-
Gabi
-
Anonim
-
katarzyna esz
torebki, różnego rodzaju.. pilnie poszukiwane; -)
(w końcu ktoś zrobił odzielny temat na "kupię", a nie wszyscy pisali w "sprzedam"; -)) -
Anonim
-
-
ulala
-
Anonim
:)Dopiero od niedawna zaczełam kupować w secenhandach bo nigdy dotąd mnie to nie interesowało wiec mam pytanie gdzie sa najlepsze sklepy? -
Anonim
-
Anonim
-
u.
ja kupię torbę.dużą .tak żeby mieściły się conajmniej książki do szkoły.:) -
tysia
ja kupie fajna tirówke, albo nawet i dwie.
torbe fajna zreszta też :)
macie moze cos takiego? -
skszatu
hmm no i jak jest temat "kupie" i każdy mówi co kupi to jak ktoś kto chce to sprzedac ma to napisac w owym temacie?; | i zonk, rabo sie drugi temat "sprzedam"; | chyba ze ja czegos nie czaje; >
no ale...ja kupie koszulke reprezentacji angliii w małym rozmiarze; ) -
marteczka&kubus
mam do sprzedania czarna torebke do reki (krotkie raczki) jesli ktos jest zainteresowny wysle zdjecia na e-maila narazie tylko taka mam mozliwosc pozdrawiam tylkpo zeby pozniej tez nie wyszedl temat ''sprzedam'' ale widzialam ze piszecie o torebkach :) -
polena
niebanalna sukienke na wesele do brata,.. dodam ze musi pasowac do czerwonych szpilek,. eny propozyszon?.. prosze keirowac sie na priv'a :) -
katarzyna esz
>skszatu napisała:
>hmm no i jak jest temat "kupie" i każdy mówi co
>kupi to jak ktoś kto chce to sprzedac ma to napisac w
>owym temacie?; | i zonk, rabo sie drugi temat "sprzedam"; |
>chyba ze ja czegos nie czaje; >
Jeżeli jakakolwiek osoba ma coś co interesuję przykładową Helenę, wtedy ta cytuje posta Helenowego i odpowiada, że produkt posiada.
Przykład:
Helenka - potrzebuję zielonych szpilek w białe kropki z fioletową kokardą.
Zenia - < cytuje posta Helenki > mam zielone szpilki w białe kropki z fioletową kokardą i dalsze namiary, cena, sratytaty.
no. tak mi się to widzi; -) -
Lena
ja chętnie kupię coś czarnego w białe groszki. Takie retro; ) i w ogóle różne fajne ciuchy w stylu retro-pin up właśnie; ] -
Anonim
ja mam jedna torbe na zbyciu. przed chwila skonczylam (sama szyje) - jutro dam foty. a ogolnie to jest pomaranczowa (taki przygaszony kolor) z jakims rysunkiem na przedzie. dosyc duza - ksiazki spokojnie sie zmieszcza. -
Anonim
-
Anonim
a ma moze ktoś:
- spódniczke[ mini ] w : panterke, szachownice?
no własnie jakies rzeczy w szachownice albo jakies niezłe szelki? -
katarzyna esz
>cynamon. napisała:
>albo jakies niezłe szelki?
od miesiąca poluje na szelki. nigdzie jeszcze nie było, pomijając te dla dzieci; -)
-
Klaudia Nowińska
bluzeczki, z krotkimi i dlugimi rekawami, z szerokimi sciagaczami
biodrowki, najlepiej jeansy, nie zwezane na dole,ale tez nie z dzwonem
bluzeczki na ramiaczkach w paseczki
bluzki z dlugim rekawem w paseczki