-
Dagmara
Mam kilka pytań - w tym roku zamierzam złożyć świadectwo do Waszego liceum - jak u Was jest? Jak prezentuje się poziom? Krótka ocena nauczycieli?; p I najważniejsze - kto jest na profilu dziennikarskim i mógłby mi co nieco o nim opowiedzieć?
I oczywiście : czy warto w ogóle się do was wybierać?; p Jak to oceniacie?
całuję po stopach -
Carpe diem...
hilfe...
szczerze tych tematow jest od groma
ja po 3 latach mam dosc tej szkoly i tylko odliczam dni kiedy ja skoncze... -
bonga
-
Mrs M
-
-
phill3
chujowa szkoła!!!
masakra...
pani dyr żyje jeszcze w prlu
nic nie mozna robic
same zakazy
traktują nas jak 5 latkow
jedyna fajna osoba w tej szkole to pan psycholog
a reszta to albo pijaczki od wuefu albo oprawcy albo idioci
paranoja -
Anonim
to pani dyr długo nie pożyje w prl-u dzis wchodzi nowa ustawa lustracyjna i pani dyr bedzie musiała złożyc oświadczenie lustracyjne - :D:D:D a to peszek :P -
Paulina
>Phill3 napisał
>chujowa szkoła!!!
>masakra...
>pani dyr żyje jeszcze w prlu
>nic nie mozna robic
>same zakazy
>traktują nas jak 5 latkow
>
>jedyna fajna osoba w tej szkole to pan psycholog
i pan Drozdowski i pani Saulewicz :]
a z resztą się w zupełności zgadzam.
ta szkoła jest beznadziejna.
-
phill3
a i do tej szkoły jeszcze chodzą jakies debile pieprzące niezrozumiałe bzdury o lustracjach :PPP -
Anonim
-
bonga
tak. w szafce nie mozesz trzymac ksiazek i zeszytow. i jeszcze ci sprawdzaja to/ i mamy super nowe identyfikatory!! ktore rozwalaja sie po 3 dniach noszenia.jesli ktos je nosi. -
phill3
>Paulina napisała:
>>
>>jedyna fajna osoba w tej szkole to pan psycholog
>
>i pan Drozdowski i pani Saulewicz :]
>
>a z resztą się w zupełności zgadzam.
>ta szkoła jest beznadziejna.
>
>
no tak :)
no to jeszcze pani Dobiszewska
zawsze była fair w stosunku do mnie :)
-
أحب habibi
a mi się jeszcze nie rozwalił super identyfikator..:P
profil dziennikarski, raczej odradzam.. nie rozwiniesz się za bardzo jeśli chodzi o ten kierunek -
Anonim
i jeszcze do tej szkoły chodzi Witek, któremu ciągle chce się srać ( zwłaszcza jak coś pisze) :P:P -
bonga
o! to najwazniejsze.
identyfikatory zostaly poprstu zrobione bardzo niskim kosztem.
-
Anonim
Profil dziennikarski...? Godziny spędzone na tych warsztatach są najbardziej nudnymi, prowadzonymi bez najmniejszego sensu i nie można na nich robić rzeczy ciekawych, które interesują uczniów:/ Ogólnie rzecz biorąc - nie polecam... Sama sie na nie skusiłam i bardzo żałuję... A szkoła ogólnie do najlepszych nie należy, jest tylko dwoje spoko nauczycieli jak już wspomniano wyżej, w dodatku to moi wychowawcy:D -
TWj
ja kocham wszytskich nauczycieli! mam nadzieje ze to widza i wystawia mi poprawne zachowanie na koneic roku. Pozdrawiam -
Dagmara
A etykę ktoś u was prowadzi? Bo widziałam na stronie, że jest jakiś gość od tego. -
phill3
iron man...
robi za straznika teksasu w szkole; ]
etyka jak etyka czasem temat ciekawy
ale zwykle nudy masakryczne
ale przynajmniej nie cisnie za bardzo -
luz blues w niebie same dziury.
zawsze mi mówiono, że jak skończą remontować forum, to zrobi sie ciekawiej.
ale skoro centrum szkoły i życia towarzysko-rozrywkowego jest forum, to.. LITOŚCI!
przede wszystkim jest nudno jak cholera!
masa zakazów. czuję się jak w więzieniu jakimś i z zazdrością słucham opowiadań znajomych (albo widzę na własne oczy, jak przychodzę ich odwiedzić do innych szkół), jak wychodzą sobie na boisko, do szkoły można sobie spokojnie wejść nawet, jak nie jesteś jej uczniem. Nie mają żadnych cudownych identyfikatorów, zeszyciku zwolnień u pań woźnych w portierni i innych wymyślnych pomysłów. :/
plusy? sam budynek, sala gim, blisko metro, porządny bufet <za o drogi jak cholera-może by tak strajk jakiś zrobić?> i to na tyle.
radzę się porządnie zastanowić. -
Dagmara
czyli trzymają was krótko i to jest główny minus, right?
I nudno, bo ludzie kiepscy, czy nudno, bo tyle zakazów?