-
→ Lucas ←
Zapewne LOT czeka na dreamlinery i te będzie się starał eksploatować ile się da -
Bartek
>Yogurtos napisał
>gdybys nie dodal tego ";)" pomyslalbym ze mowisz serio:)
>mamy mistrzowskich pilotow, to fakt 3 albo 4 z ok. 800, a na
>temat ogolnych (pilotaz i komunikacja) umiejetnosci.. hmmm
hmm..ciekawe po czym sie ocenia lotników..chętnie sie dowiem:] należeć do takiej elity, to trzeba sobie pewnie czyms zasłużyć, bo sadząc po ilości, to masz jakieś wypaczone oceny..no cóż!do zobaczenia z dobrymi mechanikami!ech..nie będę nic więcej dodawał od siebie bo to bez sensu..:] cu! -
Anonim
hmmmm Panowie dzięki Wam bardzo się urozmaiciły rozmowy na topiku ccenter :)))) -
Chris
>Yogurtos napisał
>gdybys nie dodal tego ";)" pomyslalbym ze mowisz serio:)
>mamy mistrzowskich pilotow, to fakt 3 albo 4 z ok. 800, a na
>temat ogolnych (pilotaz i komunikacja) umiejetnosci.. hmmm
>odsylam do lektury:)
> http://www.aaib.dft.gov.uk/cms_reso...
>albo
> http://www.jetphotos.net/news/index...
jak to dobrze czasem przeczytać opinię specjalisty z branży lotniczej.... Doceniam takie wypowiedzi. Naprawdę! ; -) -
-
Yogurtos
>werblik napisał
>>Yogurtos napisał
>>gdybys nie dodal tego ";)" pomyslalbym ze mowisz serio:)
>>mamy mistrzowskich pilotow, to fakt 3 albo 4 z ok. 800, a
>na
>>temat ogolnych (pilotaz i komunikacja) umiejetnosci.. hmmm
>
>
>hmm..ciekawe po czym sie ocenia lotników..chętnie sie
>dowiem:] należeć do takiej elity, to trzeba sobie pewnie
>czyms zasłużyć, bo sadząc po ilości, to masz jakieś
>wypaczone oceny..no cóż!do zobaczenia z dobrymi
>mechanikami!ech..nie będę nic więcej dodawał od siebie
>bo to bez sensu..:] cu!
napisalem mistrzowskich, czyli wygrywajacych zawody.. ze zdjecia wygladasz na pilota, a nie zrozumiales.. szkoda:( wypowiedzialem sie na podstawie ZAPISOW Z TECH LOG-ow (to apropo znajomosci angielskiego i wiedzy o sprzecie, 6 lat probowalismy wraz z kolegami zrozumiec co szanowni autorzy maja na mysli, szczegolnie 767,737), zdarzen lotniczych (przejrzyj strone np. ULC-u, lub jakakolwiek inna w tej tematyce), czy chociazby tego zdarzenia do ktorego podalem linki, w UK ma obecnie miejsce dosyc duza dyskusja (postaram sie podeslac link) na temat umiejetnosci pilotow polskiego przewoznika, oczywiscie brytole wypowiadaja sie na temat tych ktorzy lataja do UK i to nie przypadkowi, tylko rowniez piloci.. -
Yogurtos
>猔 gaugan 猔 napisał
>>Yogurtos napisał
>>gdybys nie dodal tego ";)" pomyslalbym ze mowisz serio:)
>>mamy mistrzowskich pilotow, to fakt 3 albo 4 z ok. 800, a
>na
>>temat ogolnych (pilotaz i komunikacja) umiejetnosci.. hmmm
>>odsylam do lektury:)
>
>
>
>uuuuuuuuuuu, kompleks mechanika - nielotnika wyszedl??
>zaskoczyles mnie.
>
>
>
odsylam do tego co odpisalem werblik-owi:) a kompleksu nie mam, wypowiedzialem sie patrzac z mojego punktu widzenia:) i z punktu widzenia mojej wspolpracy z panami pilotami. no i odwolujac sie do wnioskow apropo tego konkretnego zdarzenia, wnioskow komisji do badania zdarzen i wypadkow lotniczych:) pozdrawiam i przepraszam jezeli kogokolwiek urazilem, nie bylo to moim celem. -
_MeGGi_
z tego co pamietam to awarie, opoznienia i odwolania na transatlantykach zdarzaja sie dosc czesto w sezonie.....na pocieszenie juz tylko 2 miesiace do konca sezonu; p -
Oveja Negra
hej,
zastanawiam sie nad praca w CC Lot-u i przegladalam co pisaliscie ale nie mam zadnej perspektywy, czy moglibyscie cos wiecej napisac, jak atmosfera, jak szkolenia, czy sa trudne czy nie? Czy rzeczywiscie pracuje sie max 6 dni w tygodniu .
Bede wdzieczna za info
Pozfrawiam -
karo
hi,
to ja też mam pytanie:) Również zastanawiam się nad pracą w Call Center LOT-u . Czy był by ktoś tak miły i dał mi namiary (maila) pod który mogę zgłosić aplikację. Nigdzie w internecie nie mogłam takich danych znaleźć.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Karolina