-
# majklunio wiesz #
Siema,
Mam do Was takie pytanie. Studiuje elektronike na ostatnim roku inzynierskich. Czy sadzicie, ze mam jakas szanse odbyc praktyke w jakims innym dziale niz IT, bezposrednio zwiazanym z samolotami? Hmm, jakis serwis, albo co :) Widzialem na stronie internetowej, ze szukaja ludzi z wyksztalceniem technicznym, niekoniecznie lotniczym.
Pozdr i dzieki za odpowiedz z gory.
Majkl -
Sebol
-
# majklunio wiesz #
-
Anonim
-
-
# majklunio wiesz #
Thx, wlasnie tam znalazlem informacje o praktykach. Chodzi mi tylko o to, czy jak napisze np ze chcialbym odbyc praktyki w czyms w stylu Plane Maintanance (wlasnie, jak sie nazywa taki dzial w Locie?), to nie wysmieja mnie tam z moim elektroniczym wyksztalceniem i zerowym doswiadczeniem zawodowym w dziedzinie lotnictwa :)
Pozdr -
ursa
chciałabym wznowić ten wątek, czy ktoś odbył praktyki w Locie, jeśli tak to w jakich działach i czy każdy tam znajdzie coś dla siebie, czy tylko osoby związane z lotnictwem inżynierią, mechaniką.....? -
A.
na pewno praktykami nie jest steardesowanie ani personel naziemny z ktorym masz kontakt.
ewentualnie w tych dzialach gdzie nie masz bezposredniego kontaktu z ludzmi. ale szczegolow nie znam. -
Jan Kowalski
Na Praktyki do LOT-u przychodzi dużo różnych osób (w różnych specjalnościach), ale to załatwiają "Szkoły" z Wydz. Szkolenia w LOT.