Lumpeksy, secondhandy! [10204]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kyhy

kto zna fajne lumpy w tym "boskim " miescie
    i jeszcze jedno kto wiem gdzie przeniesli tanie ciuchy ze zwycięstwa kolo sfinksa, wiem ze ulica chyba na k... sie zaczyna bede wdzieczna za cynk
  • Anonim

Kaszubska oczywiście jest najlepsza. Chodzi mi o "jeden z największych sklepów w Koszalinie". Zawsze też można znaleźć coś pod Dziewiątką na Mickiewicza. Skandynawskiego kilka krokow dalej nie lubie. Może też tzw Magnolia, obok policji na Andersa (?), trzeba zejsc schodami kolo Empiku i on jest kolo kafejki internetowej, w górę drogą. Można też zejsc od 1. maja; ) A Fajne Ciuchy obok Wenecji na Zwycięstwa? Dużo czarnych rzeczy, ale damskich:...( Powodzenia!
  • e-MILK@

ostatnio parę fajnych rzeczy złowiłam w moim osiedlowym lumpeksie, przy sano na tatarkiewicza (zaraz za emką jakby ktoś nie wiedział), tyle że tam co ciekawsze okazy są wyceniane, nie na wagę niestety :/ i tak np. za bluzkę dałam 23zł...ale warto mimo wszystko, zawsze to taniej niż w normalnym sklepie; )
  • Fajny lumpeks jest na rogu Młyńskiej i Piastowskiej.
    Kolejny na Adama Asnyka, jezeli dobrze pamietam.
  • agawhyte

A jak z cenami w Koszalinie? Bo ja wybieram się do babci na wakacje i tak sobie myśle, że może tam troche taniej niż w Wawie, bo to w niektórych lampexach nawet 52zł za kg!
  • Hmm, generalnie bywaja takie z wycenionymi lumpkami i takie na wage.
    W dniu dostawy zwykle 50-60, najmniejsza kwota to 8, w niktorych lumpkach te lepsze ciuchy sa nawet za 100/kg :/
  • Aaa, na Asnyka (na dole w bloku) jest jeden lumpek, kawalek dalej idac w strone Zwyciestwa, jest kolejny, ale tam ciuchy sa wyceniane juz. W soboty 50% ceny z karteczki. Ja kupilam tam fajna koszulke za cale 3 zl i grajacy krawat bozonarodzeniowy :D
  • bla bla bla

Kocham koszalińskie lumpy:D zawsze wracam z wielką torbą ciuchów:D
  • Alexandrita

a tak trochę z innej beczki... A może bywacie lub wiecie coś o lumpkach w Kołobrzegu? bo chciałabym się tam latem rozejrzec, a do Koszalina będę miała kawałek jednak; )
| |

Lumpeksy, secondhandy, szmateksy, ciuchlandy........., jak zwał tak zwał. Wiadomo, że chodzi o t..

Fotki

Miejsca grona (15)