Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ghjgjgh

Ma ktoś w tym mieście paypala?
  • tysia

si.
  • Ko†lin

konto jest nie ma karty :D
  • Ko†lin

marzą Ci się jakieś kicks'y z ameryki?; )
  • ghjgjgh

No właśnie już tydzień się męcze z tym. Mamy konto tylko jest pewna blokada i szukamy kogoś kto puściłby pieniądze do picka :>
  • Ko†lin

hehehe... kombinuj :) ja za 10 dni lecę za ocean i we wrześniu wracam z walizeczką pełną sneakersów :) pokaż co chcesz zamówić.
  • tysia

Kuba Kuba przywieź mi laptopa, ipoda i z 10 par butów proszę proszę :D
  • Ko†lin

jesteś taka sama jak wszyscy! :P tylko przywieź i przywieź, a od tego przywieź już mnie głowa boli :D i jeszcze jak masz konto na paypal'u to już w ogóle nie rozumiem :D ibej dat kom :P
  • tysia

o jaki entuzjazm w głosie, to jeszcze jak będziesz mieć luz w walizce to z 5 par levi's ów poproszę :P
  • Ko†lin

widzę, że wiesz po co się jeździ do ameryki :P a jakiegoś Burtona nowego Ci nie przywieść? a może jakieś gogielki Oakley'a fajne? :D a może nowy kombizenon Volcoma? :D
  • tysia

a nie spoko.
    na to wszystko mam 50% zniżki u nas + Roxy i Quick :-)

A Kuba tak na serio to opłaca się jeszcze jeździć do USA w celach zarobkowych?
    No bo po ubrania, to spoko :-)
  • ghjgjgh

Ko†lin : Bierzemy dunki fender bass edition dwie pary i jakieś cesario. Ale dobrze wiedzieć, że jedziesz do USA, będziemy w kontakcie :P

Masz może konto na PFS?
  • Ko†lin

Czy się opłaca to oczywiście zależy od kilku kwestii: wymiar godzin, miejsce, stanowisko itd. Jeżeli pracujesz 40 godzin w tygodniu za 7 usd/h to nie ma szans, żeby wyjazd był opłacalny. Poza tym takie pieniądze można robić w Polsce :) Są jednak ważniejsze rzeczy :D Ja mogę tam tyrać całe wakacje, tylko żeby odrobić koszty programu, kupić sobie kilka rzeczy i zobaczyć parę miejscówek :)
  • Ko†lin

nie mam konta na pfs, aż tak w kickzach nie siedzę :P mnie interesują głównie maxy. dunki i reszta w ogóle mi się nie podobaja :P jeżeli będzie trzeba wam coś przywieźć to się jakoś dogadamy. prawdopodobnie będę sprowadzał w tym roku samochód, więc trochę miejsca na wasze buciory w nim będzie :D
  • ghjgjgh

W galerii widzę vandale, a nie air maxy hehe :)

No ok, tak zapytałem bo potrzebuje zaproszenia.
  • Ko†lin

te vandale to największa porażka! rozsypały się po 3 miesiącach delikatnego noszenia! mam dwie pary maxów narazie i 4 kolejne upatrzone :P znalazłem na piku te Twoje dunki... w sumie dobre słowo powiem, ale w tych kolorach lepsze by były jakieś am90; P
  • ghjgjgh

Mój kumpel miał vandale i mówił, że buty nie do zdarcia są. Z tych dunków mid bardziej podobają mi się te burgundy tylko, że nigdzie ich nie ma. Były ostatnio na ebayu, ale ja się nie lubie bawić w licytacje :P Am nie miałem, ale podobno są mega wygoooooodne.
  • Ko†lin

ja swoje vandale kupiłem w footlockerze, więc zero fejkostwa :D po 3 miechach skóra z czubów schodziła płatami i tak o... chyba dlatego zraziłem sie do dunków, af itp :P na pick'u wczoraj pojawiły się air tech challenge II w mistrzowskich kolorach, zobacz sobie w new arrivals. podobają mi się przestrasznie i chyba się skuszę. co do maxów, to są o niebo wygodniejsze od chociażby tych nieszczęsnych vandali. ja mam ltd i 1, a słyszałem, że 180 to już w ogóle samo powietrze pod stopami :)
  • Grejfrut

Kuba przywieź mnie kiełbase w płynie w american bidonie po gatorade!! :)
  • ghjgjgh

Apropos fejków sprawdź ceny:

http://search.dhgate.com/search.do?...

Chińska maszyna.
| |

MIASTO ŁUKÓW - Starsze niż Warszawa. Największe skupisko zakładów fryzjerskich i rond ulicznyc...

Fotki

Miejsca grona (5)