Lubie sex;] [4125]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ola

Jak sie masturbujecie, czym gdzie...walcie
  • lilith

w łóżku albo w wannie palcami, czasem na podłodze :P
  • \

jakie wyznania
  • Anonim

Mysle,ze normalne:) Mlodzi ludzie lubia sex,interesuje ich wszystko co jest z nim zwiazane:) Dlaczego wiec nie mogliby sobie pogadac o tym? Przeciez to calkowicie normalna sprawa,zupelnie ludzka.Moze intymna i prywatna,ale nie osmieszajaca.wiec jesli sa chetni aby poruszyc ten temat,nie widze czemu by nie mogli tego robic:)
  • • Konrad •

Ale się pani z Piaseczna oburzyła
  • inż. Cin &Cin

temat dobry, a i tak wiadomo jak mozna go podsumowac, kazdy to robi:D:D:D
  • • Konrad •

dokładnie; ) Tylko nie każdy ma odwagę się przyznać.
  • Anonim

popatrzcie na moje zdjęcie co walenie gruchy robi z człowiekiem :):):))))))) hehehe
  • inż. Cin &Cin

zreszta to wchodzi w nawyk po pewnym czasie, dochodzilem do 4-6 razy dziennie. :D:D:D
  • Anonim

to normalka kiedyś zwaliłem 6 razy za pożędem ale mnie łeb rwał!!! wysuszyłem wór :))))
  • inż. Cin &Cin

teraz raz na dzein ale porzadnie
  • Mc Dunhil

DOKŁADNIE
    raz dziennie i spoko, no chyba ze trafi sie jakis koles albo znajomy i mi zwali to wtedy trudno, niech bierze do buzi i łyka
  • KC Szczęście

czy to temat tylko dla facetów??? bo kobiet cos tu nie widze..a też to robią... tylko o wiele żadziej sie do tego przyznają... ja lubie to robić przy moim męzczyźnie a on dokańcza.....
  • • Konrad •

oczywiście że to nie jest temat tylko dla facetów, panie mile widziane; )
  • Anonim

Jako samiec i tym samym swintuch,powiadam: panie sa koniecznie widziane;)))
  • Ewelina

ja sie pieszcze codzienie...i chyba czym sie da.. palcami..prysznicem... uwielbiam tez jak robi mi to moja siostra..mmmm
  • inż. Cin &Cin

to ciekawa opcja:)
  • Anonim

Ewelina a może być kolega?
  • Barabasz

albo ze dwóch ?

ja bawie sie ok 5 razy w tygodniu - w zależności od nastroju.

Faceci albo to robią i sie przyznają albo to robią i sie nie przyznają - nie ma innych opcji.
  • .MIKAI.

a są tacy co tego nie robia i chodza na kółka rózancowe i na majowe i ich idolem jest ks Rydzyk ... nie wierzyłem ale juz wierze poznałem takie cos to pół mezczyzna ja pierdole nie zapomne toego do konca zycia:/
| |

W Gronie obowiązuje regulamin grono.net, oraz : 1) Ze względu na tematykę grona jest ono dost...

Fotki

Miejsca grona (1)