- 1
- 2
-
szub
hehe cos mi sie wydaje ze z nie pojdzie chopakom za dobrze ale sie zobaczy
" nie mielismy czasu na cwiczenie stalych fragmentow"-pawel janas
"Dramat!!"-pawel janas o grze w ataku pozycyjnym naszej druzyny -
Dr.Feelgood
młodzieżówka sie spisała, nasi ponoć nie lekcewazą przeciwnika więc może remisu nie będzie; ]] -
eM O Ka O Te Ó Wu
zobaczymy, jeśli dziś przegrają to w środe już na pewno nie będzie na co patrzeć ... -
Old School
ciekawy jestem kto bedzie komentował mecz w TV?
jezeli bedzie to Daro, to podsumowanie meczu uslyszymy juz w 15 minucie pierwszej polowy -
-
koks
-
Anonim
-
Old School
well...podobno Andrzej Szelag i Andrzej Zydorowicz maja wrocic w wielkim stylu, ale to chyba plotki -
agent D081
Ciekawe kto będzie ekspertem. Jeśli Engel, to znów będzie mówił, jakimi wspaniałym zawodnikami są Świerczewski i Kałużny. -
Old School
-
*Jose Arcadio Buendia*
-
szub
dla mnie i tak mistrzem komentarza sa zydorowicz i szpaku, dzieki nim niektore mecze wspomina sie latami.....
"pokrecil,pokrecil i zakrecil"-szpakowski, barca vs the blues -
Old School
-
szub
tylko szkoda ze azerowie nie umieja grac w pilke, teraz nasi pilkarze pomysla ze sa zajebisci i dostana
z irlandia:/ -
agent D081
8 do jajka, niezły wynik, co?
Dawno nie widziałem, zeby nasza druzyna takie akcje tworzyla; choć oczywiście nie przeceniam tego zwycięstwa, bo rywal słaby, a od drugiej bramki - dodatkowo rozbity psychicznie -
szub
-
Anonim
8:0
Chociaz słaby przeciwnik, to nalezy sie pochwala, bo z kim mamy osiagac takie wyniki?
Frankowski zagral jak na jakims treningu;)
Gdyby zostal do konca strzelilby jeszcze ze 2 bramki:) -
Sajmon
Kosowski zrobił sie na czeskiego piłkarzyka.
Krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie.
Festiwal bramków mieliśmy. Ciekawe co w środę pokarzą chłopaki? obstawiam 15:2 dla Naszych. -
Dr.Feelgood
dotychczasowy rekord reprezentacji był 7:0 od 10 lat chyba, pobicie rekordu to też coś.
nie da sie ukryć że krzyniu jest dyrygentem w tej drużynie i wirtuozem moze zostanie...; ], frankowski b. fajnie ogółem na + uważam
tylko żeby im morale za bardzo nie wzrosły bo znowu baty zaczniemy dostawać...; ]
pozdro
-
anna
ja to jestem pod wrazeniem;] najkrótszy kawał--> POLSKA GOLA!!! (;]) może przejdzie do historii -
Anonim
- 1
- 2