-
eM ...
-
Mo.B
-
Anonim
oOoOOo!
ja też chętnie :D
zwłaszcza Louisa Vuittona :)))
pod koniec zeszłego roku kupiłam sobie oryginalną torebkę Vuittona,biały kuferek w kolorowe literki i gwiazdki,z kokardką i kłódeczką,za niecałe osiem zetów,bo miała jeden uchwyt zerwany.
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
Trzeba mieć fart :]
Ja jedną LV też widziałam, ale następnego dnia już jej nie było :( -
Anonim
ja z lumpeksu mam kilka torebek... kazda robi furrore na imprezach :) i nikt nie wierzy, ze ta mala czarna Dorothy Perkins to za 5,60 na wage, a ta pomaranczowa za 3,50 :D -
Anonim
-
pola la
najsmieszniejsza torba jaka mam z lumpow to taka okragla a z dwoch stron ma prawdziwe plyty winylowe :)
szkoda ze popekane, ale co tam; )
zal bylo nie wziac za 2 zeta :) -
elle.
gdzie cos takiego znalazlas?
poszukuje adresow lumpow gdzie mozna znalesc oryginalne torebki??? z gory dziekuje za info xD -
pola la
pomylilam busy i dojechalam gdzies gdzie nigdy nie bylam :)
gdzies na dalekich tylach galerii mokotow.
wysiadlam akurat obok lumpa, weszlam i akurat byla wyprzedaz :)
ewidentnie byla mi przeznaczona :) -
pola la
torebki fajne widywalam na grojeckiej
ale zawsze najwiecej na swietokrzyskiej oczywiscie :)
-
Anonim
-
Anonim
jak byłam małą dziewczynką to marzyłam o zrobieniu torby z 2 winyli... chyb trzeba będzie to w końcu zrealizować
-
eM ...
a gdzies nawet widzialam taka... poza tym sa takie kosze na winyle plecione z jakiejs takiej smiesznej trawy... -
olalalala!
ja bym chciała jakąś taką wieksza,zeby ksiązki sie miesciły, taką workową troche; ) -
eM ...
no to ona jest wielkosci srednicy duzego winyla wiec ksiazki powinny sie spokojnie zmiescic -
elle.
>kiciur_de_lu xe napisała:
>oOoOOo!
>ja też chętnie :D
>zwłaszcza Louisa Vuittona :)))
>pod koniec zeszłego roku kupiłam sobie
>oryginalną torebkę Vuittona,biały kuferek w
>kolorowe literki i gwiazdki,z kokardką i
>kłódeczką,za niecałe osiem zetów,bo
>miała jeden uchwyt zerwany.
>
a w ktorym to lumpeksie mozna znalesc torebki LV???
-
Anonim
w Toruniu na Rubinkowie I,koło poczty.mają odzież z Irlandii i Anglii.niekiedy trafiają się tam perełki. -
szklaneczka
a jesli chodzi o takie cudaki, to ja znalazłam jakis czas temu małą saszetkę Pucci, jest wspaniała :) eh, no ale poki co, to robie sobie nadzieje na jakas dużą torbe skorzaną , najlepiej kwadratową...ciagle szukam !