Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KAMILA London

Ja tez jestem chetna do gry w siatkowke, gdzies w londynie, 1 lub 2 razy w tygodnie. Gralam w liceum ale pewnie juz niewiele umiem. Czekam na propozycje. Zbierzmy kilkanascie osob (dziewczyn) zlozmy sie na sale i juz!!! Niech wszystkie chetne dziewczyny sie wpisza, takze swoja lokalizajce i poziom i moze uda nam sie jakos zgrac :)))
  • Angelika pp

ja też mogę grać .; D
    próbuję coś znaleść xdd
  • Radek Skweres

Witam Was wszystkich serdecznie. Mam na Imie Radek. W związku z poruszonym tutaj tematem pragnę poinformować, że właśnie tworzy się polska liga siatkówki zarówno kobiecej jak i męskiej w Londynie. Jej celem jest doprowadzenie do stworzenia reprezentacji Londynu i zgłoszenia jej do rozgrywek angielskiej ligi siatkówki. Wszystkich zainteresowanych proszę o maile na masseurrado@yahoo.co.uk i podanie swoich namiarów. Na każda wiadomość odpowiemy.
    Pozdrawiam
    Radek
  • Bananekk

Ja tezzz =D hehe Siatkowka to moje drugie imie:P meila prosze jakiegos jak coss:P bananekk92@wp.pl
  • Olaskaaaa

Witam ja rowniez jestem chetna do gry.Jest juz cos wiadome? napiszcie axana@wp.pl gralam kiedys troche, coz dawno ale troche sie poodbija i sie przypomni:) Pozdrwiam
  • KAMILA London

Witam,

Gram w klubie Tuskers w poludniowo- wschodnim Londynie (okolice Peckham).

Wlasie zaczyna sie sezon i potrzebujemy nowych graczy, zarowno dziewczyny jak i chlopakow. Poziom nie musi byc wysoki ale fajna by byla chociaz podstawowa znajomosc zasad, rotacji itd. :-)

Daj znac jesli jestes zainteresowany/zainteresowana i jesli masz jakies pytania.

napiszcie jesli macie jakies pytania: kamiszka@yahoo.co.uk

Ja jestem bardzo zadowolona i klub jak najbarzdiej polecam!
  • Radoslaw Kosinski

Witam.
    Jestem trenerem siatkowki od 15 lat.Obecnie przebywam w Irlandii.Gdzie sciagnieto mnie do szkolenia mlodziezy.Niestety prawda okazala sie zupelnie odmienna....trenuje obecnie zawodniczki z pierwszej polskiej ligi ktore graly tam w poprzednim sezonie(to wiadomo sama przyjemnosc)ale to jedyna dobra rzecz tutaj...zostalismy nabici w butelke...osoba ktora nas tu sprowadzila bedzie pewnie miec klopoty z prawem bo dzis za defraudacje zostala usunieta z klubu.ja chcialbym znalesc gdzies miejsce poza polska w ktorym moglbym trenowac.jesli bedzie ktos mial jakies oferty prosze o kontakt redrose2@onet.eu za prace w klubie nie chce kasy ale pomoc w znalezieniu pracy lub jej zapewnieniu bylaby mile widziana.
  • Mateczka Szydery

>Radoslaw Kosinski napisał
    >Witam.
    >Jestem trenerem siatkowki od 15 lat.Obecnie przebywam w
    >Irlandii.Gdzie sciagnieto mnie do szkolenia
    >mlodziezy.Niestety prawda okazala sie zupelnie
    >odmienna....trenuje obecnie zawodniczki z pierwszej polskiej
    >ligi ktore graly tam w poprzednim sezonie(to wiadomo sama
    >przyjemnosc)ale to jedyna dobra rzecz tutaj...zostalismy
    >nabici w butelke...osoba ktora nas tu sprowadzila bedzie
    >pewnie miec klopoty z prawem bo dzis za defraudacje zostala
    >usunieta z klubu.ja chcialbym znalesc gdzies miejsce poza
    >polska w ktorym moglbym trenowac.jesli bedzie ktos mial
    >jakies oferty prosze o kontakt redrose2@onet.eu za prace w
    >klubie nie chce kasy ale pomoc w znalezieniu pracy lub jej
    >zapewnieniu bylaby mile widziana.

fatalna sprawa.

srednio mi to wyglada. siatkowka nie nalezy tutaj do najpopularniejszych, jednak wiem, ze w londynie jest kilka amatorskich klubow.
  • Anonim

Witam wszystkich:)
    Ja wlasnie dzieki Kamili zaczynam trenowac siatkowke, czyli bede robila to co lubie:)),
    juz w czwartek wybieram sie na pierwszy trening, jestem troche ztremowana, ale chec dolaczenia do druzyny jest silniejsza.Jakies dziewczyny sa chetne?
    Treningi odbywac sie beda w Elmgreen School, tutaj jest dokladny adres: http://www.the-elmgreen-school.org....
    Jest to przy samej stacji pociagow Tulse Hill.
    Pozdrawiam i zapraszam !!
  • Mateusz Kowalski

Czesc wszystkim widze ze w 2011 nie ma wzmianki o siatkóweczce. Wiec bede pierwszy!
    Jak to wyglada?
    Jesli wchodzi tu ktos kto juz realizuje sie chcociaz po czesci w tym sporcie w londynie prosze o odpowiedz na mail: zamianazon1@wp.pl
    Jesli chodzi o moja osobe to mam 25 lat w polsce byłem srodkowym, lubie rowniez odmiane plazowa takze i z przyjeciem nie mam duzego problemu (o ile nie serwuje szampon hehe).
    Bede dozgonnie wdzieczny jesli ktos pomoze. Pozdrawiam.
| |

Witamy w Londynie, Zapraszamy do dyskusji, debat i rozmow mniej lub bardziej powaznych zwiazanych m...

Fotki

Miejsca grona (0)