-
Anonim
już dłuższy czas chodził za mną pomysł takiego tematu. czytając 'co ostatnio kupiliście', 'co z lumpeksu masz aktualnie na sobie' i oczywiscie fuggly często wyobrażałam sobie te wasze wspaniale zdobycze i ciekawe polaczenia. co powiecie panie (no i panowie; )) na temat w którym umieszczane byłyby zdjęcia? na przyklad na nas, albo po prostu same ciuszki. wiem ze nie kazdy ma mozliwosc itd, ale wiem tez ze zrobienie fotek telefonem/cyfrowka nie jest takie niemozliwe.
:) ja dzis mam marynarskie szorty i biala elegancka koszule wiec nic szczegolnego, wrzuce cos jutro, jak bede jakos normalnie (to znaczy, ciekawie ubrana)
co o calym pomysle sadzicie?
pozdrawiam serdecznie! :) -
Morgie
pomysł super, jak bede miała cos ciekawego an sobie (albo znajde stosowne zdjęcia :P) to wrzuce ... -
Eve
-
Ronja
Ja sobie robię taką galerię :) Na razie tylko jedno zdjęcie, ale będę dodawać stopniowo. -
-
Anonim
lubię robić zdjęcia :)
http://img207.imageshack.us/my.php?... uniform marynarski (spódnica + pasek z lumpa)
http://img139.imageshack.us/my.php?... mundurek biurowy (całość z tour de lump, spodnie mają taki sam kolor jak torba)
http://img207.imageshack.us/my.php?... z szafy lubieżnej pasterki; p
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>kragmel napisała:
>z
>szafy lubieżnej pasterki; p
ahhahahaha, piękne stwierdzenie :)
a pomysł ze zdjęciami świetny!!! :)
-
ula.
-
Anonim
trachbach napisała:
> http://s48.photobucket.com/albums/f...
1. ha! i wcale nie mam więcej koszulek niż wszyscy; )
2. groszki rulez
3. też chcę taką indyjską torbę
i się cieszę, że koleżankom powyżej podobały się moje obrazki, tank ju tank ju :)
-
Anonim
-
Paulina
>kragmel napisała:
>3. też chcę taką indyjską torbę
>
nom, torba cudo :)
-
ula.
Bo taka prawda, że w ciuszku najłatwiej kupić kuszulkę.
torbę chcesz taką? a przyznać się? wiem, dziad jestem marnotrawny, ale nigdy z nią nie wyszłam. nie wiem sama, dlaczego. pewnie dlatego, że mam sporo innych, do których jestem bardziej przywiązana.
jak może się nie spodobać garderoba lubieżnej pasterki? coś Ty!:)
pasek cekiniasty bomba:)
no i torba. bo ma wzorek jak z babcinej zasłony. miód:) -
Anonim
co do koszulek to mi jest je strach liczyć ....zatrzymałabym się przy setce..... -
Anonim
trachbach napisała:
>Bo taka prawda, że w ciuszku najłatwiej kupić
>kuszulkę.
fakt.
>pasek cekiniasty bomba:)
przyznam się - wyciągnęłam go z jakiejś letniej sukni rozmiar 44 co najmniej (niniejszym przepraszam nabywczynię tejże sukni; )
>no i torba. bo ma wzorek jak z babcinej zasłony.
istnieje prawdopodobieństwo, że ktoś ją właśnie z zasłonki uszył. oraz tapicerki fotela; p
-
Paulina
>trachbach napisała:
>Bo taka prawda, że w ciuszku najłatwiej kupić
>kuszulkę.
nawet jak idzie się z zamiarem kupienia czegoś innego, zawsze koszulkę spotka się niejedną. a że ja ostatnio tylko lumpy to i po 3-4 zawsze do domu przyniosę.
i masz śliczną kiecuszkę koleżanko, ciekawa jestem jak wygląda na kimś. -
ula.
w sprawie paska:
ja mam w ten sposob szalik wyciagnięty z jakiejś ogromnej bluzy. i apaszkę zieloną w grochy. z jakiejs sukienki. również przepraszam tego, kto zakupił ciuchy z niedoborem;)
w sprawie koszulek:
Tak, tak jest zawsze. to taka uniwersalna prawda zwolenników ciuchaczy. idziesz po spodnie, wychodzisz z pięcioma t-shirtami, ale bez spodni:)
w sprawie sukienki mej:
jest cholernie obcisła i opinająca. ekponuje mój brak talii:) ale za to, dzięki temu szwu na przodzie, spłaszcza brzuch.
-
Paulina
>trachbach napisała:
>w sprawie sukienki mej:
>jest cholernie obcisła i opinająca. ekponuje
>mój brak talii:) ale za to, dzięki temu szwu na
>przodzie, spłaszcza brzuch.
i gdzie takowo znalazłaś ?
a na talie polecam hula hop - po 2 tyg. ćwiczeń codziennie 10-15 minut śliczne wcięcie :)
-
Anonim
TRACHBACH JESTEŚ GENIALNA!!!! Umiliłaś mi pięknymi zdjęciami co najmniej godzinę nudów w pracy!!! :) :*
Chyba jak przyjadę do domu, to też pobawię się w fotografa ]:->
Tylko boję się, że z moimi komputerowymi umiejętnościami (a raczej ich brakiem) zamieszczenie potem tych zdjęć nie będzie takie łatwe :| -
Aśka
no fajny pomysl :)
a co do ubrania z torebka (bardzo fajna torebka)wrzucilabym do niego cos np na szyje,albo czyms urozmaicila,czyms co bys sie rzucalo w oczy,bylo nawet !!szalone :)
odrobina szalenstwa jeszcze nikomu nie zaszkodzila dziewczeta:]