-
Anonim
Powstało właśnie nowe furum ogólnohumanistyczne, poruszające między innymi tematy zwiazane z polityka, psychologia, socjologią, sztuką - film, muzyka, fotografia etc.. Szukamy chętnych do wspólpracy i udziału w dyskusjach. Niech nie zniechęca was chwilowa niska frekwencja. Forum działa dopiero dwa dni i trzeba je trochę rozkręcić. Serdecznie zapraszam.
http://humanista.grid.livenet.pl -
Anonim
-
Kamil P.
proponuje automatyczne wykluczenie kolegi który nosi śmieszną ksywkę El Meksiko:P
on naprawdę się nie nadaje:P -
Tomek
to ja postuluję automatyczne wykluczanie każdego - oni naprawdę się nie nadają; -).
Dobrze nadaje tylko radio, a i to nawet nie każde, dlatego dla bezpieczeństwa te też wszystkie powykluczać :). -
-
Anonim
-
Kamil P.
wyczyść swjego zajebistego seata:P
zaraz się wybieram, a ty pewnie masz tylko w weekendy:P
czy jak to jest na zaocznych??? -
Anonim
Jest czysty, nie martw sie. A jak tam komunikacja miejska, jezdzi zgodnie z rozkladem? :>
Tak, na zaocznych studiuje sie w weekendy, nie czytales nigdy o tym? Poczytaj, to nie boli... -
Kamil P.
o moje auto się nie martw, nie jest żółte i nie ten poziom:P
to naprawdę dużo można się nauczyć przerabiacie 2dni\7 = 30% materiału:P -
Anonim
No wlasnie chyba nie jest zolte, bo o ile dobrze pamietam to autobusy w Gdansku sa innego koloru :) No i faktycznie, poziom nie ten, pewnie jezdzisz niskopodlogowym :)
A co do studiow - kwestia tego ile chcesz sie nauczyc, a nie tego ile masz zajec. Ale co ty mozesz o tym wiedziec. Ale ale, a ty znowu nie na zajeciach? -
Kamil P.
nie wiem jak jest na zaocznych, ale my mamy sesje więc zajęć już nie ma:P -
Anonim
U nas sesja zaczyna sie za 2 tygodnie. A ta twoja trwa strasznie dlugo, bo ty nie od dzisiaj kiblujesz na forum zamiast siedziec nad ksiazkami... -
Kamil P.
widzisz jak sie opierdzielam...pewnie się martwisz jaki będzie ze mnie lekarz....jakie to słodkie.... -
Anonim
Nie martwie sie - profilaktycznie wykluczylem mozliwosc leczenia sie w przyszlosci u kogokolwiek o imieniu Kamil. Tak na wszelki wypadek... :)
Wracam do pracy, spokojnie mozesz sie teraz popisac elokwencja. Ale nie licz na to, ze nie wroce i nie sprawdze czy byles grzecznym chlopczykiem i mi nie bruzdziles... :) -
Kamil P.
Czułbym się zawiedziony gdybyś tego nie zrobił:)
Tak jak każdemu życze Ci żebyś nie musiał leczyć się u nikogo, ale byłoby zabawnie gdybyśmy się w takiej sytuacji kiedys spotkali:P