-
Anonim
Coraz więcej ludzi do grona należy... użytkowników przybywa w zastraszającym tempie... Powiadam wam - to zniszczy grono... im więcej użytkowników, tym większe prawdopodobieństo, że dostaną się tu ludzie niepożądani... Dojdzie do sytuacji, kiedy to wymaganie zaproszenia aby dostać się do grona utraci swój sens. -
Anonim
juz nastąpiła
starzy uzytkownicy swoje frustracje wyładowują po ruznych forach gdzie jeszcze nie dotarła fala "najeżdźcow" nie wypowiadając juz sie prawie wcale na ogulnym
i co z tego ?? -
Anonim
taka bya zasada, starzy użytkownicysami zaprosili tych najeźdźców... więc nie ma co mówić o najeźdźcach, a raczej o Krzyżakach... taka sama zasada :) -
BlaCha
-
-
Zgadnij kto
no cuz...kazdy ma dostep do tego grona o ile sie orientuje... i w zwiazku z tym raczej nie ma mozliwosci aby przywrocic dawny stan LOŻY -
Canis Lupus
jak tak dalej pojdzie to poprzez grono bedzie mozna zrobic spis ludnosci w Polsce:) -
Asmael
Ja rozumiem ze brak celu uswieca srodki. :>
Ale tak to jest przynajmniej z kogo poszydzic :] -
z_nieba
-
scoiasi
a zaprosila was juz do grona znajomych urocza corka amabasadora jakiegostam? Nicole~~ -
Canis Lupus
-
Barnab/ B-side
To znaczy, że jest ciasno :D.
I cieszcie się, że tylko mały procent z tych ponad 850 człownków Loży pisze - wtedy było by ciasno :] (a odpowiedzenie na argument następnego dnia traciło by sens, grzeznąć w potopie opinii na inny wątek) -
Zgadnij kto
to prawda...gdyby kazdy sie tu wypowiadal to mozna by sie pogubic... na szczescie piszący ciągle stanowią Lożę, ponieważ całe grono to już jest porządny BALKON -
Asmael
-
Anonim
-
DJCrovley
-
Anonim
a co do nicole to odezwała się do mojego szczęścia... czy ona zapraszała tylko facetów??
zresztą widziałam na którymś gronie wątek o "ciekawych" istotach na gronie.. wyśmienity przykład :) -
Asmael
-
SinglauB
Co do tej nicole to poszukajcie na necie "next door nikki" i będziecie wiedzieć skąd ma fotkę.; ) -
DJCrovley
heheeh znalazlem owe next door nikki a potem po zdjeciach znalazlem owa nicole :) masz racje zdjecie jest napewno z tej strony :) -
veebee
tak tak
jest mnostwo dziwnych ludzi
ja np. dostalam zaprosz od jakiegos pana, ktory ma 600 kobiet na liscie ( najpierw pan aaaaby mike, pozniej drugi koles)
gdy odrzucilam zaproszenie dostalam wiad:
pierdol sie suko
kurwa akceptuj zaproszenie dziwko zajeb...
a teraz jeszcze gronowy czat
gronowa sympatia
ulubiony portal sie troszke psuje
w ulubionych gronach coraz wiecej powtarzajacych sie tematow i czatowego pieprzenia o dupie maryni ( a takze flirtow, ktore mnie irytuja strasznie)
a nicole zapraszala tez mojego chlopca. jest niezla