LOT - Polskie Linie Lotnicze [825]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M.

Wybaczcie ze zaczołem taki temat na tym gronie ale wiem ze wielu z was posiada konto na Airliners.net ...chciał bym sie dowiedziec czy posiadając najzwyklejsze konto mozna wklejac fotki do oglnego przeglądu przez wszystkich...Czy trzeba posiadac do konto ''First Class'' ...Jezeli da sie to zrobic przy normalnym koncie to prosze was zebyscie mi powiedzieli co i jak:) z gory baaaardzo wam dziekuje:):)
  • Piotrek بطرس

Oczywiście, że wystarczy zwykłe konto. Jeśli znasz chociaż trochę angielski to wszystkie informacje i odpowiedzi na większość pytań znajdziesz na stronie airliners. Zakładasz konto, logujesz się, wchodzisz w menu photos i wybierasz send us your photos, dalej photo upload page. Przeczytaj wszystko uważnie i nie powinieneś mieć już żadnych wątpliwości.
  • M.

Szczerze to to wszytsko mam juz za sobą-tylko jest problem bo jak juz wybrałem ta fotke,wybrałem typy samolotu,firm itp. wybrałem ''Submit info and upload photo'' potem pojawiło mi sie jakies koncowe ''upiększanie'' informacji i nacisnołem ok...i dalej pupa jednym słowem bo pokazało mi sie białe okno z jakimis literkami i to nic si enie chce ruszyc...co ja mam z tym robic?:(:(:(:(
  • ............

Witam
    Poszukuję mechanika,który jest w stanie zamontować silnik Lycoming do Cessna c152. Jeśli jest chętny podjęcia się tego, lub zna dobrego mechanika proszę o kontakt, tel. 721766617
    Dziękuję
    Pozdrawiam
| |

Polskie Linie Lotnicze LOT - Narodowy przewoźnik który łączy nas ze światem. Grono jest dla wsz...

Fotki

Miejsca grona (0)