Londyn [4698]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotrek

Gdie najlepiej sprzedac papierosy w Londynie i czy przywozenie tytoniu na sprzedaz tez sie oplaca???
  • magda

kumpel przywozi 20rakiet z pl (a niby mozna przewiezc tylko 1 czy 2-samolotem;) i robi na tym niezle siano. Dobrze jest sobie znalezc paru stalych klientow. W pl wagon kosztuje 12L, a tutaj mozna go sprzedac za 30, albo i wiecej :]
  • Mateczka Szydery

polskie getta dobrze chlona szlugi;>
  • Anonim

Sprzedam hurtowo 100 kartonow Marlboro Lights lub czerwone.
  • Axle

tylko ze niektorzy narzekaja ze tyton z polski jest gorszy.. przewaznie kupuja czeski albo hiszpanski..
  • A.n.u.$.k.a

a czy jak sie leci na jeden dzien to latwo jest tak od razu znalezc kupca na papierosy i tyton???
    pozdrawiam
  • -->ola<--

alegria,
    gdzie mozna sprzedac papierosy "za 30 i wiecej"?!
    kiedys moze i tak, ale teraz "rynkowa" cena takich papierosow z przemytu to L20.
    jak sprzedaz za L25 to juz wielki sukces.
  • Anonim

sory bo wogóle to nie jest mój temat ale musze to napisać nienawidze tego głupiego Londynu bo zabrał mi ukochanego mojego Wyczeska Mariusza i pewna jestem ze moje zdanie popiera dużo dziewczyn!!!!!!!!!!!!!Te miasto jest do bani-nienawidze go!!!!!
  • vvarp

ah ci mlodzi zakapturzeni polscy chlopcy dilujacy nikotyna na podobienstwo swoich czarnych braci. "kszszszsz sobieskie kszszszsz malboro"
  • G.point

ja mam 3 kartony i zhandluje je w akademiku za 40 albo 35;P
  • Farsta

o , a mojwspoloator wczoraj pryniosl rakiete malboro za 10 funtow kupiona :)
  • Anonim

taniej niz oficjalny kurs w polsce; )
  • magda

alegria,
    gdzie mozna sprzedac papierosy "za 30 i wiecej"?!
    kiedys moze i tak, ale teraz "rynkowa" cena takich papierosow z przemytu to L20.
    jak sprzedaz za L25 to juz wielki sukces.

on sprzedaje u siebie w pracy za 32, na campusie ida za
    30-35.

co do polskiego tytoniu; znajomi, ktorych czestowalam polskimi fajkami mowili, ze sa slodsze..;)
  • Farsta

ja też czuje różnice w smaku ... i wole polskie :)
  • Mateczka Szydery

jak ktos wraca z fajki, to czuje ten sam potworny zapach:>
  • Zurych

::Kylie:: - no comments!
  • G.point

a ja nie pale;]
  • Anonim

mozna bez przypalu brac wiecej kartonow???????
  • kukulek

hm zalezy gdzie i jakie lotnisko, stansted i luton zaczelo trzepac. Wylapuja ludzi z "twarzy" i sprawdzaja bagaze, zabieraja lub musisz placic. Co do ceny hmm oczywiscie ze mozna sprzedac fajki po 35 a nawet za 40 jak ja to robie z tym ze trzeba znalsc frajera angola ktory je wezmie, co do innych polakow to nie wezma bo takimi frajerami nie sa. Tyton jest rozny, zazwyczaj jest ten sam - ruski hahah tylko ze przedrukowane sa napisy na pudelku.

Czysta polska magia :D hehehhe

pozdrawim
  • Zurych

Jaka jest odpowiednio cena detaliczna na miejscu w sklapach ?
  • 1
  • 2
| |

Witamy w Londynie, Zapraszamy do dyskusji, debat i rozmow mniej lub bardziej powaznych zwiazanych m...

Fotki

Miejsca grona (0)