Lumpeksy, secondhandy! [10204]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

już dłuższy czas chodził za mną pomysł takiego tematu. czytając 'co ostatnio kupiliście', 'co z lumpeksu masz aktualnie na sobie' i oczywiscie fuggly często wyobrażałam sobie te wasze wspaniale zdobycze i ciekawe polaczenia. co powiecie panie (no i panowie; )) na temat w którym umieszczane byłyby zdjęcia? na przyklad na nas, albo po prostu same ciuszki. wiem ze nie kazdy ma mozliwosc itd, ale wiem tez ze zrobienie fotek telefonem/cyfrowka nie jest takie niemozliwe.

:) ja dzis mam marynarskie szorty i biala elegancka koszule wiec nic szczegolnego, wrzuce cos jutro, jak bede jakos normalnie (to znaczy, ciekawie ubrana)

co o calym pomysle sadzicie?

pozdrawiam serdecznie! :)
  • Morgie

pomysł super, jak bede miała cos ciekawego an sobie (albo znajde stosowne zdjęcia :P) to wrzuce ...
  • Eve

no no fajny pomysl:)
  • Ronja

Ja sobie robię taką galerię :) Na razie tylko jedno zdjęcie, ale będę dodawać stopniowo.
  • Anonim

lubię robić zdjęcia :)

http://img207.imageshack.us/my.php?... uniform marynarski (spódnica + pasek z lumpa)

http://img139.imageshack.us/my.php?... mundurek biurowy (całość z tour de lump, spodnie mają taki sam kolor jak torba)

http://img207.imageshack.us/my.php?... z szafy lubieżnej pasterki; p
  • Anonim

ten uniform marynarski cudo; )
    pomysl ciekawy ot!; )
  • Anonim

MUNDUREK BIUROWY SWEET :) TOREBKA ISTNE CUDO :) JUZ ZAZDROSZCZE; /
  • Anonim

>kragmel napisała:
    >z
    >szafy lubieżnej pasterki; p

ahhahahaha, piękne stwierdzenie :)
    a pomysł ze zdjęciami świetny!!! :)

• ula.

do czego może doprowadzić nuda i Wasze głupie pomysły:

http://s48.photobucket.com/albums/f...

:D
  • Anonim

trachbach napisała:

> http://s48.photobucket.com/albums/f...

1. ha! i wcale nie mam więcej koszulek niż wszyscy; )
    2. groszki rulez
    3. też chcę taką indyjską torbę

i się cieszę, że koleżankom powyżej podobały się moje obrazki, tank ju tank ju :)
  • Anonim

niezła kolekcja....
  • Paulina

>kragmel napisała:
    >3. też chcę taką indyjską torbę
    >

nom, torba cudo :)
  • ula.

Bo taka prawda, że w ciuszku najłatwiej kupić kuszulkę.

torbę chcesz taką? a przyznać się? wiem, dziad jestem marnotrawny, ale nigdy z nią nie wyszłam. nie wiem sama, dlaczego. pewnie dlatego, że mam sporo innych, do których jestem bardziej przywiązana.

jak może się nie spodobać garderoba lubieżnej pasterki? coś Ty!:)
    pasek cekiniasty bomba:)
    no i torba. bo ma wzorek jak z babcinej zasłony. miód:)
  • Anonim

co do koszulek to mi jest je strach liczyć ....zatrzymałabym się przy setce.....
  • Anonim

trachbach napisała:

>Bo taka prawda, że w ciuszku najłatwiej kupić
    >kuszulkę.
    fakt.

>pasek cekiniasty bomba:)
    przyznam się - wyciągnęłam go z jakiejś letniej sukni rozmiar 44 co najmniej (niniejszym przepraszam nabywczynię tejże sukni; )

>no i torba. bo ma wzorek jak z babcinej zasłony.
    istnieje prawdopodobieństwo, że ktoś ją właśnie z zasłonki uszył. oraz tapicerki fotela; p
  • Paulina

>trachbach napisała:
    >Bo taka prawda, że w ciuszku najłatwiej kupić
    >kuszulkę.

nawet jak idzie się z zamiarem kupienia czegoś innego, zawsze koszulkę spotka się niejedną. a że ja ostatnio tylko lumpy to i po 3-4 zawsze do domu przyniosę.

i masz śliczną kiecuszkę koleżanko, ciekawa jestem jak wygląda na kimś.
  • ula.

w sprawie paska:
    ja mam w ten sposob szalik wyciagnięty z jakiejś ogromnej bluzy. i apaszkę zieloną w grochy. z jakiejs sukienki. również przepraszam tego, kto zakupił ciuchy z niedoborem;)

w sprawie koszulek:
    Tak, tak jest zawsze. to taka uniwersalna prawda zwolenników ciuchaczy. idziesz po spodnie, wychodzisz z pięcioma t-shirtami, ale bez spodni:)

w sprawie sukienki mej:
    jest cholernie obcisła i opinająca. ekponuje mój brak talii:) ale za to, dzięki temu szwu na przodzie, spłaszcza brzuch.

• Paulina

>trachbach napisała:
    >w sprawie sukienki mej:
    >jest cholernie obcisła i opinająca. ekponuje
    >mój brak talii:) ale za to, dzięki temu szwu na
    >przodzie, spłaszcza brzuch.

i gdzie takowo znalazłaś ?
    a na talie polecam hula hop - po 2 tyg. ćwiczeń codziennie 10-15 minut śliczne wcięcie :)

• Anonim

TRACHBACH JESTEŚ GENIALNA!!!! Umiliłaś mi pięknymi zdjęciami co najmniej godzinę nudów w pracy!!! :) :*
    Chyba jak przyjadę do domu, to też pobawię się w fotografa ]:->
    Tylko boję się, że z moimi komputerowymi umiejętnościami (a raczej ich brakiem) zamieszczenie potem tych zdjęć nie będzie takie łatwe :|
  • Aśka

no fajny pomysl :)
    a co do ubrania z torebka (bardzo fajna torebka)wrzucilabym do niego cos np na szyje,albo czyms urozmaicila,czyms co bys sie rzucalo w oczy,bylo nawet !!szalone :)
    odrobina szalenstwa jeszcze nikomu nie zaszkodzila dziewczeta:]
| |

Lumpeksy, secondhandy, szmateksy, ciuchlandy........., jak zwał tak zwał. Wiadomo, że chodzi o t..

Fotki

Miejsca grona (15)