-
Ania
>Cham ze wsi. napisał
>Znaczy sie ze kierowca rowny chlop!
Cholera go wie. Tesciowa spytala "ile?", on odpowiedzial "ile pani uwaza" dala mu piec dych i o dziwo wszystko dojechalo w terminie! A mialo to miejsce jakies dwa miesiace temu, leki potrzebowalismy na "juz". Musze przyznac, ze cena zwalila mnie z nog... -
BARTEK
-
μόνος
Bede sie musiala chyba dowiedziec. Nie wiem tylko jak. Na Victorie i szukac pksu do Polandu?; ) -
Ania
>μόνος napisała:
>Bede sie musiala chyba dowiedziec. Nie wiem tylko jak. Na
>Victorie i szukac pksu do Polandu?; )
Tak to chyba wyglada :-/ -
-
Anonim
Zadzwon se na infolinie jakiegos polskiego przewoznika np. Polonia... zyjemy jednak w XXI wieku drogie panie... -
μόνος
-
Ania
>μόνος napisała:
>A czasem jak w sredniowieczu; )
Nie no ok, rozklad jazdy autobusow to mozna i na necie pewnie znalezc ale z przewoznikiem sie chyba nie dogadasz co do ceny i mozliwosci transportu poprzez jakas pania Mariole w biurze...to juz chyba od kierowcy zalezy ile sobie pan raczy zarobic? -
Anonim
Poniekad paczki leza w gestii Pana Kierowcy ale z moich doswiadczen z firma Polonia wynika iz Pan ktorego imienia nie znam (w londynskim biurze) byl calkiem dobrze zorientowany w temacie i nawet gdy raz pewien autokar sie zdupcowal a telefon Pana Kierowcy milczal potrafil odpowiedziec na pytanie ktorym autobusem ta paczka jednak dojedzie. -
μόνος
-
Rafał
Witajcie,
na początku przyszłego tygodnia (pn-wt 29-30 marca) wracamy do Londynu busem w 2 osoby z Warszawy. Mamy całą pakę wolną dlatego w razie potrzeby zabierzemy co się zmieści na busie a co chcielibyście przywieść do Lonynu z Polski.
Kontakt do poniedziałku wieczór pod tel. 517497219. -
Andrzej Rokosowski
Nie polecam firmy Green Express-to sa oszusci,powiedziano mi ze paczka dotrze do Polski po czterech dniach a gdy minely te cztery dni okazalo sie ze otrzymam paczke dopiero po tygodniu.No i oczywiscie kobieta z ktora rozmawialem byla bardzo niemila,nieprzyjemna-jakby rozmawiala ze mna za kare-i tak wyglada szefowa firmy kurierskiej-ZALOSNE!!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy London
- Załóż własne grono tematyczne