-
Anonim
To jest hurtownia, ale bardzo fajna. Ostatnio tam nie byłam, ale zimą całkiem spoko ciuszki były (np. różowy sweter Bennetona za 3 zł).
Przed sylwestrem były kiecki fajne. Nabyłam swoją studniówkową. :)
Hurtownia podzielona jest na 2 sale. W jednej cena za kg to 20, a w drugiej jest taniej (np. 5-spódnice, 9 - swetry).
Trzeba kupić conajmniej 10 kg, ale jak się pojedzie w kilka osób to się uzbiera.
Dokładny adres i strona:
OMEGA TRADE s.c.
ul. Jana Pawła II 59
05-500 Piaseczno
http://www.omegatrade.com.pl/ -
.ae
Mieszkam koło Piaseczna a w ogóle go nie znam! tylko d Warszawy jeżdze...spróbuj mi określić mniej więcej gdzie to się znajduje... -
Anonim
ejjj ludzie ludzie!!! ja to mam kolejnego pomysła wspoolne kupowanko;) moshna by było poojść razem i nie wierze, żeby się nie uzbierało 10KG. Dla mnie kilograma ciucha to żaden problem;) nie moowiąc jush o więkshych ilościach!!! obgadac to moshna na spotkaniu. Dięx za info:D -
Anonim
Jedzie się Puławską od strony Warszawy, skręca w prawo tak jakby się chciało jechać na trasy katowickiej. Przy Orlenie skręca się w lewo, jedzie prosto i jak się ulica kończy to się skręca w prawo. Jedzie się prosto, na światłach prosto. I za światłami skręca się w lewo na teren targu (nie wiem czy ten targ działa). Hurtownia jest w takim niskim budynku-baraku. A komunikacją to nie wiem jak się jedzie.
Ja zawsze rano wo sobotę tam jeździłam. Przed otwarciem siedziało się w samochodzie i marzło. A w środku nie lepsza temperatura. Z czasem się robiło cieplej. Ale w soboty tam ruchy dużego nie ma. Jak jeździłam to byłyśmy tylko my (zaopatrywałyśmy sklep) i jakieś 2-3 osoby, ale to na krótko. Więc można było spokojnie wybierać.
-
-
★ Burnout zwana Izą ★
Ruda, jestem jak najbardziej za :)
szczególnie, że tanio wychodzi, a ja mam potrzebę dopełnienia szafy (chociaż się nie domyka już) Kurcze, mam ochote na wypad do Piaseczna :) -
Anonim
to ja tez sie pisze,ale moze przed 21,bo potem wyjezdzam na 2 miesiace??? juuupi :D -
Anonim
Mam przykrą wiadomość (a może nie? zależy jak patrzeć). Coś mnie tknęło i zadzwoniłam do hurtowni. Spytałam o minimalny zakup i wyszło, że to 20 kg. Przepraszam za pomyłkę. -
★ Burnout zwana Izą ★
no to trzeba się zebrać większą grupką :)
I nie robić przez miesiąc zakupków żadnych tylko zbierać kase :) -
Anonim
-
Anonim
-
Hola
Jak bys zdecydowala sie na ten wyjazd do hurtowni do Piaseczna to daj mi znac (niezawsze sledze forum lumpexowe...) zabiore ze soba moze osobe albo dwie.
:) -
Anonim
Madziu a ile za kg?? bo jak poniżej 40 zeta to ja biorę na siebie ze 2 kg ciuchoof jak nic!!! ludzie, hurtownia!!! - babraj przebieraj w rozmiarach, kolorach i fasonach i czym tylko jeshcze zechcemy:))) Nie kusi Was?! a jak by rzeczywiście sie udało zebrać z 10 osoob i każdy by wziął jakiegoś znajomego shperacza byłoby superrrrrrrr:))))))))) nio to jak?? aha to ja kcem, wręcz żądam ceny za kg!!!!!!!!!!!; D -
★ Burnout zwana Izą ★
cena za kg - 20 zł :)
trzeba czytać uważnie :P
Ja przy okazji porobię zakupki dla siostrzyczki (potrzebuje takiego topa do ćwiczeń) und for Allegro (trzeba jakoś zarabiać, co nie?) W każdym razie ja jadę na pewno. Mam nadzieję że się uda -
Anonim
Hurtownia podzielona jest na 2 sale. W jednej cena za kg to 20, a w drugiej jest taniej (np. 5-spódnice, 9 - swetry). <= te 5 zł to też za kilo :) -
Piwkosia
ja tez jade...ja na siebie biore...hm....tak...z....2 kg...a moze nawet wiecej..czy tam sa skorkowane rzeczy?....biore mojego lover boya..;) -
Piwkosia
-
★ Burnout zwana Izą ★
-
Anonim
ja też się na to piszę:) więc może zacznijmy się juz jakoś wstepnie umawiać..co wy na to??? -
★ Burnout zwana Izą ★
:) No to może zacznijmy od ustalenia czy w soboite czy jakoś w tygodniu?? (pewnie nie wszyscy mają wakacje :>) -
Anonim
halooooooooo ale ja ciwerpiwe na chroniczny brak KASYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! nie nie nei jeshcze nie terassss błagaaaaaaaam!!!! ale moshe wn nastepnym tyg??? zobaczym, to wshystko zalezy kiedy i od kogo mi grosh kapnie;P ale 3mam rekę na pulsie:D buźki:***