-
wielgolesia
od niedawna wpadłam w sidła tego otóz kabaretu..tylko bym oglądała,cóz dobre na poprawę humoru:) jaki jest wasz ulubiony numer?:) -
m n xatzopoulos
hmmm... jak dla mnie mistrzostwem był skecz "w autobusie" z gościnnym udziałem Halamy i Mumio;] -
Anonim
o tak, i jeszce piosenka o ciescie, rowniez z tymze kabaretem (chodzi mi o mumio). :) -
m n xatzopoulos
-
-
wielgolesia
hm..jak dla mnie the klaszczers, w autobusie no i jakoś lubie zawsze posłuchac piosenki.."czasami bywa tak,ze dziewczyna nie chce"; )i ten wykonawca utworu ulala hehe -
Ja
"będę nosił w nim kartę telefoniczną na cip na cip na cip [...] zdjęcie mojej dziewczyny Mirki..." :D -
wielgolesia
"nie ma portfeli tu, bo to jest rybny sklep .."; ) płaczę ze smiechu na tym skeczu;] -
anonimus
Ja pamiętam fajny skecz z przeróbką piosenki Stinga jak gościu śpiewa tą piosenke i je parówki a drugi chodzi i sprząta....normalnie mistrzostwo świata!!!!!!!!! -
wielgolesia
ten numer był tez na jakims jubileuszu u Czarka Pazury, zaprosili łowców bo lubi ten kabaret...siedział sobie Czarus a obok facet wcinał parówkę i parodia Stinga-swietne;] -
Anonim
-
wielgolesia
..Prose państwa, słowa i myzyka Pan Sting, spiewał Bartuś tylko mmm..napuchły mu dziąsła..kabaret łowcy.b dziękujemy państwu; ]... -
Anonim
-
BziuM
piosenka 'czasami bywa tak że dziewczyna nie chce', klaszczers, w autobusie.. w ogóle wszystkie odkąd zobaczyłam ich na żywo w Szczyrku; ] -
gupia_fretka
-
wielgolesia
jednemu klaszczersowi od klaskania po udach az się ręczniczek osunął...;)tak sie wczuł chłopak; ):) -
Asia ...
Widziałam Ich kilka razy w telewizji, ale nie za bardzo mi się podobali... ale jakiś czas temu (przypadkiem) byłam na ich występie w Szczyrku. To co pokazali, jak śpiewali... To było coś i gilaaanie :D Świetny kabaret!! -
wachu
ja sie usmialem przy starym portfelu <na cip>hahaah przy parówce <rise and fall><lol2> i przy piosence "Gdy dziewczyna nie chce": ide sobie ulicą, z moją dziewczyną... LALALAa hahhahahhahaha... i 3 panowie milionerzy tesh sa ostrzy; D tu czy tu tu czy...; P -
wielgolesia
ogolnie mówiąc..wszystkie skecze wymiatają;-)...ale stary portfel..płakac ze smiechu tylko..no i ta piosenka gdy dziewczyna nie chce.."..w ręku niosę gitarę...anulowałem jej karę";>..;D -
wachu
a i jeszcze skecz Ból mi sie przypomnial...hahahaah...bo go niedawno sciagnalem; P to jest ostree... Czasami bywa że skecz boli...<lol2> -
wielgolesia