-
-->ola<--
dziewczyny - gdzie sie ubieracie w Londynie?
czy ciuchy sa strasznie drogie, czy moze zalezy to od dzielnicy?
mozecie cos polecic? moze znacie jakies fajne second hand`y? -
Madziulka69
nio to wlasnie zalezy gdzie :P ja ciuchy kupuje bardzo tanio :D a sa naprawde swietnej jakosci ? a gdzie ? glownie na marketach :P sa naprawde tanio i bardzo fajne :) poza tym, jest kilka sklepow ale nazw ja nigdy nie pamietam - jeden to na bank Utopia ... TopShop (ale to juz troche z wyzszej polki :P) .Wiekszosc tych sklepow jest tez w Polsce :) ale ceny sie niestety roznia :/ poza tym idz na Oxford :D zapeewniam Cie ze znajdziesz cos dla siebie i w rozsadnej cenie :) nie tylko z ciuchow :P -
Anonim
a ja mam inne pytanie bo w Polsce wszyscy wyskakuja z Atmosphere ciuchy z Londynu... tylko ze jakos ich tam nigdy nie widzialam a girls z UK wogole nie znaja tej firmy :| moze wy cos wiecie? -
Anonim
-
-
Anonim
atmosphere...hehe
te ciuchy można kupić w każdym PRIMARKU
ale są naprawdę tandetne (no ale tanie)
bluzki już od 1-2 funtów.... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
zajmijmy sie exportem z UK do PL ciuchow z Primarku!
bedziemy bulionerami!
-
gatti
a pomysl wcale glupi nie jest
i cuchy mozna tam calkiem fajne wyczaic
ja mam fajny oldskoolowy sweter i rozne tshirty
i jakosc jest calkiem dobra
nosi sie to i pierze
i nie kosztuje wiecej niz £10
=)
-
m.
Primark jest the best:)))))))
w poprzednie wakacje nakupilam sobie tyle rzeczy ,ze musialam paczki wysylac do Polski (bo oczywiscie nie zmieslio mi sie juz nic w torbie:)
Mozna naprawde znalezc fajniutkie rzeczy za niska cene:) Ja na przyklad kupilam sobie 7 kurtek-hehehehehhehhehe- i musze stwierdzic, ze jestem z nich baaaardzo zadowolona:)
Wydaje mi sie ze kazdy tam moze cos znalezc dla siebie:)No i oczywiscie przy tym nie zbankrutowac:)
-
olga l.
jest french connection , ktorego nie ma w Polsce, milion razy więcej rzeczy w dieselu, no i gadzety, torebki i takie tam wszedzie.....ralph lauren i takie tam tez w kazdym centrum handlowym.......raj.pod tym względem london rulez...aha, no i urban outfitters rulez!
na oxford street never, tlum halas ...
a jak chcesz cos pogrzebac fajnego to na notting hill, tam są te butiki exchange, fajne rzeczy moznna znalezc designerskie i tanio niby -
Skipper Jan Rebeck
-
Siaaa
oooooooo polecam market na notting hill wlasnie......Boze jak tylko sie pojawie w Londynie znow to lece tam... -
-->ola<--
no to super, dzieki za podpowiedzi!
ja wkrotce sie wybieram do Londynu na rok, a ze jestem uzalezniona od kupowania ciuchow, balam sie,ze wszystko co zarobie wydam na oxford street; )
aaa.. i co to jest ten prajmark, o ktorym tyle piszecie?! -
Piwkosia
prajmark....hm moze zostawmy kolezanke w niewiedzy.....sama odkryjesz a to duza satysfakcja;) joke -
Piwkosia
niewiem czy mi nie umkneło....a camdentown?....tam jest bosko...ja to mam z tamtad chyba wszystko w szafie............. -
Anonim
hehe jezeli chodzi o primark to moi znajomi juz wyprobowali ten pomysl... i zarobili kupe kasy he he -
gatti
skipper ty nie podskakuj =)
jeszcze bym dodala tkmaxx
i koniecznie camden town market
ale bardziej jako atrakcje turystyczna
i koniecznie new look =) -
zu
Bonn Street i Oxford Street tam są fajne sklepy. Generalnie polecam Gap, bardzo znany też w USA, nie jest drogi, ale fajne tam mają ciuchy, niestety w Polsce tego nie ma :( -
Nati
hej hej! powiedzcie cos o primarku!!
wiec wszystkei pieniadze, ktore zostana po zapalceniu za mieszkanie, jedzenei, telefon wydaje na ciuchy. kupuje i na oxford street (glownei topshop, river island, jane norman) ale i u ciapatych, u ktorych czesto wygrzebie fajne i niedrogie ciuchy :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy London
- Załóż własne grono tematyczne