-
Ruda
-
Anonim
Przykro mi sa tylko obozy koncentracyjne podczas których jest 10h zwiedzania na dobe -
Anonim
Hmm, można to tak ująć. Wysyłają Was na tydzień do kamieniołomów na Śląsku, gdzie pracujecie za miseczkę ryżu i szklankę wody. -
B a r т
Najciekawsze jest to ze tylko polowa wraca z takiego obozu. Szkola przyjmuje wiecej uczniow niz ma miejsca w szkole-w pierwszym tygodniu wrzesnia jest wyjazd i wracaja tylko najwytrzymalsi . Dzieki temu w naszej szkole sa najlepsi z najlepszych i to jest recepta na 9 miejsce w rankingu :) -
-
Anonim
Więc widzisz, musisz być silna. Za mało rudych kobiet jest w Kamińskim. -
Anonim
-
Krzychu_L
Chopaku nie ma co się załamywać! Taka prawda! :D Moją klasę jak wywieźli chuj wie gdzie to nawet chłopaków i dziewczyny w oddzielnych blockhouse'ach zamknęli. Przez te 5 dni kobiety na oczy nie widziałem! Żywnośc też była do dupy, a jak już dawali coś do picia to było to "słodkie jak ulepek"! :) Ciężka sprawa! Ale jak sie to wytrzyma to później już idzie z górki, nawet matura nie straszna! -
Anonim
sory, gdzie oni kurwa zamierzaja nas wywiezc?! jak zdam tam z moja kumpelka to nie ma mowy. zarcie na miescie. i %. a nie. zero zabawy. jak tu sie integrpwac? na trzezwo? w nudzie? pod okiem nauczycieli? super.. taaka impreza:/ -
Anonim
-
Krzychu_L
To ja przepraszam, bo po twoim poście spadłem z krzesła ze smiechu! <hahaha> -
Anonim
-
BeachBoy
-
Anonim
-
nowe życie
czlowieku jak ty myslisz ze beda imprezy na integracyjnej to jestes w bledzie, jak nam zrobili integracyjna dyskoteke na wyjezdzie to byla do 22 joł joł bylo suuper -
Ruda
boże...co za pokolenie...
ja podobnie jak przedmówcy spadłam z krzesła po przeczytaniu posta; ) 4 lata różnicy a taka przepaść, no nie mogę.
w każdym razie nasza tak zwana "integracyjna
impreza" odbywała się przez 3 dni na wycieczce i polegała na siedzeniu w kółeczku i graniu w gry typu:
*"osoby urodzone w zimie tworzą małe kółeczko i wymyślają wierszyk lub pioseneczkę jak to fajnie się właśnie wtedy urodzić"...
*"pierwsza osoba mówi swoje imię a następna powtarza imię poprzednika i mówi swoje.potem kolejna mówi dwa poprzednie i dodaje swoje"... i tak do usrania bo zawsze ktoś się musiał pomylić i trzeba było zaczynać od nowa; )
bylo jeszcze wiele fascynujących, rozwijających i ciekawych zabaw i gier. i uwierz mi chill, tak joł to ja się jeszcze nigdy nie bawiłam; ) -
Anonim
buaghahha... chyba nie mowicie o tym, ze napisalem:
"super.. taaka impreza:/ ".. ??!!
to jest text z mojej szkoly.. i nie oznaczal, ze mialem na mysli, ze tam bedzie impreza! ale luz.. -
Anonim
poza tym, co to za texty: "Ach ta dzisiejsza młodzież".."boże...co za pokolenie...
4 lata różnicy a taka przepaść, no nie mogę" ..??!! rozumiem, ze w liceum sie dorasta itd, no ale bez kitu.. uwazacie sie za staruchow, ktorzy wszystko wiedza?:D luz.. -
Krzychu_L
-
Anonim
ok kopniec szopki;].. wiec moze opowiecie.. gdzie jechaliscie, jak to wygladalo, co robiliscie itp..?! oo i na ktorych nauczycieli trzeba uwazac:D -
Anonim
stary.. normalnie joł beka. z czego sie takl brechtasz? z %? nie znasz rocznika '89 <lol2>