LOŻA SZYDERCÓW [8084]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szub

hehe cos mi sie wydaje ze z nie pojdzie chopakom za dobrze ale sie zobaczy

" nie mielismy czasu na cwiczenie stalych fragmentow"-pawel janas

"Dramat!!"-pawel janas o grze w ataku pozycyjnym naszej druzyny
  • Dr.Feelgood

młodzieżówka sie spisała, nasi ponoć nie lekcewazą przeciwnika więc może remisu nie będzie; ]]
  • eM O Ka O Te Ó Wu

zobaczymy, jeśli dziś przegrają to w środe już na pewno nie będzie na co patrzeć ...
  • Old School

ciekawy jestem kto bedzie komentował mecz w TV?

jezeli bedzie to Daro, to podsumowanie meczu uslyszymy juz w 15 minucie pierwszej polowy
  • koks

Jak będzie komentował Daro to wyłączam głos!!!
  • Anonim

ja tam bym sie nie obrazil jakby zimocha dopuscili..:)))
  • Old School

well...podobno Andrzej Szelag i Andrzej Zydorowicz maja wrocic w wielkim stylu, ale to chyba plotki
  • agent D081

Ciekawe kto będzie ekspertem. Jeśli Engel, to znów będzie mówił, jakimi wspaniałym zawodnikami są Świerczewski i Kałużny.
  • Old School

Engel byl wczoraj - moze Toni Piechniczek?
  • *Jose Arcadio Buendia*

podejrzewam ze Strejlau :-)
  • szub

dla mnie i tak mistrzem komentarza sa zydorowicz i szpaku, dzieki nim niektore mecze wspomina sie latami.....

"pokrecil,pokrecil i zakrecil"-szpakowski, barca vs the blues
  • Old School

jednak Daro - uff...jak dobrze
  • szub

tylko szkoda ze azerowie nie umieja grac w pilke, teraz nasi pilkarze pomysla ze sa zajebisci i dostana
    z irlandia:/
  • agent D081

8 do jajka, niezły wynik, co?

Dawno nie widziałem, zeby nasza druzyna takie akcje tworzyla; choć oczywiście nie przeceniam tego zwycięstwa, bo rywal słaby, a od drugiej bramki - dodatkowo rozbity psychicznie
  • szub

a widzieliscie wąsik kosowskiego!? na malysza sie robi:P
  • Anonim

8:0

Chociaz słaby przeciwnik, to nalezy sie pochwala, bo z kim mamy osiagac takie wyniki?

Frankowski zagral jak na jakims treningu;)
    Gdyby zostal do konca strzelilby jeszcze ze 2 bramki:)
  • Sajmon

Kosowski zrobił sie na czeskiego piłkarzyka.
    Krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie.

Festiwal bramków mieliśmy. Ciekawe co w środę pokarzą chłopaki? obstawiam 15:2 dla Naszych.
  • Dr.Feelgood

dotychczasowy rekord reprezentacji był 7:0 od 10 lat chyba, pobicie rekordu to też coś.
    nie da sie ukryć że krzyniu jest dyrygentem w tej drużynie i wirtuozem moze zostanie...; ], frankowski b. fajnie ogółem na + uważam
    tylko żeby im morale za bardzo nie wzrosły bo znowu baty zaczniemy dostawać...; ]
    pozdro
  • anna

ja to jestem pod wrazeniem;] najkrótszy kawał--> POLSKA GOLA!!! (;]) może przejdzie do historii
  • Anonim

hehe to angole ich pojada z 18 do jajka; ]
  • 1
  • 2
| |

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Le...

Fotki

Miejsca grona (0)