- 1
- 2
-
aa aaa
tego jeszcze nie bylo :]] wpisujcie wszystko co tylko chcecie kupic/sprzedac/wynajac itd itd, moze sie ktos znajdzie... Osobiscie proponuje prace na ustny polski, temat: "Zinterpretuj slowa A. Asnyka: "kazda epoka ma swe wlasne cele" na podst. lit. 2 wybranych epok". Dostalem 16/20, goraco polecam!! Cena do ustalenia :]] -
maru
dla odmiany: stary, wysluzony GeForce 2 32mb 400MX za jakas symboliczna sume, ha!; ] -
aa aaa
-
$taw$on
Jak ktoś chce jaką Rap płytke badz całe dyskografie - w mp3 oczywiscie bo orginałów wam nie sprzedam :P - to do mnie. Dodam że w necie takie kolekcje w mp3 chodzą po 100zł :P -
-
Anonim
-
Anonim
spraedam kolekcje swoich zdjec klasowych od trzeciej podstawowki. Na wszystkich moge zlozyc swoj podpis. Prawdziwa gratka dla fanow! -
Wielki Architekt
-
$taw$on
-
Anonim
-
aa aaa
spoko czlowieku, jak dla ciebie 100 zeta i masz prace tip-top z delikatnym musnieciem o gites -
P.
ja sobi pozwole przebić, i za 99pln ci sprzedam, a nawet za 89(+VAT)! Ale musisz się pośpieszyć, do końca czerwca bez VAT za 89 pln!! Więcej takiej promocji nie bedzie, a mój temat wyjątkowo wyczesany i wymusakny. -
Dr Stach
A ja moge moją nawet za 10zł sprzedać :D i tak nigdzie sie ustnego polaka nie bierze pod uwage a zaliczyć zaliczysz :) tylko że pewnie do tego czasu matura ustna się zmieni i trzeba będzie cos umieć z tego polaka :D i na pocieszenie w tym roku podobno łagodniej oceniali więc i tak za kilka lat nikt matury nie zda więc na co Ci to :D -
P.
Ja tu chce zrobić biznes mojego życia, a ty mi psujesz robote. Rozumiem, ze wydasz oficjalne sprostwanie i zaprzeczysz swym słowom, tak jak ja to zrobie teraz: Matura się nie zmieni, jest taka i będzie przez najbliższe 50 lat. I wcale nie jest prawdą, ze ta sama komisji słuchając tego samego nie obleje go. Oni to wszystko szybko zapominają, śpią tam jak my na lekcjach. -
Anonim
-
B a r т
Ja nie mam co sprzedawac bo nawet nie mialem tego nigdzie napisanego-olalem to a i tak zdalem - cala ta matura ustna to sciema :) A najsmiesniejsze sa te poziomy z jezykow obcych :)) Po cholere zdawalem rozszerzony jezyk jak nikt na to nie patrzy ??? Cala ta matura to dziadostwo i kazdy ja zda bez problemu
Ale jedno jest dobre w porownaniu do starej
Zero stresu i nie trzeba sie przygotowywac bo zawsze cos napiszesz. ale znajac zycei szybko beda zmiany :))
-
Dr Stach
jesli chodzi o ustny jezyk obcy to zdarza się bardzo sporadycznie ze jest brany pod uwage w przeciwienstwie do tego polaka :D ale fakt to sie robi na odwal robilem 2 dni i żadnej lektury nie przeczytałem którą mialem w bibliografii a P. Mitera bardzo chętnie się o nie pytała :/ -
$taw$on
Ja mam prace że mucha nie siada !!! 17/20 ale jeżeli chodzi o treść jest na 20. Jak ktoś chce to zapraszam :) -
Szo
Sprzedam:
Wspaniałe wino marki Zamkowe.
Rok produkcji - środa.
Orginalnie zamkniete i ometykietkowane akcyza.
Cena - 1000 butelka. -
Śpiewak
Nie chce mi sie czytac odpoczatku!! i nie qwiem czy ktos juz to proponowal::P
WYNAJME!!!
EEMIL sama nazwa mowi za siebie kazdy kto obraca sie troche w wieliim swiecie wie kto to jest EMIL:]
cena za godzine 8-18 - 1000 euro:P
18-8 - 2000
kazdy chjetny prosze sie zglaszac:] -
Anonim
Sprzedam butelkę po piwie napromieniowaną kosmiczną energią. Cena do uzgodnienia.
- 1
- 2