-
ola
-
lilith
-
\
-
Anonim
Mysle,ze normalne:) Mlodzi ludzie lubia sex,interesuje ich wszystko co jest z nim zwiazane:) Dlaczego wiec nie mogliby sobie pogadac o tym? Przeciez to calkowicie normalna sprawa,zupelnie ludzka.Moze intymna i prywatna,ale nie osmieszajaca.wiec jesli sa chetni aby poruszyc ten temat,nie widze czemu by nie mogli tego robic:) -
-
• Konrad •
-
inż. Cin &Cin
temat dobry, a i tak wiadomo jak mozna go podsumowac, kazdy to robi:D:D:D -
• Konrad •
-
Anonim
popatrzcie na moje zdjęcie co walenie gruchy robi z człowiekiem :):):))))))) hehehe -
inż. Cin &Cin
zreszta to wchodzi w nawyk po pewnym czasie, dochodzilem do 4-6 razy dziennie. :D:D:D -
Anonim
to normalka kiedyś zwaliłem 6 razy za pożędem ale mnie łeb rwał!!! wysuszyłem wór :)))) -
inż. Cin &Cin
-
Mc Dunhil
DOKŁADNIE
raz dziennie i spoko, no chyba ze trafi sie jakis koles albo znajomy i mi zwali to wtedy trudno, niech bierze do buzi i łyka -
KC Szczęście
czy to temat tylko dla facetów??? bo kobiet cos tu nie widze..a też to robią... tylko o wiele żadziej sie do tego przyznają... ja lubie to robić przy moim męzczyźnie a on dokańcza..... -
• Konrad •
oczywiście że to nie jest temat tylko dla facetów, panie mile widziane; ) -
Anonim
Jako samiec i tym samym swintuch,powiadam: panie sa koniecznie widziane;))) -
Ewelina
ja sie pieszcze codzienie...i chyba czym sie da.. palcami..prysznicem... uwielbiam tez jak robi mi to moja siostra..mmmm -
inż. Cin &Cin
-
Anonim
-
Barabasz
albo ze dwóch ?
ja bawie sie ok 5 razy w tygodniu - w zależności od nastroju.
Faceci albo to robią i sie przyznają albo to robią i sie nie przyznają - nie ma innych opcji. -
.MIKAI.
a są tacy co tego nie robia i chodza na kółka rózancowe i na majowe i ich idolem jest ks Rydzyk ... nie wierzyłem ale juz wierze poznałem takie cos to pół mezczyzna ja pierdole nie zapomne toego do konca zycia:/