasowych od trzeciej podstawowki. Na wszystkich moge zlozyc swoj podpis. Prawdziwa gratka dla fanow!
  • Wielki Architekt

no to ja chętnie kupie
  • $taw$on

Ja też chce !!
  • Anonim

a ja chce dobre tematy na ustne matury.
  • aa aaa

spoko czlowieku, jak dla ciebie 100 zeta i masz prace tip-top z delikatnym musnieciem o gites
  • P.

ja sobi pozwole przebić, i za 99pln ci sprzedam, a nawet za 89(+VAT)! Ale musisz się pośpieszyć, do końca czerwca bez VAT za 89 pln!! Więcej takiej promocji nie bedzie, a mój temat wyjątkowo wyczesany i wymusakny.
  • Dr Stach

A ja moge moją nawet za 10zł sprzedać :D i tak nigdzie sie ustnego polaka nie bierze pod uwage a zaliczyć zaliczysz :) tylko że pewnie do tego czasu matura ustna się zmieni i trzeba będzie cos umieć z tego polaka :D i na pocieszenie w tym roku podobno łagodniej oceniali więc i tak za kilka lat nikt matury nie zda więc na co Ci to :D
  • P.

Ja tu chce zrobić biznes mojego życia, a ty mi psujesz robote. Rozumiem, ze wydasz oficjalne sprostwanie i zaprzeczysz swym słowom, tak jak ja to zrobie teraz: Matura się nie zmieni, jest taka i będzie przez najbliższe 50 lat. I wcale nie jest prawdą, ze ta sama komisji słuchając tego samego nie obleje go. Oni to wszystko szybko zapominają, śpią tam jak my na lekcjach.
  • Anonim

przez sen sie lepiej zapamietuje;D
  • B a r т

Ja nie mam co sprzedawac bo nawet nie mialem tego nigdzie napisanego-olalem to a i tak zdalem - cala ta matura ustna to sciema :) A najsmiesniejsze sa te poziomy z jezykow obcych :)) Po cholere zdawalem rozszerzony jezyk jak nikt na to nie patrzy ??? Cala ta matura to dziadostwo i kazdy ja zda bez problemu
    Ale jedno jest dobre w porownaniu do starej
    Zero stresu i nie trzeba sie przygotowywac bo zawsze cos napiszesz. ale znajac zycei szybko beda zmiany :))
  • Dr Stach

jesli chodzi o ustny jezyk obcy to zdarza się bardzo sporadycznie ze jest brany pod uwage w przeciwienstwie do tego polaka :D ale fakt to sie robi na odwal robilem 2 dni i żadnej lektury nie przeczytałem którą mialem w bibliografii a P. Mitera bardzo chętnie się o nie pytała :/
  • $taw$on

Ja mam prace że mucha nie siada !!! 17/20 ale jeżeli chodzi o treść jest na 20. Jak ktoś chce to zapraszam :)
  • Szo

Sprzedam:

Wspaniałe wino marki Zamkowe.
    Rok produkcji - środa.
    Orginalnie zamkniete i ometykietkowane akcyza.

Cena - 1000 butelka.
  • Śpiewak

Nie chce mi sie czytac odpoczatku!! i nie qwiem czy ktos juz to proponowal::P

WYNAJME!!!

EEMIL sama nazwa mowi za siebie kazdy kto obraca sie troche w wieliim swiecie wie kto to jest EMIL:]

cena za godzine 8-18 - 1000 euro:P
    18-8 - 2000

kazdy chjetny prosze sie zglaszac:]
  • Anonim

Sprzedam butelkę po piwie napromieniowaną kosmiczną energią. Cena do uzgodnienia.
  • 1
  • 2
| |

LXX LO im.Aleksandra Kamińskiego UWAGA forum moderowane ale nie cenzurowane prosze o przemyslenie ...

LXXX Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (5)