-
Anonim
Najbliżsi współpracownicy o. Tadeusza Rydzyka tworzą nową partię. Ma ona błogosławieństwo ojca dyrektora, potężne struktury - Koła Przyjaciół Radia Maryja zrzeszające ponad 200 tys. osób - i jasny cel: wygrać najbliższe wybory - pisze "Gazeta Wyborcza".
czy moze byc cos gorszego.... -
Karmela
mamy pluralizm polityczny
demokracje
i takie tam, wiec niech tworza, nie chcesz to na nich nie glosuj, 200 tysiecy jest na tak, wiec przynajmniej sie zrealizuja,
a celu swojego raczej nie zrealizuja, wiec nie ma sie co napinac
jesli stworzysz sensowyny program i zbierzesz odpowiednia ilosc ludzi tez mozesz sobie zalozyc partie
albo sie zapisac do jakiejs, moze do partii czubkow polskich?
pozdrawiam -
Anonim
to akurat może dobry pomysł dla Ciebie... ja już należę do pewnej partii.... -
Anonim
Zawichur... czy ty się zajmujesz czymś więcej niż jeżdżeniem po Rodzinie Radia Maryja? Ja rozumiem, że można krytykować, bo jest za co, ale jak na razie tylko do tego jednego tematu ograniczają się Twoje wypowiedzi. Masz jakąś obsesję?
A co to za partia? Antyklerykalna Partia Postępu? -
-
młody...
hyh np bez wyzwisk panowie i Panie...
kazdy ma prawo do swojego zdania...
a moim zdaniem ten topik jest z dupy bo to sa tylko plotki, nie wiadomo czy w ogole cos bedzie z tego...
wiec proponuje poczekac na jakies konkrety i dopiero wtedy komentowac a nie pieprzyc trzy po trzy o czym o czym tak na prawde nikt nie ma pojecia jeszcze... -
A ja tam jestem ciekaw, jaki program (np. gospodarczy) zaprezentuje nam o. Rydzyk... -
Karmela
Partia Czubkow Polskich istnieje
http://www.partia.tk
jak jestem pokojowa natura, wiec nie uzywam wyzwisk w dyskusji -
młody...
hyh nie no Karmela ja nic nie insynułuje tylko tak na przyszlosc :P
Hastu nie zrozum mnie zle ale juz sie nudny robisz z ta gospodarka... kazdy temat na bylejakim topiku do tego sprowadzasz... -
Anonim
-
Każdy jest nudny na swój sposób - a gospodarka to podstawa wszystkiego innego. -
Anonim
Nie, nie zajmuje sie niczym wiecej. Tak mam obsesję....
<smoke weed every day> -
Karmela
-
młody...
hyh probuje tylko naprowadzic dyskusje na w miare chociaz konstruktywny kierunek... bo takie wyrzucanie sobie naleznioctwa lub jego powinnosci do partii czubkow nie wnosi nic nowego do dyskusji no poza wyrazem politowania dla autora takich slow... -
Anonim
z dupy to jest brak jakiegokolwiek topiku...
Uwazam to za wazna informacje nie zaleznie od tego czy tak rzeczywiscie sie stanie czy nie... -
Anonim
-
młody...
-
Anonim
-
młody...
nie pesymista tylko realista... i takie a nie inne mam podejscie do plotek i ludzi zajmujacych sie nimi... jak zobacze ze to jest prawda to sie wypowiem... -
Anonim
-
Anonim