LOŻA SZYDERCÓW [8084]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Coraz więcej ludzi do grona należy... użytkowników przybywa w zastraszającym tempie... Powiadam wam - to zniszczy grono... im więcej użytkowników, tym większe prawdopodobieństo, że dostaną się tu ludzie niepożądani... Dojdzie do sytuacji, kiedy to wymaganie zaproszenia aby dostać się do grona utraci swój sens.
  • Anonim

juz nastąpiła
    starzy uzytkownicy swoje frustracje wyładowują po ruznych forach gdzie jeszcze nie dotarła fala "najeżdźcow" nie wypowiadając juz sie prawie wcale na ogulnym

i co z tego ??
  • Anonim

taka bya zasada, starzy użytkownicysami zaprosili tych najeźdźców... więc nie ma co mówić o najeźdźcach, a raczej o Krzyżakach... taka sama zasada :)
  • BlaCha

takie czasy... globalizacja
  • Zgadnij kto

no cuz...kazdy ma dostep do tego grona o ile sie orientuje... i w zwiazku z tym raczej nie ma mozliwosci aby przywrocic dawny stan LOŻY
  • Canis Lupus

jak tak dalej pojdzie to poprzez grono bedzie mozna zrobic spis ludnosci w Polsce:)
  • Asmael

Ja rozumiem ze brak celu uswieca srodki. :>

Ale tak to jest przynajmniej z kogo poszydzic :]
  • z_nieba

Arni.. :))))))))))))
    hehehehe:)*
  • scoiasi

a zaprosila was juz do grona znajomych urocza corka amabasadora jakiegostam? Nicole~~
  • Canis Lupus

a jezeli tak to co?
  • Barnab/ B-side

To znaczy, że jest ciasno :D.

I cieszcie się, że tylko mały procent z tych ponad 850 człownków Loży pisze - wtedy było by ciasno :] (a odpowiedzenie na argument następnego dnia traciło by sens, grzeznąć w potopie opinii na inny wątek)
  • Zgadnij kto

to prawda...gdyby kazdy sie tu wypowiadal to mozna by sie pogubic... na szczescie piszący ciągle stanowią Lożę, ponieważ całe grono to już jest porządny BALKON
  • Asmael

Balkon na 800 osob ?:> Zazdroszcze Ci chaty :D
  • Anonim

To nie balkon.. to galeria! :P
  • DJCrovley

gabinet figur woskowych :).. ale zawsz mozna ich upchnac na strychu
  • Anonim

a co do nicole to odezwała się do mojego szczęścia... czy ona zapraszała tylko facetów??
    zresztą widziałam na którymś gronie wątek o "ciekawych" istotach na gronie.. wyśmienity przykład :)
  • Asmael

ja nawet nie wiem kto to jest Nicole, powinienem zalowac ?:>
  • SinglauB

Co do tej nicole to poszukajcie na necie "next door nikki" i będziecie wiedzieć skąd ma fotkę.; )
  • DJCrovley

heheeh znalazlem owe next door nikki a potem po zdjeciach znalazlem owa nicole :) masz racje zdjecie jest napewno z tej strony :)
  • veebee

tak tak
    jest mnostwo dziwnych ludzi
    ja np. dostalam zaprosz od jakiegos pana, ktory ma 600 kobiet na liscie ( najpierw pan aaaaby mike, pozniej drugi koles)
    gdy odrzucilam zaproszenie dostalam wiad:
    pierdol sie suko
    kurwa akceptuj zaproszenie dziwko zajeb...

a teraz jeszcze gronowy czat
    gronowa sympatia

ulubiony portal sie troszke psuje

w ulubionych gronach coraz wiecej powtarzajacych sie tematow i czatowego pieprzenia o dupie maryni ( a takze flirtow, ktore mnie irytuja strasznie)

a nicole zapraszala tez mojego chlopca. jest niezla
| |

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Le...

Fotki

Miejsca grona (0)