Łucznictwo [434]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nikt sie na tym gronie nie wypowiada, zachecam do kreatywnosci, nie wiem zorganizujmy jakis piknik tematyczny, na przyklad, najladniejsza luczniczka/lucznik/trener/tren erka/sedzia...wszystko jedno, albo kogo najbardziej nielubimy, albo kim chcielibysmy zostac, jejku no, niech ktos cos tu pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----
    Korzystając z okazji pozdrawiam.
  • GEHENNA

Może na tym gronie panuje cisza, ponieważ wszyscy łucznicy siedzą na strzelnicy zamiast przed komputerem...?=P

I mała dygresja: czy mieliście kiedyś okazję poruszać się z łukiem środkami transportu miejsciego? Cudowne wrażenie - ludzie patrzą się, jakby było się jakimś kosmitą czy wyrzutkiem społeczeństwa... tak... =P
  • kryńson

a może po prostu zazdroszczą? :)
    bo nie da się ukryć, łucznictwo to wolność, której niestety od prawie 5 lat mi bardzo brakuje...
  • Anonim

piknik powiadasz...
    Mi to się marzy gryl ze starymi łucznikami. Taki z kiełbasa i browarem i żeby Sidor była i Siwek i Fabisiak i Radowid i Leś.
    To by dopiero było coś.

----
    Korzystając z okazji najładniejszym łucznikiem jestem ja a Tkacz to geniusz.
  • Anonim

a ja DOmel ?:( o mnie nic nie napisales nawet nie wspomniales...
  • lechuj

Bo wiadomo, ze i tak bys sie wkrecil:) o mnie tez nie napisal:/
  • GEHENNA

A może po prostu napisał kogo najbardziej chciałby zobaczyć, a nie kogo wypadałoby chcieć zobaczyć, aby nikt nie czuł się urażony? =P
  • lechuj

to my będziemy decydować o tym, kogo on chce zobaczyć!
  • Anonim

Ależ to oczywiste u piekieł!
    Pisałem o dziadkach pszesz...
    i jeszcze Jarecki i Leszcz i.....Kleks!

• Anonim

W nastepna sobote na torach i na stadionie jest piknik sajmowy = browary i kielbasa za darmo, tkacz zalatwia wejsciowki, oby jak najwiecej, idziemy jesc co nam sie nalezy, ze te posly osly nie tyly juz wiecej, a my zebysmy cos z tego mieli - w brzuchu.
  • Rambo

Ty, ale to niewypał jednak z tą imprezą rządową :/ Bo niedość, że mogę mieć tylko 3 wejściówki, to na dodatek jest ona w trakcie Szydłowskiej :/ ...więc jednak nie nażremy się na koszt podatników...
  • lechuj

ale za to na Drukarzu będzie na pewno cała fura pysznego żarcia:)))))))))
  • Anonim

hehe w pstrągu, i browary będą, lubie zawody z darmowym żarciem - chyba bo jeszcze na takich nie bylem... :-)
  • lechuj

to w ten weekend na takie nie licz:)))
  • Anonim

>pure happiness napisała:
    >
    >I mała dygresja: czy mieliście kiedyś okazję poruszać
    >się z łukiem środkami transportu miejsciego? Cudowne
    >wrażenie - ludzie patrzą się, jakby było się jakimś
    >kosmitą czy wyrzutkiem społeczeństwa... tak... =P
    Hehe nie zapomne jak szedlem przez miasto(Lidzbark Warmiński) z napietym lukiem i kolczanem z 12 strzalami przy pasku. Fajne uczucie kak się ludzie gapią xD
  • Freya

Komunikacja to jedno. Ludzie często się pytają o łuk i strzały. Ale jechałam kiedyś na rowerze z łukiem przypiętym do ramy ( a łuk mam prawie 2 metrowy) i pełnym kołczanem na plecach. Dopiero się gapili:P
  • Anonim

Czarna podłużna łuczyskowa walizeczka Neeta + ciemna skóra na plerach + okulary z Matrixa i dopiero byście wiedzieli, jak ludzie po majtach robią :)

El Mariachi Desperado normalnie :)
  • Anioł

ja ma pokrowiec na łuk i juz chyba z 10 razy pytali jak dzisiaj ryby biorą :]
  • Anonim

A ja mam to czarne pudlo i zawsze sie mnie pytaja na jakim instrumencie gram albo czy w tym pudle mam organki...predzej ludzkie. albo kiedys szlam ulica a jakies 2 zule cos tam ze poniedzialkowy poranek a tu gitara z karabinem... bazuka i tyle xD
| |

Grono Braci Łuczniczej, przeznaczone zarówno dla zawodowców jak i amatorów, sportowców i rycerz...

Fotki

Miejsca grona (0)