LOT - Polskie Linie Lotnicze [825]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • → Lucas ←

Jako pracownicy i wielcy zwolennicy tej filmry macie chyba najbardziej obiektywne spojrzenie na to co się dzieje w LOT. Fajnie by było wymienić jakieś opinie co jest naprawdę dobre a co można by było zmienić w naszym przewoźniku ...
  • Rutek ™

Uu. ostra dyskusja sie wywiazala, widze :]

• Anonim

taaak, zgadzam sie....
  • Rutek ™

>拆 gaugan 拆 napisał
    >taaak, zgadzam sie....

Marcin!
    tobie bardziej ode mnie wypada zaczac tu jakas konstruktywna dyskusje.

znasz fabryke od wielu stron!! C'mon! :))
  • Anonim

dzis dzieki Bogu, dal noge p. Kwiecien, dyrektor pionu S (sprzedaz i marketing). zobaczymy kto przyjdzie
  • Rutek ™

to ten co wreczal u nas nagrody Agenta Roku?

ten od "wiecie, rozumiecie, nie ma pieniędzy, nie myślcie, ze ignorujemy wasz dział, nic podobnego; to, ze nie byłem tu od roku nic nie znaczy, jesteście bardzo potrzebni i ważni dla rozwoju firmy, wiecie, rozumiecie, motywacja pracowników jest dla nas istotna, bla bla bla" ??

uff...
  • Anonim

bedzie polonista teraz pierdolil gdzie indziej
  • → Lucas ←

a czy to prawda że gazetką pokładową jest "nasz dziennik" ?
    pytam bo gdzieś mi się obiło o uszy taki news ...
  • Anonim

jest to kolejna dodana gazeta... nieprawda jest, ze weszla ta gazeta, a zrezygnowano z innej. poszerzamy asortyment; -)

pzdr
  • Anonim

a dzis znowu nie udalo sie wybrac prezesa... obawiam sie najgorszego, ale nawet nie bede krakal i wole o tym nie myslec bo wszystko pojdzie w PISdu...; -)

ciao
  • Chris

Wszyscy sie obawiaja, jak przyjdzie p. H..... lub jego podopieczny to się lekko pozmienia sytuacja kadrowa w firmie
  • → Lucas ←

Czysta polityka he ?
  • Chris

Państwowa firma w końcu, a odprawa sądzę, że nie byle jaka, nawet przy kilkutygodniowym wysiłku.
  • Anonim

goood news. od maja nowe fotele w C klasie w naszych 763

http://www.weberair.com/images/7800...

pzdr
  • Chris

I F klasa ma być -słyszałem
  • Anonim

F klasa owszem, ale z tego co wiem dopiero w 787. btw wczoraj bylo fajne dwugodzinne spotkanie z Randym J. Tinseth, gosc jest dyrektorem w Boeingu. generalnie Dreamliner to jest skok jaki byl miedzy 767 a 777. kozacka fura

pzdr
  • Anonim

wlasnie sie dowiedzialem, ze na przelomie kwietnia i maja w SP-LPA bede wymieniane wszyyystkie fotele. nawet w ekonomicznej beda LCD; -) doklada sie do tego boeing, zabiera stare. jest to zawarte w kontrakcie na 787.

Chrystian, bardzo prosze podstawic PAPA ALFA 06MAY na rejs LO27

;-)))

pzdr
  • Zaniołek

Jestem tylko ciekawa czy ta wymiana już zaklepana bo przez moje prawie 5 lat pracy w tej firmie to już planowanych wymian było kilka. Mimo że boeing będzie płacił to zawsze jest ryzyko.
    Poza tym jakąś komisję bracia zrobią i znowu wszystko wstrzymają...
  • Chris

Mówisz i masz, Marcin
    pzdr
  • Chris

Nie bracia, Aniu, tylko ich podopieczny-przyszły prezes Firmy; ) Hmm to już niedługo, ciekawe kogo wybiorą, pewnie 'fachowca' (jak to mają w zwyczaju; ) )
    pozdrawiam koleżankę z 6 piętra
  • 1
  • 2
| |

Polskie Linie Lotnicze LOT - Narodowy przewoźnik który łączy nas ze światem. Grono jest dla wsz...

Fotki

Miejsca grona (0)