-
Anonim
Siemanko wszystkim. w poniedziałek ide na rozmowe, czy któs może wie co mnie czeka na pierwszym spotkaniu? -
Anonim
-
Anonim
-
Bartek
ja slyszalem ze teraz maja przyjmowac tylko piekne, dlugonogie, mlode kobitki; P) -
-
Weronika
-
Anonim
>werblik napisał
>ja slyszalem ze teraz maja przyjmowac tylko piekne,
>dlugonogie, mlode kobitki; P)
tak Bartus, oczywista, zebys sie nie zdziwil
ale pamietaj o zasadach, ktore zarzadzilismy. >40 no entry!; )
pzdr -
Anonim
ja idę jutro na 18...maaatko denerwuję się jak przed maturą conajmniej :(:( -
Anonim
-
szcześliwa mamuśka :)
eh..moze mi ktoś napisze czym kieruje się ta komisja podczas naboru?:) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Powiem Ci tak... jest ok 7 osob w komisji i patrza na WSZYSTKO lacznie z tym jak wchodzisz do sali. Wchodzi sie po trzy osoby i kazda musi cos o sobie powiedziec tzn. przedstawic sie + powiedziec cos interesujacego np. jakas pasja albo o studiach cos, potem losujesz z kartek lezacych na stoiku jakas przykladowa trudna sytuacje miedzy Toba a klientem np. sklepu, musisz ta sytuacje madrze rozegrac tak zebys i Ty i klient byli zadowoleni. I tyle :) wszystko jest po polsku a nie tak jak wiekszosc mysli ze po angielsku, dopiero po przejsciu pierwszego spotkania umawiaja sie z Toba na ustny egzamin z angielskiego. Ja bylam dzisiaj na pierwszym spotkaniu a egzamin mam w poniedzialek o 9 :) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ja mam w poniedziałek o 15.30....ktos też może.? jeja sam jedyny facet bede wrrr -
Anonim
-
Nawro
no to tak jak ja:) mam nadzieję że po rozmowie z angielskiego będzie już z górki... -
Anonim
Najtrudniejsza jest pierwsza rozmowa, później z górki- języki i badania -
Czarek