Łowcy. B [303]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wielgolesia

od niedawna wpadłam w sidła tego otóz kabaretu..tylko bym oglądała,cóz dobre na poprawę humoru:) jaki jest wasz ulubiony numer?:)
  • m n xatzopoulos

hmmm... jak dla mnie mistrzostwem był skecz "w autobusie" z gościnnym udziałem Halamy i Mumio;]
  • Anonim

o tak, i jeszce piosenka o ciescie, rowniez z tymze kabaretem (chodzi mi o mumio). :)
  • m n xatzopoulos

"a co byś jeszcze dodał ty?";)
  • wielgolesia

hm..jak dla mnie the klaszczers, w autobusie no i jakoś lubie zawsze posłuchac piosenki.."czasami bywa tak,ze dziewczyna nie chce"; )i ten wykonawca utworu ulala hehe
  • Ja

"będę nosił w nim kartę telefoniczną na cip na cip na cip [...] zdjęcie mojej dziewczyny Mirki..." :D
  • wielgolesia

"nie ma portfeli tu, bo to jest rybny sklep .."; ) płaczę ze smiechu na tym skeczu;]
  • anonimus

Ja pamiętam fajny skecz z przeróbką piosenki Stinga jak gościu śpiewa tą piosenke i je parówki a drugi chodzi i sprząta....normalnie mistrzostwo świata!!!!!!!!!
  • wielgolesia

ten numer był tez na jakims jubileuszu u Czarka Pazury, zaprosili łowców bo lubi ten kabaret...siedział sobie Czarus a obok facet wcinał parówkę i parodia Stinga-swietne;]
  • Anonim

A mówiłem Ci, żebyś nie mlaskał...
  • wielgolesia

..Prose państwa, słowa i myzyka Pan Sting, spiewał Bartuś tylko mmm..napuchły mu dziąsła..kabaret łowcy.b dziękujemy państwu; ]...
  • Anonim

Eh, mniodnie. :D
  • BziuM

piosenka 'czasami bywa tak że dziewczyna nie chce', klaszczers, w autobusie.. w ogóle wszystkie odkąd zobaczyłam ich na żywo w Szczyrku; ]
  • gupia_fretka

kleszczersi wymiatają f'kors:>
  • wielgolesia

jednemu klaszczersowi od klaskania po udach az się ręczniczek osunął...;)tak sie wczuł chłopak; ):)
  • Asia ...

Widziałam Ich kilka razy w telewizji, ale nie za bardzo mi się podobali... ale jakiś czas temu (przypadkiem) byłam na ich występie w Szczyrku. To co pokazali, jak śpiewali... To było coś i gilaaanie :D Świetny kabaret!!
  • wachu

ja sie usmialem przy starym portfelu <na cip>hahaah przy parówce <rise and fall><lol2> i przy piosence "Gdy dziewczyna nie chce": ide sobie ulicą, z moją dziewczyną... LALALAa hahhahahhahaha... i 3 panowie milionerzy tesh sa ostrzy; D tu czy tu tu czy...; P
  • wielgolesia

ogolnie mówiąc..wszystkie skecze wymiatają;-)...ale stary portfel..płakac ze smiechu tylko..no i ta piosenka gdy dziewczyna nie chce.."..w ręku niosę gitarę...anulowałem jej karę";>..;D
  • wachu

a i jeszcze skecz Ból mi sie przypomnial...hahahaah...bo go niedawno sciagnalem; P to jest ostree... Czasami bywa że skecz boli...<lol2>
  • wielgolesia

i lot papierosa w zwolnionym tempie; D na niteczce hehe -super; p
| |

Tu czy tu tu tu czy tu tu czy tu tu tu czy tu czy tu tu tu czy tu tcsy tcsy tcsy Tu czy tu tu tu c...

Fotki

Miejsca grona (0)