LOT - Polskie Linie Lotnicze [825]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sylwia

Na czym dokladnie polega praca kasjera biletowego? Na co zwracają uwagę podczas rozmowy kwalifikacyjnej i jak wogóle przebiega taka rozmowa? Jakie jest miesięczne wynagrodzenie na tym stanowisku?Z góry dzięki za wszelkie info. :)
  • Anonim

mówisz o kasjerze w biurze miejskim, lotnisku czy callcenetr?
  • Sylwia

na lotnisku
  • Anonim

języki obce będą na 100% sprawdzane a zarobki są opłakane, około 3000 zł
  • Anonim

netto czy brutto? :>
  • Sylwia

Czy wymagany jest ukończony kurs taryfowy?
  • dezerter86

>majka vel. gucio napisała:
    >netto czy brutto? :>

Podawać wysokość pensji brutto to jak podawać długość penisa razem z kręgosłupem.
  • bod

No to ww kwota była zmierzona do samej podstawy czaszki. Kursy lot organizuje wszystkie ale musisz podpisac lojalke na 2 lata na okolo 5 tysi. Jak sie zorientujesz, ze pracujesz w kolchozie, w ktorym obcina sie z pensji za wszystko a dodaje za malo co, a mozliwosc awansu istnieje tylko dla krewnych i znajomych krolika to odchodzisz wiszac im te 5 kola za kurs.
  • Bartolomei Herbu Kos

Słuchajcie podpisując te kolejne LOjalki jestem 1)kandydatem do pracy w charakterze Kasjera Lotniczego 2) zobowiązuje sie do ukończenia szkolenia i po nim przepracowania odpowiedniego okresu w LOT-cie. Co mnie przeraża to zapis: W przypadku nieukończenia szkolenia(...) zobowiązuje się do zwrotu CAŁKOWITYCH kosztów szkolenia. - Rozumiem, że jak ostatni egzamin obleje (a widze,że będzie ciężko-wymiany biletów to jest jakaś poracha) to muszę oddać cały CASH!!! Kto to do cholery wymyślił? Jak nie obczaje wymian do środy to jestem w Deep Shit (??)

Pzdr.

• piotrek_89

krótkie pytanie: jak się tam dostać?
  • dezerter86

>piotrek_89 napisał
    >krótkie pytanie: jak się tam dostać?

krótka odpowiedź:złożyć cv.
  • piotrek_89

ok, ale pod jaki adres pamiętam że kiedyś wysyłałem CV na jakiś w stylu karieralot@... ale to było jakieś stare ogłoszenie (termin nadsyłania zgłoszeń minął) poza tym czasami mam wrażenie że CV wysłanych mailem nikt nie czyta (większość to właśnie duże korporacje) czy jest jakaś możliwość dotarcia osobiście do biura karier LOT/ dział kard czy coś w tym stylu?
  • dezerter86

http://justfuckinggoogleit.com/

Polskie Linie Lotnicze LOT
    ul.17 stycznia 39
    00-906, Warszawa

mail: m.chelis@lot.pl
| |

Polskie Linie Lotnicze LOT - Narodowy przewoźnik który łączy nas ze światem. Grono jest dla wsz...

Fotki

Miejsca grona (0)