- 1
- 2
-
Piotrek
Gdie najlepiej sprzedac papierosy w Londynie i czy przywozenie tytoniu na sprzedaz tez sie oplaca??? -
magda
kumpel przywozi 20rakiet z pl (a niby mozna przewiezc tylko 1 czy 2-samolotem;) i robi na tym niezle siano. Dobrze jest sobie znalezc paru stalych klientow. W pl wagon kosztuje 12L, a tutaj mozna go sprzedac za 30, albo i wiecej :] -
Mateczka Szydery
-
Anonim
-
-
Axle
tylko ze niektorzy narzekaja ze tyton z polski jest gorszy.. przewaznie kupuja czeski albo hiszpanski.. -
A.n.u.$.k.a
a czy jak sie leci na jeden dzien to latwo jest tak od razu znalezc kupca na papierosy i tyton???
pozdrawiam -
-->ola<--
alegria,
gdzie mozna sprzedac papierosy "za 30 i wiecej"?!
kiedys moze i tak, ale teraz "rynkowa" cena takich papierosow z przemytu to L20.
jak sprzedaz za L25 to juz wielki sukces. -
Anonim
sory bo wogóle to nie jest mój temat ale musze to napisać nienawidze tego głupiego Londynu bo zabrał mi ukochanego mojego Wyczeska Mariusza i pewna jestem ze moje zdanie popiera dużo dziewczyn!!!!!!!!!!!!!Te miasto jest do bani-nienawidze go!!!!! -
vvarp
ah ci mlodzi zakapturzeni polscy chlopcy dilujacy nikotyna na podobienstwo swoich czarnych braci. "kszszszsz sobieskie kszszszsz malboro" -
G.point
-
Farsta
o , a mojwspoloator wczoraj pryniosl rakiete malboro za 10 funtow kupiona :) -
Anonim
-
magda
alegria,
gdzie mozna sprzedac papierosy "za 30 i wiecej"?!
kiedys moze i tak, ale teraz "rynkowa" cena takich papierosow z przemytu to L20.
jak sprzedaz za L25 to juz wielki sukces.
on sprzedaje u siebie w pracy za 32, na campusie ida za
30-35.
co do polskiego tytoniu; znajomi, ktorych czestowalam polskimi fajkami mowili, ze sa slodsze..;) -
Farsta
-
Mateczka Szydery
-
Zurych
-
G.point
-
Anonim
-
kukulek
hm zalezy gdzie i jakie lotnisko, stansted i luton zaczelo trzepac. Wylapuja ludzi z "twarzy" i sprawdzaja bagaze, zabieraja lub musisz placic. Co do ceny hmm oczywiscie ze mozna sprzedac fajki po 35 a nawet za 40 jak ja to robie z tym ze trzeba znalsc frajera angola ktory je wezmie, co do innych polakow to nie wezma bo takimi frajerami nie sa. Tyton jest rozny, zazwyczaj jest ten sam - ruski hahah tylko ze przedrukowane sa napisy na pudelku.
Czysta polska magia :D hehehhe
pozdrawim -
Zurych
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy London
- Załóż własne grono tematyczne