-
Anonim
który wdg. Was jest jak żona Cezara, poza jakimikolwiek podejrzeniami? Czy jest jakiś którego szanujecie i jesteście napradwe pewni że jest uczciwy i zależy mu na dobru kraju. Choć jeden?:P Myślimy... -
Richelieu
żona Cezara to może nie, ale Klaudiusza - to by się niejedna znalazła w polskiej polityce.
:P -
Anonim
sevkowica?? tego z big bradera ?? matka tajgera?? gdzie gdzie gdzie :P -
Sza
-
-
młody...
-
Anonim
-
Borewicz-Cieślak jest bodajże w SLD :)
Mówimy oczywiście o politykach, którzy byli lub są u władzy?
L. Balcerowicz -
młody...
-
Anonim
nie ma nikogo poza podejrzeniami bo ten kto jest u wladzy juz jest w kregu podejrzen :) zle postawione pytanie :) ale jesli pytasz kto wg. mnie jest uczciwy...
ufam w Tuska
i bardzo lubie Belke (tylko prosze bez gwaltownej polemiki :) -
Kamila :)
Belka ma fajne włosy. A i niezły w gadce jest... Ale podejrzani są wszyscy; ) -
Old School
Maciej Płażyński, Marek Biernacki - osoby godne zaufania
co do osób takich jak Pan Gieremek, Pan Balcerowicz - albo należy gratulowac poczucia humoru albo doniesienia o szalejącej grypie sie potwierdzaja
tak sie sklada,iz szczegolnie Pan Tusk jest osobą, która zawiodła zaufanie wielu osób, szczególnie z dawnego KLD - no coż, moze sie podobac Paniom...
reasumując zaufanie nie rodzi sie w ciagu 5 minut, na zaufanie pracuje sie non-stop
-
Anonim
Bronisław Geremek w latach 50-tych gdy studiował na wydziale historycznym UW swoją wysoką pozycję zawdzięczał ...donosicielstwu.
Wówczas wzamian za donoszenie na osoby tzw wysoko urodzone czyli dzieci z rodzin-rodów,które nie były tolerowane przez uwczesne władze mógł swobodnie i nawet z pomocą pobierać naukę.Nagrodą stał się wyjazd na podyplomowe studia Ecole Pratique des Hautes Etudes w paryżu.Był członkiem PZPR w latach 195-1968.Nie przypadkowo wziął także udział i odegrał kluczową rolę w obradach okrągłego stołu.Gdyż znał układ i grał jak chorągiewka (swoja drogą okrągły stół mógłby się nie odbyć a reformy by i tak nadeszły ale to inna historia).
Zatem jeśli słysze o poparciu dla sprzedawczyka aparatczyka i zdrajcy to żal mi jest osób które kierują się ślepymi osądami a nie faktami. -
Anonim
-
Za Balcerowiczem przemawia jeden fakt.
Jest szefem NBP, gdzie zarabia śmieszne (jak na jego kwalifikacje) pieniądze... -
młody...
a rozwiniesz te mysl Hastu? bo nie bardzo wiem jak to sie ma do calosci albo calosc do tego lotewa i jaki jest twoj system wynagrodzen w takim razie bo jesli liczyc wyksztalcenie to podam ci tysiace takich samych przypadkow jak pan L... ciekawe i troche utopijne twierdzenie ale mimo wszystko ciekawy jestem opdowiedzi... -
Anonim
Balcerowicz??
Dzięki jego decyzjom płacisz za net tyle ile płacisz wiem ,że to błachy argument ale dość silny jak dla kogoś kto z net korzysta na codzień.Jeżeli chciałbym wymienić wszystkie grzechy Balcerowicza nie starczyłoby miejsca.Leszek Balcerowicz krytycznie wypowiadał się na temat decyzji Sejmu o zwolnieniu usług internetowych z podatku VAT. Zdaniem prezesa NBP, Polska nie powinna manifestacyjnie łamać prawa Unii Europejskiej, zanim do niej jeszcze nie weszła - podała PAP.
-
Kuba Z_______k
-
Termit
-
Piskorski? Czysty? :) Oczywiście obowiązuje domniemanie niewinności, ale pamiętam jak swego czasu krążyły dowcipy o tym jak w jedną noc "zarobił" milion na giełdzie. :)