-
Mała Bi
Będzie krótko, bo czekam na dłuższe wypowiedzi.
Ostatnio kupę czasu spędzam na tym portalu, nie ulegając reklamie za nadto. Portal robi zawrotną karierę. Pewnie dlatego, ż Polacy to bardzo sentymentalny naród. Jakby nie patrzeć. Mnie wciągnął jak bagno biebrzańskie;-)
Co Wy sądzicie o naszej-klasie.pl? -
madzia
Wiedziałam,że ten temat kiedyś tu powstanie:> Ja na początku unikałam naszej klasy,ale jak weszłam to mnie opanowało:) Początkowo nie wiedziałam jak się tam poruszać. Niestety funkcjonalność narazie kiepska. Jednak przekonałam się,że tam można dosłownie wszystkich znaleźć. I człowiekowi na widok zdjęć z LO i podstawówki lekko się włącza sentymentalizm jakby miał przynajmniej 100 lat:P -
Sebastian
Serwery są przeciążone... Serwery są przeciążone... Serwery są przeciążone... -
Anonim
Twoja stara jest przeciążona jak nasza-klasa :)
... ale przynajmniej jest nowy, świąteczny obrazek kiedy wyświetla się komunikat o przeciążeniu :)
taki suprajz świąteczny...
w zasadzie to można zapytać cóż to za "maskotka". -
-
Misz
no tak, do tej pory w codziennym rytuale było grono, a teraz jest grono i nasza-klasa.
Prosty pomysł na zbicie grubej kasy panowie mieli. -
Mała Bi
No już dobrze dobrze...
Bo się łapki na F5 nie chce przesunąć?
Ojoj... - rzekłby Krecik;P -
madzia
>Bee napisała:
>No już dobrze dobrze...
>
>Bo się łapki na F5 nie chce przesunąć?
>
>Ojoj... - rzekłby Krecik;P
No właśnie od czego jest F5??:P A za obrazek świąteczny przy serwerach przeciążonych na naszej klasie brawa:D -
Marlon
W związku z porażającym przyrostem użyszkodzników na n-k.pl wcale nie dziwi, że serwery są przeciążone jak twoja stara. Za jakiś czas się to musi unormować. -
Mała Bi
F5 = Odśwież -> nie wiem co jest niejasne;P
Przy odświeżaniu strony, normalnie można dalej przeglądać stronę. Chyba, że komuś bardzo do gustu przypadnie obrazek świąteczny z choinką ludka z naszej-klasy;-) -
Wojtek E.
ale o 'so chorzi' ... kolejny portal do zbierania pokemonów... tylko, że tym razem zbierasz stare pokemony, które już znasz :)...żerowanie na wspomnieniach ludzi...jedno pytanie, bo nie spędziłem na tym portalu zbyt wiele czasu...jest odpowiednik gronowładnego czy jak to się zwie? :) -
Anonim
To jest dobre do pewnego momentu. Ale jak ktoś bardzo chce nawiązać kontakt ze starymi znajomymi, to to zrobi, nie potrzeba do tego Internetu. -
Misz
Z forum "mojej-klasy" zrobiła się pralnia starych brudów, ale w sumie chociaż pośmiać się można... -
zielony guzik
grono jest bardziej mobilne i obiektywnie lepsze,
a twórcą z n-k brawo!! taka ka$$a...
załóżcie jeszcze kilka pt. "koszyk" "mam więcej na liści jestem fajniejszy" albo "babanowa młodzież" będzie się łatwiej połapać w 20 profilach jednego typa -
M.A.D
Tak czy inaczej, nasza-klasa jako portal społecznościowy jest absolutnym fenomenem w polskim internecie. Robi zawrotną karierę i gdyby nie problemy z serwerami, rozwijałby się jeszcze dynamiczniej. -
Misz
-
Anonim
-
Anonim
Portal społecznościowy jak każdy inny, kopia zza oceanu. Tyle że pierwsza w kraju.
Stopień jego umałolacenia będzie rósł geometrycznie (jak wszystkich masówek) bachory będą się kłócić o to kto, co, komu, gdzie i na którym zdjęciu, nauczyciele będą się czaić co niegrzeczni podopieczni wypisują na forach, pewnie całkiem niedługo popełnią się pierwsze pozwy.
Głównym atutem i wadą jednocześnie naszej-rasy jest to, że są tam WSZYSCY. Towarzyskie niuanse nabierają nowego wymiaru, zarówno wśród młodszych starszych jak i starszych starszych :D -
ah+
>drożdż napisał
>Portal społecznościowy jak każdy inny, kopia zza oceanu.
>Tyle że pierwsza w kraju.
>Stopień jego umałolacenia będzie rósł geometrycznie
>(jak wszystkich masówek) bachory będą się kłócić o to
>kto, co, komu, gdzie i na którym zdjęciu, nauczyciele
>będą się czaić co niegrzeczni podopieczni wypisują na
>forach, pewnie całkiem niedługo popełnią się pierwsze
>pozwy.
Już są. Zarówno pozwy o ochronę dóbr osobistych, jak i prywatne akty oskarżenia o tzw. "pyskówki". W liczbie ogólnej sztuk kilkudziesięciu.
-
Mała Bi
Teraz mniej globalny pkt widzenia - może ten bardzije pozytywny. Czy to moja damska natura ciekawskiej czarownicy czy dziennikarsie wiewiórzenie - nie wiem. Odnalazłam takie zdjęcia, tylu ludzi... Żeby było zroumiałe - kopalnia starych dinozaurów. Ten sposób - dodania kogoś do znajomych jest wygodniejszy niż pisanie smsa na nr tel. który się ma 6 lat i diabli wiedzą czy aktualny jeszcze. Napisałam parę słów do dinozaurów - co słychać. I niech mnie kule biją jakbym się odważyła w innej sytuacji. -
ah+
Bee;) Przesadzasz z tymi dinozaurami;)
Jestem troszkę starszy od Ciebie i jeszcze moich kolegów z LO nie mam za dinozaurów;)
Ale jeśli pracujesz, lub zaczniesz pracować w gazecie i będą do Ciebie mówić: "Paaniiii reeee daaaa ktoooor! Prooooszę pooomóc!", to wtedy się dinozaurzeje:D Jak pracowałem w jednej takiej gazetce, którą z resztą pewnie znasz, to nawet zacząłem nosić kamizelkę skórzaną "reporterkę" (taką z wielką ilością kieszeni) i zacząłem wyglądać jak młody-stary dziad:P